130

123

преди 11 години

Б.Б много го бива в обясненията и оправданията. Дори със жена да се изложи, така хубаво ще се оправдае, че жената ще се разочарова от някой друг, а не от него.

129

до 147

преди 11 години

Очевидно не четеш както трябва.На снимката е написано "Многопрофилна болница гр Девин"Болницата си я имат,но не работи,не е държавна ,задлъжняла е,не си плаща задълженията ,като частна и за това я закриват"Частната собственост Великото зло-казал го е един Велик мъдрец.Хората тепърва ще разбират колко прави са думите му.Цялата работа е за 1 милион и нещо.

128

Анонимен

преди 11 години

За ББ и Герб всяка грижа за българските граждани е "висша степен на глупост"! Истината е - магистрали без население (виж ***, т.е. роми - може)

127

Анонимен

преди 11 години

Бойковите глупости днес пак минаха границите. За 5 часа сътвори невероятни бъркотии, който продължават и в момента. Е това му се казва управляващ другите за 23 години не удпяха да унищожат България, този за 3 години го таправи. Честито!

126

днес

преди 11 години

Избрали сте си мутра да ви управлява държавата сега ще мълчите и ще подсмърчате,това е положението -за мачлета има ,за хората няма.

125

Анонимен

преди 11 години

"Борисов - висша степен на глупост"Така е наистина, но не питайте защо премиерът ни е ***. Себе си питайте защо подобен *** ни е премиер.......

124

Анонимен

преди 11 години

Висша степен на глупост е да гласуваш за ГЕРБ !

123

Анонимен

преди 11 години

Борисов беше категоричен, че вече е предложено добро решение за бъдещeто на болницата и даже "им е изпратил вицепремиер и министър". Браво, вицепремиера и министъра веднага да бъдат сложени на операционната маса и оня якия касапин да почва да ги кълца :) Браво на Бойко, това решение наистина е добро както за бъдещето на болницата, така и за бъдещето на България! ;)

122

оооооооооо

преди 11 години

Че утре всички затъващи Общински болници ще поискат да са държавни!

121

До хората от Девин

преди 11 години

Като висша степен на глупост определи премиерът Бойко Борисов протестите на жителите на Девин срещу затварянето на болницата в града. Е господа, каза Ви го в очите " *** " сте. В целия регион. Само трябваше да го каже и за останалата част на България - *** сте. И това е изказване на премиер? *** и *** си ТИ пожарникарче. Ще ти го върнем тъпкано на изборите.

120

Анонимен

преди 11 години

Хората искат болницата им да работи.В противен случай пътуват на 100 км .до най близката болница.Починали са млади хора ,защото е трябвало да търсят помощ на далечно разстояние.Починали са по пътя.На времето преди 10 се е мислело.Строени са болници,а сега всичко е разрушено.Хората са прави в исканията си.В тая държава само *** имат привилегии.Правилно скандират,че за кучетата има по голямо внимание,от колкото за хората.

119

1

преди 11 години

Симеон Дянков трябва да понесе санкции заради неплатените си здравни вноски.Това каза премиерът Бойко Борисов в Бургас на въпрос за излязлата информация, че финансовият министър е с прекъснати здравно-осигурителни права, защото не е плащал здравни вноски близо 9 години и дали е редно вицепремиер да е с неуредени здравно-осигурителни права, предаде "Фокус".Борисов каза, че това не е редно и предполага, че министър Дянков ще си понесе санкциите и ще си ги плати веднага в брой.По-късно от пре

118

ivo

преди 11 години

До До 127. Абе пич а аз като плащам осигуровки защо трябва да палщам и на ръка ?

117

до 137

преди 11 години

Ама те си плащат, бре... Всеки месец от заплатата... Или ти това не го знаеш?

116

Анонимен

преди 11 години

Висшата степен на глупостта се е родила на 13 юни 1959 година в Банкя в семейството на Методи и Венета Борисови. Оттогава по-тъпо същество не се е раждало по нашите земи!!!

115

Анонимен

преди 11 години

Верно си е, тоя народ си оглупе масово, ама и квалитетно.

114

оIIo

преди 11 години

Верно, бе ! Дянков плати ли си осигуровките? Е****, нещастното правителство :)

113

До 108

преди 11 години

А защо Дянков( справка може да направиш) не си е платил здравните осигуровки ще се лекува , а аз който си плаща ще ме лиши от болница?

112

20 години

преди 11 години

Плащате здравни осигуровки и данъци за да има пари за ***. Вие сте "матрял" и нямате право да ползвате това, което сте платили. България в момента е един голям развъдник на *** маймуни.

111

do 126

преди 11 години

навсякъде е така,болниците са ЧАСТНИ, държавата не може да се занимава със здравето на хората,това не й е работа,работата и е ДА КОНТРОЛИРА,набийте си го в главите,КОНТРОЛ,не лечение,не да бъде падар,не да бъде пазач или учител.