242

видин

преди 11 години

2 километра мост 300 милиона евро. този в дания дето е 50 км и то в морето, колко ли струва

241

до 300

преди 11 години

глупи,не закачай милиционерите,навремето колите бяха малко,и ходеха цяла смена пеш,но с хората не се заяждаха,и не им казваха селски ***-щото беше работническоСЕЛСКА власт,и щеше да го ядат лошо,но пък за сметка на това,***,фесове бяха като ангелчета,а дилъри и бандити-нямаше.

240

belene

преди 11 години

разбира се, проблема не е, че чичко полицай нанка, ние си ги знаем кви са заспали. проблема е саморазправата. най дразнещото в тия герб е че са копие на комунизма. те са обучени и израсли в комунизма. кого представлява тиквата, на кого е премиер. няма ли да каже ние българия построихме или направихме. това са български пари бе тикво, не на герб.

239

босимеонов

преди 11 години

Оооооооо.....герберчетааа, къде стееее за да си защитите министърчето си....

238

Анонимен

преди 11 години

Поведението на полицаите е спорно.Бедата не е в това,дали дремат в патраулката и дали са в почивка или не.Бедата е в ръководството.Типично милиционерско,мислене и манталитет от времето на тоталитаризма.Можеха да кажат само,че ще вземат мерки,ще проверят случея и толкоз.Всичко щеше да отмине за три дни.Но не.Милиционера комплексар,завидно подкрепян от висшите си началници решава да действа репресивно.Ще види тоя ,ще му стъжниме живота,ние имаме власт да го изклатим тоя наглец.Това е проблема.

237

Змею

преди 11 години

отдавна съм казал че този ми прилича на надзирател от белене. бойко по бързо построй лагера в Белене, че да си намери истинското призвание човека

236

до Цецку

преди 11 години

при сигнал за корупция пак ли така процедирате. всеки ден показвате и доказвате тюфлеци, защо емиграцията е задължителна. Цецко може единият апартамент да го дадеш на ползуване на твоя материал да си подремва при нужда, а този гражданин го накажете на 1 месец обществено полезен труд, да носи понички и кафета. *** психично болната държава, пълни ненормалници

235

Анонимен

преди 11 години

"Вие сте прости,аз също съм ***.И затова ще се разберем."Тези крилати думи на генерал Борисов показват защо простаците просперират.Като се разбра,че Калинка е видна перничанка преселила се у Варна се разбра защо е толкоз *** .*** ама два апартамента взела,уредила брат си у полицията,фанала Бойко за кръстник на детето и,на всеки шеф на полицията любимка станала.

234

Професора

преди 11 години

Цветанов е най-некадърният и *** министър на МВР въобще в историята на България.Рекорден бюджет за МВР и подслушване,а резултати никакви.Кражби,убийства,взривове всеки ден-разкриваемост нулева.МВР се използва за сплашване на бизнеса,малтретиране и пазене на крадливите *** от Герб от народа.Цецо шлифера на съд и после на бесило.

233

Анонимен

преди 11 години

Вътрешният министър Цецо *** е позор за МВР .Недоказаните доходи,с които той е придобил 6 апартамента навеждат на мисълта,че се е облагодетелствал незаконно от властта.Цецо *** с 2 грама мозък се опитва да подчини съдебната система,а с подслушванията и рекета над бизнеса диктатурата на Герб се засилва.Вашта мама милиционерска.

232

до Цецку

преди 11 години

ей цецку, направи среща с бизнеса и питай бизнеса как реагира като види спящ работник. за това ли са ни 100 000 полицаи, поне на смени да спят, да не им откраднат пищовите.

231

сопол

преди 11 години

може ли бе, *** мръсни да сгрешиш и да препишеш вината на друг. това е самоконтрол от гражданите. това ли са ви мерките бе скапаняци. така ли си вземате бележка, като съсипвате човека. и този ли нарушава сигурността и поругава държавността. за това ли тиквата неще АЕЦ, иска лагер да строи там

230

сопол

преди 11 години

накратко няма такава държава. всеки нормален човек би трябва да се засрами или тихичко да остави да отмине като се е издънил. на такива срутници не може да се каже че са профисионалисти. единият имал тежък ден ок, ама и другият. това си е чиста проба измама. А на тиквата и Цецку мога да има кажа да си видят собсвеният материал. държавата се дъни и после се саморазправя. какъв ЕС за нас бе, чобани прости

229

Анонимен

преди 11 години

Тук май трябва да се самосезира главна прокуратура - тия сплашват човека?Има ли в Европа звено което да накаже нашата полиция - все пак този обикновен човек дали е селянин или гражданин е българин и както всички останали плаща осигуровките на всички тези от полицията!!!Даже и първата категория труд и 20те заплати!!!

228

adn

преди 11 години

МВР да си беседва с тъпанарката от Варна, която им се води като пиар. Полицаите са публични личности по време на работа и всеки може да ги снима.

227

Анонимен

преди 11 години

Нали при шофьорите на ТИР има правила съгласно които няколко часа шофират,след това 1 час почиват и после пак шофират.Това е направено с цел да се избегнат катастрофите,предизвкани от умората на водача на ТИР.Вероятно затова и при полицаите има обедна почивка.Няма лошо.А и те си вършат работата-едва ли например те са пуснали на свобода братя Галеви.Тези дни еврокомисар попита как така за едно и също нещо в Германия осъждат,а тук оправдават.Едва ли е визирал работата на полицаите!

226

варна

преди 11 години

И какво става премиера уволнява тоя, РЪБ на снимката я защитава ''кино вино'' на матряла да му е як г*зъ. а тая КРАВА пенчева и е крайно време да се маха от варна и то на далече Муууууууууууу.

225

Тъпа жена

преди 11 години

Ако крадлива ***,каже на полицай дами ядеш г-то,пу-та и го наплюе кой е виновен,като полицаите нямат право да бият,пак ли полицаите защото са я предизвикали.Не оправдавам дебелата Калинка ,направо си е за уволнение.

224

Анонимен

преди 11 години

Сигурно някой от тримата го е вкарал в затвора преди години и сега Боян кой знае колко години е носел фотоапарата докато най накрая е направил тези снимки.А като се размисли човек те нищо не значат.След като полицаите са в почивка да си почиват както знаят.Ако на някой строеж видите майсторите полегнали едва ли ще кажете че нищо не са работели.Все пак работата тях си ги чака.Така,че да не се палим,да помислим и тогава да коментираме.

223

Кръстник

преди 11 години

Вождът казал'да я уволнят, но нали заради това, че е кръстник на детето й, тя е назначена в МВР.