247

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ФИДОСКЯ ШО Е ЗАВРЕНА У ЪГАЛО...А НЕ У ЦЕНТАРО...ШЕ ОБЪРНЕ ПАРАХОДА...!

246

Анонимен

преди 11 години

До бренекеАварии са ставали и в САЩ и във Франция . Навсякъде причините са технически . Без изключение . Друг е въпросът че високо интелигентните японци са спестили много средства от обезопасяването на реакторите във Фукушима !

245

До 271-бренеке

преди 11 години

Фукушима е със стари американски реактори, които са по-несигурни от руските, частна е и не са искали да харчат пари за защита и безопасност, защото частните собственици имат една цел- печалба и минимум разходи. Има много човешки грешки в управлението и реакциите при аварията, а причина за нея не е земетресението, а цунамито, за което не са имали защита и още подробности. Козлодуй е една от най-надеждните, за съжаление кадрите на Герб са уникални- пратиха разносвач на закуски за шеф на АЕЦ.

244

Анонимен

преди 11 години

До бренеке Заради човешка грешка ,както и един куп авиационни ,ж.п. и други катастрофи след които се взимат мерки за увелучаване на сигурността .

243

ЗА СМЪРТТА НА АЕЦ

преди 11 години

Преди изборите ГЕРБ в изборната си програма записа и приватизация е ядрената енергетика!На сайта стоя само ден и бе свалена заради протестите,които се заформиха само за 24 часа!!Същите еничари на антибжългарски интереси с промяната на въпроса за референдума подготвят харизването на 5 и 6 блокове на Уестингхаус с фалирането на НЕК и строеж на нов реактор когато на Муру ...

242

бренеке

преди 11 години

А защо стана аварията в Чернобил щом си толкова навътре в ядрото на атома?

241

Анонимен

преди 11 години

Централата във Фукушима е по древна от тази в Козлодуй. Оказа се че високо технологичните японци са спестили много средства за обезопасяването и. Прочети малко по въпроса Бренеке , и тогава говори ...

240

бренеке

преди 11 години

Много *** народ.По долу едно гьотверенче писа,че била нулева вероятността да стане авария.А бе ***.Чувал ли си за Чернобил,чел ли си за Япония.Едните и другите са с много по развит интелект и наука от нас и станаха авариите.Поколения ще страдат от алчността и глупостта на глобализма.

239

Гогата

преди 11 години

Гроб се изгавриха с 550 000 българи.Така гласуваният референдум от Гроб позволява да се изгради атомна централа и след 50 години!!Протести!!!Да изгоним Тираните от Гроб!!

238

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ и БСП са два равностройни отбора на престъпната болшевишка БКП. Те ще влязат в следващото коалиционно управление на страната, за да бъдат заметени следите от разграбването на България по време на болшевишката диктатура на Борисов. Най-голямата простотия днес е да се плаши народът, че ако не бъде избран отново Бойко ще дойде Станишев, защото никой не може да посочи каквато и да е разлика в управлението на ГЕРБ и това на тройната коалиция. Бойко Борисов и Гоце Първанов са двамата централни нападатели на олигархията и кадесарската мафия. Свързани са като сиамски близнаци и никога не са заставали един срещу друг.

237

Анонимен

преди 11 години

Трябва да си много ***, да живееш в земен рай и да го унищожаваш.

236

Анонимен

преди 11 години

Бойко да забрави българин да гласува за него, ако клекне на руснаците за Белене........

235

Ангел

преди 11 години

НЯКОЙ НЕ ИСКАЛИ АЕЦ ЩОТО ТРЯБВАЛО ДА ПЛАЩАТ, АБЕ ПЛАЩАЧИ БЕЛЕНЕ САМА ЩЕ СИ ПОКРИВА ЗАЕМА ,ДОКОГА С ТАЯ ЛЪЖА ЧЕ БЪЛГАРИТЕ И БЮДЖЕТА ЩЕЛИ ДА ПЛАЩАТ ЗА БЕЛЕНЕ .НИКОЙ НЯМА ДА ПЛАЩА ,НИТО ХОРАТА, НИТО БЮДЖЕТА. АЕЦ БЕЛЕНЕ САМА ЩЕ СИ ПЛАЩА ЗАЕМА С ПАРИ ОТ ПЕЧАЛБАТА ОТ ПРОДАЖБАТА НА ТОК РАЗБЕРЕТЕ ГО И СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ И СТИГА СА ВИ ЛЪГАЛИ.

234

Анонимен

преди 11 години

Сирене не ми се яде или не ми се яде сирене.

233

бозаджия

преди 11 години

до 255кви внуци кви 5 кинтая погледни колкое живота на една ядрена централа и тогава говориКозлодуй вземи ако искаш.Ако имаш предвид ***, да там и за правнуци може да се помисли, като се вземе предвид, че раждат на 14.

232

Somebody

преди 11 години

Tия келемета ги е страх от хората! Въпросът трябваше да бъде: "Да се построи ли АЕЦ-Белене?" ! Тия задават въпроса по този начин, за да може отговорът му да не противоречи на построяването на нов блок в Козлудуй за сметка на Белене! Лично аз съм против Белене и за нов блок в Козлудуй, но начинът по който се задава въпроса показва долнопробието на Борисовото правителство! Така НЕ се прави референдум! Битието определея бюлетината! Герб ли? Ай сиктир!

231

Анонимен

преди 11 години

Според мене всичко е голяма демагогия, която се завоалира зад думите екология и опасности. Въпросът е да станем след години енергийно зависими и да купуваме ток. Та коя държава е България да произвежда ток и да го продава, та нали трябва да е винаги зависима.

230

До 258

преди 11 години

Разликата е, че Герб ни го тури. И то вече 4-а година ни го туря.

229

До бренеке

преди 11 години

Голямо си тенеке. Половината ти думи са грешно написани. Но се изказваш.

228

До Бай Иван

преди 11 години

Германия купува ток от френските АЕЦ. Имат пари-купуват.Ние с какво ще купуваме, като изтече срокът на 5-и блок на "Козлодуй" 2017г,след 4 год. и 2019г. изтича срокът на 6-и блок на Козлодуй? Бяхме енергиен лидер на Балканите, износител на ток. Сините талибани и унищожители на икономиката на България костовисти и други шушумиги, с дялове в американските ТЕЦ-ове със скъпия ток и заради които ще плащаме за вредни емисии затвориха с ДПС 4 блока на Козлодуй. Сега пак с ДПС и Герб затварят и "Белене