63

jan

преди 11 години

Този май има балкански манталитет. Стана известен и започна акъл да раздава.

62

Анонимен

преди 11 години

Комунистите са най-големите русофоби, защото са избили най-много Руснаци.

61

Николета

преди 11 години

До до НиколетаАз си скачам където си искам : )...Ама на тебе сърчицето ти подскача, че не си като Баумгартнер - дребничко ти е его-то... Дори и оная Николета не можеш да впечатлиш!Компютърен драскач, който скача само от стъпалото на градския автобус : )))...

60

Анонимен

преди 11 години

За мен пък е безмислено пилеенето пари, средства и време за *** скокове от 40 км височина с цел реклама.

59

Анонимен

преди 11 години

mnooooogo e prav. dyrjavnicite tyrsiat zlato i kakvo li ne o6te na mars, no za sebe si i otrocite si za normalnite NISHTO - kakto vinagi. samo pla6teme i tova si e.

58

до 63

преди 11 години

Хаааахахахахаха...! No. 1 !!!

57

до Николета

преди 11 години

Заради това име виках на едно гадже Таня, а всъщност се казва Николета, не защото името не е хубаво, напротив, но заради нагла и с виснала долна джука и виснали цици, крва от близкото минало на БГ елита го намразих... И още нещо, като ще ми се правиш на умна, ама нещо не ти се отдава, ще ти кажа, че стратосферата е на 39-40 км, а щом смяташ скока на този пед***л за велико постижение те съветвам ти да си намериш спонсори, предполагам няма да ти е трудно, и да скочиш от екзосферата ;-)

56

до Кънчо

преди 11 години

Муууахахаха...! Ама па баретите свалят руските хеликоптери с лъкове - който не верва, да гледа Рамбо 3 или колкото там от 1 до 5 беше... хахаха!А пък според един друг полски филм - "Четиримата танкисти и кучето" на друг сетовно известен полски режисьор Януш Пржимановски, руснаците спасяват Полша от фашистка опкупация... *** да верваш ли, или не...

55

Анонимен

преди 11 години

С 50-те милиона, които бяха похарчени за неговия скок можеше да се направи много по-вече за екологични проекти и изчуване на земята от колкото за скок със спорна научна стойност.

54

Кънчо до 49

преди 11 години

Мда, верно черпиш достоверна информация! Във филма на големия русофил Вайда нема как да не е истина! То и Тед Кочев и неговия Рамбо са сериозен историческиу източник, нали! Руските офицери ходят с бради и целодневно се занимават с изтезания на американски барети... хахаха!

53

Никол/ета/

преди 11 години

До СРАМСрамувай се спокойно!Яж орехи срещу умствена умора! Те са и естествен стимулатор за синтеза на тестостерон - току-виж си тръгнал да търсиш спонвсор да скочиш от 50 км : ))...

52

Анонимен

преди 11 години

Филмът "Катин" получава международни награди и показва подялбата на Полша м/у СССР и нацистка Германия.Доста обективен.Базира се на факти (които за комуниста нямат никаква стойност "партията е права дори когато греши").Показва унщожаването на хиляди полски офицери от болшевиките.Гледате го и тогава го коментирайте.И се запознайте с фактите.Щом не вярвате на поляци вземете руски източници.

51

СРАМ

преди 11 години

До Никол/ета/ . Е ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СЕ СРАМУВАМ ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН !!! КАТО ВИДИТЕ НЯКОЙ БОГАТ ЧУЖДЕНЕЦ И СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА МУ СЕ НАДУПИТЕ !

50

Анонимен

преди 11 години

Има интернет.Ама за комунисти и ислямисти все едно интернет няма.М/у другото исляма и комунизма много си приличат.В една от степените на масонството те карат да признаеш Мохамед за безгрешен.А официалното обръщение м/у масоните е "другарю".

49

до 49

преди 11 години

Само ти ли не разбра че комунизма е измислен от запада. От същите хора които в момента се разпореждат с цялата банкова система. Един вид експеримент .

48

Анонимен

преди 11 години

Сайта е вести.ру.Там съм чел за зверствата на Сталин.Имаше и кадри от местата на разстрелите.На комуниста разбира се каквото и да му кажеш все няма да вярва.Все едно турчин да признае геноцида над арменците.

47

Никол/ета/

преди 11 години

Такъв хубав , умен и най-важното - истински мъж не може да говори глупости! А вие всички сте *** хейтърчета с дотъп до клавиатура!

46

Анонимен

преди 11 години

Откриват се масови гробове непрекъснато в Русия.Има и "счетоводство" на убитите.Дата еди коя си 300 души, на другият ден 200 души и т.н.Палачът го е заболявало ръката да стреля и са го сменяли.Анджей Вайда много добре е показал начина на убиване на болшевиките във филма "Катин".

45

...........

преди 11 години

Естествено че е пилеене на пари ( друг е въпроса къде отиват ). 2,5 млрд. долара с най-модерната техника и ни показват разни размазани снимки да не би случайно някой да заподозре нещо нередно. Ако трябва да им дам моя телефон да направят няколко 100 пъти по качествени от техните. Смешници !

44

Анонимен

преди 11 години

Е щом сайтовете са ти официален източник на информация не мога да кажа и "гък" Викаш само да е написано некъде на сайт и започваме да верваме неудържимо