147

аууу

преди 11 години

Леле, вижте физиономията на Патрашкова - много е злобна милата. И тя като Бонка се оказа първична и предложи Мариана,както оная предложи Ники. Много са жалки милите.

146

наблюдател

преди 11 години

Формата на предаването трябва да бъде преименувано на ВИП КУХИ ЛЕИКИ

145

ха-ха

преди 11 години

На продуцентите им се видя малко само Златка *** да е вътре и вкараха още три тъпанарки. Но кое му е ВИП-а на предаването незнам. За пари и сеир ще осе*ат още повече и без това простото си предаване.

144

...

преди 11 години

Само от любопитство - дали ако се събере IQ-то на Злата със сбора от IQ-то на трите близначки, ще се получи стойност, близка до IQ-то на една средно интелигентна кукувица?

143

13

преди 11 години

На ушите ми излязоха мазоли да слушам какъв "мъжкар" бил Багата. Ато момчето е много тъпо щом две години е търпял Кухата Златка. Добре, че само спи и нищо не казва, защото много яко ще се изложи. Но продуцентите яко го бутат и го сочат за фаворит. Николай се оказа с мозък и страхотно чувство за хумор, но късно ни го показаха. А Патрашкова вътре не можа да скрие подмолната си природа. Имаше нахалството да ни каже, че хората не трябва да говорят зад гърба на другите! Нека й пуснат записи да се вид

142

Анонимен

преди 11 години

До ZAXПитай Златка, тя знае всичко за него

141

Анонимен

преди 11 години

В: Защо тризначките са толкова близки?А: Защото трите заедно делят една мозъчна клетка :)

140

Свилен

преди 11 години

Не мога да повярвам, как името на едно градче "Нови Хан" свързвано до преди време с отец Иван, човекът, който сам построи дом за сираци, човекът направил толкова добрини. Днес това градче се свързва единствено с простотията (всички знаем коя). Хора, които са сложени единствено за да се карат, реват, бодат очи един другиму, днес са пример за подражание. Днес хората спонсорират с смси просташко предаване, вместо да помогнат на децата в дома. Това е нашето общество - България - това са хората!

139

Обективен

преди 11 години

Ха ха ха! Страшни ВИП персони! За една "ВИП ПЕРСОНА" ха ха ха столицата на Румъния е Белгия,а на Сърбия е Босна ха ха ха.... друга "ВИП ПЕРСОНА" не може да върже два лафа на кръст затова само мълчи като пукал и спи като мечка зимен сън.... трета "ВИП ПЕРСОНА" се *** от лицемерие и подлярски игри.... А пък тези ТРИ "ВИП ПЕРСОНИ" ползващи не един а полвин мозък и трите общо,които ги вкараха снощи бяха "ВЪРХЪТ НА СЛАДОЛЕДА" ха ха ха ха :) Сега да вкарат и Митьо Пищова да ги нае _ е и трите...:)!

138

probate

преди 11 години

ne me negate

137

граматик

преди 11 години

В бългорския език няма такава дума ТРИЗНАЦИ. Казва се тройка близнаци или трима близнака или три близначки. Тук би трябвало да се каже "трите близначки", а за редакторите написали такава глупост да се пише "неграмотните редактори/ки от днес.бг. Глобата за такава грешка трябва да е минимум половин заплата, при повторение -уволнение - в случай,че неграмотницата е грамотна в леглото на шефа -тогава разбира се не. Иначе -шимпанзета

136

Анонимен

преди 11 години

Юлиан е с много мазна коса вътре

135

Елф

преди 11 години

Изтриите от менюто телевизията излъчваща тази глусотия

134

Анонимен

преди 11 години

Този Багата го изкараха големия мъж, а той е *** като *** и пълен ръб.Не може да върже едно изречение с подлог, но всички му се възхищават.Баси и простаците.

133

Монти Бърнс

преди 11 години

шимПанзета, де.

132

Анонимен

преди 11 години

СЕГАизтонете и Къци и вкарайте пак МИТЬО ПИЩОВА ЗА ДА СТАНЕ ОЩЕ ПО -ВИП ***

131

Монти Бърнс

преди 11 години

Трябва да вкарат няколко шиманзета, за да се вдигне малко средният коефициент на интелигентност в къщата.

130

Анонимен

преди 11 години

мисля че къщата в Нови Хан може да побере още *** и помия вкарайте още и още *** кой нема кво да прави влиза там ДА ОТИВАТ НА РАБОТА ТИЯ МРЪШЛЯЦИ МЪРЗЕЛИВИ

129

Анонимен

преди 11 години

Целият Брадър е нагласен.Ще спечели Никол.Досега за нея от водещите се говори като за умрял-или добро или нищо.Честито за гласуващите с СМС-и.

128

Анонимен

преди 11 години

ТРИЗНАЧКИТЕ ВИП ха ха ха по добре върнете ВЛАДИ ДАНАИЛОВ тризначките са още по- големи пръдли ха ха ха ха спрете най- накрая с тази простотия изгонихте питомното вкарайте дивото