250

Анонимен

преди 11 години

В Мтел вече всички бройки са изчерпани. Как стана това не ми е ясно, след кто сутринта при отваряне на магазина им бях там и те ми казаха, че не е ясно кога ще им ги докарат и 1 час по-късно ми казват, че всичко е изчерпано. Като че ли няма да си купувам телефон, а частица от кивота, всяка година едни и същи простотии.

249

Анонимен

преди 11 години

А тизащо всеки път ръсиш пълните сис измишльотини, бе ПИЧ? Още не съм видял приложения, портнато от iOS на Андроид да върви толкова гладко. Иначе сигурно се кефиш, че телефона ти е с 4 ядра, ха ха. Смешници!

248

mindo

преди 11 години

Отделен е въпроса, че за WiFi вариантите софтуера за андроид е м/у 10 и 40 пъти по- евтин а е със същата или по - голяма функционалност... Имай предвид, че това са само категории. А за всяка категория има по няколко стотин производителя. А всеки производител има по някпко устрийства от класа... Това са десетки хиляди периферни устройства, непотдържани от епъл!!! След като не знаеш тези факти, не можеш да претендираш за някаква компетентност. Защо коментираш, пич?

247

mindo

преди 11 години

Ама рапани има тука... Нямало периферия за андроид... Я ми покажи блутут ЕЕГ каска за ИОС? Или блутут интерфейс за ОБД2 за ИОС или блутут кардиограф или апарат за пулс или... Да не изброявам само разликите в блутут устройствата дето никога няма да ги видите за епъл устрийства... Всичко което ти изброявам съм го държал в ръцете си и тествал с няколко версии на андроид. Някои от устройствата ги има в WiFi вариант, което е в пълен разрез с простотата на употреба за която претендира ИОС!

246

Анонимен

преди 11 години

До 271Или още да не са го пуснали за България или забавят пускането. Така си мисля

245

Анонимен

преди 11 години

Операционната система на Google увеличи още малко преднината си от конкурентната iOS, използвана от Apple. Там пазарният дял намаля от 16,9% през второто тримесечие до 14,9% през третото с 26,9 милиона продадени устройства.

244

Анонимен

преди 11 години

Българските оператори за пореден път ме убеждават в малоумието си. Отивам сутринта в Ментел да си взема iPhone 5, казаха че от днес официално ще го предлагат. Викам искам iPhone 5, черен, 32 GB, те ми казват, че имали само демонстрационни бройки. Питам ги кога ще го продават,а те ми казват, че не знаели, дали съм имал резервация, щяли да ме известят кога ще се пуска в продажба. Пълна пародия, в България явно търговци няма.

243

Анонимен

преди 11 години

От същата публикация на Apple научаваме и че Джони Айви, Боб Мансфелд, Еди Кю и Крейг Федерайт ще поемат още отговорности в рамките на компанията. Интересно е, че Мансфелд ще поеме още работа само за няколко месеца, след като стана дума, че обмисля дали да не се пенсионира. Айви в момента отговаря за индустриалния дизайн в Apple, но новото му професионално амплоа ще го направи отговорен и за интерфейса на софтуера на компанията. Еди Кю ще поеме работата над Siri и iOS Maps, заедно с iTunes.

242

Анонимен

преди 11 години

Форстал ще остане в Apple до следващата година и засега версията за напускането му е свързана с приложението за навигация в iOS 6. На него дължим и включването на услугата Siri още в бета етап на разработка. Според информация на Wall Street Journal Форстал е бил принуден да напусне, след като отказал да се подпише под извинението за приложението за картите, което изпрати *** Кук. Междувременно сайтът Gigaom пише, че новината за напускането на Форстал е била посрещната с тихо ликуване.

241

Анонимен

преди 11 години

Едва ли някоя промяна в състава на служителите на Apple може да ни трогне толкова, колкото оттеглянето на Стив Джобс, но в същото време сериозни промени в такъв кратък период след ерата на Джобс не може да не предизвикат интерес. От компанията публикуваха официално съобщение, в което подробно разказват за промените по високите етажи в компанията. Джон Броует, който оглавява поделението, ангажирано с продажбите на Apple, напуска, както и Скот Форстал, който пък е вицепрезидент на звеното, което разработва iOS.

