16

ртйхур

преди 11 години

Баба ми викаше ''Хем ***,хем засмяни"!Вкарал си от засада-ок,ама що ти трябва да дрънкаш??

15

Анонимен

преди 11 години

М.Юнайтед и съдията бяха и са ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ!!!

14

акс

преди 11 години

аз този мач не го гледах,и да е имало засада вече няма ;)хахахаха

13

онзи

преди 11 години

Шампиони няма да станат ,така,че за какво да му пука!!!!

12

SAF

преди 11 години

Юнайтед е велик отбор, а по-велик тренер от САФ няма. Изяжте си ушите, смешници. И без червените картони щяхме да си вземем мача с Челси, ако Иванович не беше фаулирал Йънг, мачът си ставаше 3:2 и айде. Стига сте ревали вече!!!!

11

Пловдив

преди 11 години

Все едно слушам Иво Тонев или Майкъла!

10

Анонимен

преди 11 години

После да не реват що не станали шампиони, заради голова разлика. :) Оня гледа и прави така, че да им е гадно :)

9

Анонимен

преди 11 години

Всички голове на Чичаритката са от сорта "На ти кьорчо тояга". При обективен съдия той е винаги в засада.И да кажеш "не ми пука" е израз не само на нетолерантност, но и на откровена простотия.Ама и това няма да му помогне, Фърги ще се освободи от него, ще видите.

8

Pff

преди 11 години

Ахахах, един вид каза "Ние сме достатъчно жалък отбор, за да сме доволни от съдийските секири за Челси". Аз все си мислех, че подобни мачове трябва да се решават с футболни аргументи, а не от официалните лица. Не се съмнявам че повечето фенове на Манчестър ги е срам от вчерашните безобразно смешни съдисйки изпълнения.

7

Анонимен

преди 11 години

През миналия сезон имаше голяма интрига за мача МЮ-Сити на Олд Трафорд. Но дерби не стана, Клатенбърг изгони Джони Еванс и градските вкараха шест гола на Манчо. След мача интервюирали Давид Силва и Давид Де Хея. " Не ви ли беше неприятно да отбележите толкова голове във вратата на вашия сънародник", попитали Силва и той естествено отговорил НЕ. Като научил това, вратарят казал: " Все ми е през фамилията", т.е. през х.я.

6

Жо

преди 11 години

ЧИЧАРИТО прилича на момче, избягало от училище за да рита футбол. От такива не очаквам да чуя нещо умно, но с удоволствие ги гледам как играят.

5

Анонимен

преди 11 години

Баси, то как се играе 14 (11+3) срещу 9? Ама видяхме, че въпреки това за малко пак да ги огазят.

4

анонимен

преди 11 години

Затова,ще си останеш един посредствен футболист

3

Анонимен

преди 11 години

Как ще ти пука та ти има ли и с какво да мислиш ? То ***, *** та чак вдлъбнат. Е*ати ФЕЪРПЛЕЯТ дето цари у тази държава. Английския футбол е пълен позор. Добре, че са крадените и ограбените пари на всякакви видове олигарси, че иначе щяха да са на нашето аматиорско ниво на футбол. Без пари сте гола вода, но аз едно се питам защо един футболер роден у Англия или поне в измислената Великобритания е с няколко милиона по скъп от другите футболисти след като е гола вода ???А и спрете със стимулант

2

Анонимен

преди 11 години

То и на Тиери Анри както и на целия френски национален *** не им пукаше за това, че прецакаха Ирландия за Световното след спирането с ръка на Анри и головия му пас след това. Обаче ОНЯ гледа и всички видяхме какво стана след това. На него му пука.

1

Анонимен

преди 11 години

не ми пука, нали за това сме си платили ... Какво да каже лекенцето. То се видя, че иначе челси ги гази тия смешковци. Те половината отбори в Англия заслужават равен ако не победа над тях. ама съдиите не дават такива своеволия ....