31

:)

преди 11 години

Избори идват, а рейтинга пада ли пада............

30

КИРО

преди 11 години

ЕДИН МИЛИОН ЗА УРЕДЕНИТЕ МАЧОВЕ А ВЧЕРА ЗА ДЕТСКИ НАДБАВКИ НЯМА .....Е ТОВА СЕ КАЗВА ПРОСТОТИЯ ??????????

29

боби

преди 11 години

Ужас нямам думи от възмущение.откъде накаде.Аз например нехаресвам българския футбол то кой ли го харесва?Телевизия на субсидии да се инжектира допълнително от нас самите е възмутително.С какво право?

28

смях

преди 11 години

А иначе за болницата в Девин няма пари? Какви са тия глупости, последното нещо, в което трябва да се инвестира е мачове по ТВ!

27

Анонимен

преди 11 години

До black sea "Абе комунизъм"!Откъде ти дойде това на ума?Само мутра може да измисли такава простотия за да харчи народна пара!

26

Футболистката

преди 11 години

До ivanЗащото ББ не играе :))

25

бахти тъпанарите

преди 11 години

номер 22 е изключително прав!!! - Да бяхме я дали под наем обсерваторията в Рожен на страни като Турция! Които щяха да я стопанисват според определен договор. Биха дали мило и драго да притежават такава база! Но за обсерваторията пари няма, докато за най-*** първенство се намират 1 000 000 (словом: един милион)

24

А не!!!

преди 11 години

Този път и аз се ядосвам!!!! А съм спокойна жена...Обаче всяко нещо си има граници!!!!!От къде на къде ще се финансират частни дружества с моите пари???????????????????Ние изнемогваме като дойде сметка, а те дават пари за телевизионни права!Безсрамници!Няма да гласувам!

23

dk

преди 11 години

няма пари за болници ,аза мач иматезатова следващия финансов министър да бъде женасамо те могат да нареждат приоритетите

22

Ужас

преди 11 години

дай на *** да гледат зрелища.Футбола и без това е игра за простолюдието - дай им да викат и да скачат по трибуните и по елементарен начин да изразяват плоските си страсти и емоции.И за тази плиткоумщина - държавата вади пари от моя джоб, за да може някаква игра с 22-*** *** които ритат топка да се показват в национален ефир.

21

Футболистката

преди 11 години

Затова ли облагат с данък лихвите по депозитите? Сигурно ще платят сега на БНТ да дават и всички мачове на Бистришките тигри? Ако някой толкова иска да гледа това първенство - да ходи по стадионите.

20

Анонимен

преди 11 години

Вяра Анкова е женена за физкултурник. Този "спорт" не е популярен и е компрометиран. Когато стадионите са празни, да ми натрапват мачове по телевизията, която и без това е пошла и живее от повторения и от вечната Марта и некадърните Мира и Торнев!Какви анцузи ни управляват - с икономическа мисъл, с приоритети, с отношение към гражданите!Преди малко свинята Фидосова заплашваше, че ако има АЕЦ, няма да има пенсии!Пенсионерите са единствените в страната, които са си свършили работата, ***!

19

Angry Bird

преди 11 години

Първенството да се остави на частните телевизии, да платят колкото преценят, че струва. Парите от бюджета да се дават за необходими неща, предвид мизерията в която живеем. Това слабо първенство не струва и 1 млн. за целия сезон.

18

премиера

преди 11 години

А майките да го духат

17

QPR

преди 11 години

Аз съм на мнение да се излъчва по 1 мач на седмица само, и то винаги различни отбори от предходната седмица.

16

Анонимен

преди 11 години

Поредното безумие на тиквата..........

15

Анонимен

преди 11 години

т.е. ..... давате парите които отръсквате от мен всеки ден на ..... мутрите.Защо трябва да плащаме за нещо което не желаем ?С какво ще подобри живота на Българина този харч?

14

Ракия и ШопскаСалата

преди 11 години

До 4 ehee: Ми тия пари нали излизат от твоя джоб бре умник. БНТ е държавна телевизия.Че и му нацъкали плюсовете. Боже колко необразовани хора има.

13

black sea

преди 11 години

Ако беше интересно първенството частните телевизии да бяха платили за права. А то един мъртвец (правителството) дава пари на друг мъртвец ( БНТ ) за да се гледа трети мъртвец ( футболното първенство). А бе комунизъм.ПС. Забравих да кажа, че всъщност парите са събрани от четвърти мъртвец ( народа)

12

az sam

преди 11 години

За поредния мерак на нашия "Мил и спортен тип" премиер, винаги се намират пари.Това управление не мисли за увеличаване на доходи, детски, майчински, а само за кефа на ББ.И това ако е управление, здраве му кажи.