240

Анонимен

преди 11 години

което съдиите са посрещнали с недоумение. Новият текст трябва да остане в сайта до 14 декември.

239

до 264

преди 11 години

Такива сте вие овцете(андройд феновете), дребни и нисши малки човечета с празен поглед и течаща слюнка от устата ви. Твърдо затвърдяващи своята глупост, хвалейки се че си купувате кабелче от по левче от първата бутка на някое пазарче. Ми да то за вашите устройства няма нищо друго освен кабелче. Вие сте, малки човечета с уникално изкопирани устройства и отвратително лош софтуер който няма поддръжка. Все по често надничате в App Store за да видите какви нови приложения пускат и тайно се молите и на вас да ви ги напишат. Спирате си нета на телефоните да не ви ги зарази вирус и тайно да изпраща смс за по 5 лв. бройката. Уникално сте изостанали!А ти специално 264, социалния ти живот почва и спира в писане на коментари под статии като тази. Избърши си лигачката и почвай да коментираш ...

238

Анонимен

преди 11 години

Този опит за интерпретиране на съдебното разпореждане обаче не остана незабелязан и съдиите издадоха ново разпореждане, с което поискаха Apple да коригира информацията. Освен това заявиха, че са останали шокирани, че компания като Apple може да направи нещо подобно. Сега американците имат 48 часа на разположение да променят английския си сайт, за да изпълнят нареждането. Не че и преди не са се опитвали да проточат нещата - за поставяне на първоначалния текст са поискали 2 седмици

237

Анонимен

преди 11 години

Миналата седмица на Apple се наложи да публикува в английския си сайт изявление, че Samsung не копира iPad с Galaxy Tab 10.1, Tab 8.9 и Tab 7.7. Компанията пусна изявлението, но така подбра думите в него, че буквално атакува корейската компания, като заяви, че други европейски съдилища не са на същото мнение като английските, и дори написа, че съдията не смята, че продуктите на Samsung имат толкова хубав дизайн като техните.

236

до 263

преди 11 години

Не си първия епъл *** във форума който копира. Виж по назад един как копира репликите и се мисли за интелигентен, но си остава поредната зомбирана издоена овца.

235

Анонимен

преди 11 години

До 277 Пиша от андроид устройство и правя като андроид устройствата и феновете copy/ paste и искам да съм като по добрите ... ама не става !

234

Анонимен

преди 11 години

До 274Ти си поредната овца. Понеже ти е празно зад очите и между ушите си блееш ли блееш сущо като останалите

233

Анонимен

преди 11 години

Май епъл феновете са овцете които ги стрижат и доят за китайска сапунерка с цена двойна на обикновенна сапунерка.На всичко отгоре обиковенната сапунерка се оказва с по малко дефекти и с повече функции :))))

232

Анонимен

преди 11 години

До НаблюдателЕЕНе си хаби думите, то това андройд феновете са си заблудени от самото начало! Ти им говориш и обясняваш и посочваш, а те седят срещу теб и блеят като овце, каквито всъщност са си. Как очакваш този андройдски овчарник да разбере какво му се говори? Как овцете(андройд феновете) да се научат да бъдат нормални? Ами няма как! Тук едни и същи овце си пишат своите глупости и когато наистина няма какво повече да кажат почват да блеят! Няма смисъл да им се обяснява повече. Нека продължават да живеят мизерния си живот с мизерните си нисши душички, свити в ъгъла страхувайки се от всичко.

231

Анонимен

преди 11 години

Единственото революционно нещо, което създават епъл е маркетинга - кажи на простака, че ако си купи бял телефон с огризка на капака ще е престижен и той ще ти даде 2 бона за ***, който струва 300 лева. А iОS е толкова ограничена система, че на моменти дори и вече мъртвия симбиан я удря в земята. В момента самсунг са лидери на пазара при смартфоните в световен мащаб и определено има защо - новите им модели от висок клас просто замитат конкуренцията и включват в себе си доста нови идеи, за разлика от епъл, които представят панорама-мода в iphone5 като нещо невероятно иновативно - само *** и епъл зомби може да се излъже по тоя начин.