418

До Патриот

преди 11 години

тогава каква ще е разликата от комунизма ? в една демократична държава правата на един човек са ограничени с правата на другия.това важи както и за българите така и за другите живеещи в БГ.

417

Един Българин

преди 11 години

Какви са незарасналите рани? Че не се е оттеглил и не е позволи етническо клане? Че е опазил и едните и другите и са живели в мир 100 години (и дай боже да живеят за винаги)? България още преди 100 години показва напредничево мислене и единствена опазва националните си малцинства и държи на тях през всичките тези години (за разлика от Гърция и Турция). Всеки български гражданин има равни права с всички останали. Това е една от каузите на Балканската война.

416

Анонимен

преди 11 години

толерантността на Балканите обикновено води до катастрофи и изчезване на държави. Доказан факт.

415

до ик

преди 11 години

дпс не е про-турска, а турска партия. евро-рома не е про-***, а *** партия. а това, че и двете са съставени от башибозук с неясен произход, е друга история.

414

щирлиц

преди 11 години

"Незарасналата рана"се нарича ДПС.Когато зарастне,България ще е едно добро място за живеене.

413

ИК

преди 11 години

Ако някои направи ретроспекция на дейността на ДПС ще види как се държат на политическата сцена.Пример е позицията им за радикален ислям.В цял свят има- в България- няма, но за националните герои са против.Това е една ислямистка ,протурска партия.Трябва да се забрани.За тях демокрация е само те да имат права и привелегии.

412

Българин

преди 11 години

До лорд джон:Ако в устата на Чърчил вместо пура завра един черен(тъмен),космат ,балкански не субект,а член дали ще бъдеш толерантен "г-н"демократино?

411

Българин

преди 11 години

А честито!Подготвяйте се скоро и за федерация България.Най-големите престъпници и мафиоти започнаха да ни диктуват какво да правим в собствената си страна.Ама защо се учудваме-един БГ ***,бивш кмет, от уж българското село със смесено население-Яворница,Петричко обясняваше на всеослушание,че Левски,Апостола бил най-обикновен ку*вар и защото чу*ал и жената ,и дъщерятя на поп Кръстьо,последният го предал.И колко добре живели българите по време на турското робство,та чак руснаците се възхищавали

410

Един срещу други

преди 11 години

Е, сега разбрахте ли, че тази Българска демокрация е предателство на Българщината. А всички десни, които така ратуват за нея, са си родоотстъпници. Наглед русофоби, вътрешно туркофили. Вече не вярвам на националист, членувал и бил деен член на дясна партия. Примерът с Волен Сидеров е достатъчен. Две години гласува всички антисоциални закони на ГЕРБ. Май и НФСБ ще се окажат същите. Някои предавания на СКАТ са в противоречие на национализма. Противоречива работа. Няма националноотговорна партия.

409

Мислещ

преди 11 години

Крайно време е да забранят ДПС със закон и всичките депесопартийци да ги екстрадират в Анадола за шомплиране.

408

Патриот

преди 11 години

В България живеят Българи. Който иска да живее по друг начин да отива в Турция, Саудитска Арабия и Индия. Ако иска да си слага тюрбани, фесове, забрадки да го прави там.

407

Анонимен

преди 11 години

Резултатът от 22 годишното управление на мекотели,които ги е страх от *** Доган ефенди.А трябваше да отиде в дранголника още заради "Оня списък".А Бойко му подари куче... коко

406

Анонимен

преди 11 години

Всички *** в Кюрдистан!

405

к.539

преди 11 години

Извинявам се, допуснал съм правописна грешка: пише се КърджАли.

404

Възмутен

преди 11 години

Капъкуле не е ли близо до Кърджъли? Чи го крепите в България , ***-помаци, които преди 4 века от българи станахте турци, а сега се пишете ислимисте бетер турците?! Марш там, в Анадола и дано там ви изгният костите, хора, които не уважавате собствената си страна и нейните закони! Нали искате да сте турци: турците живеят в Турция, а в България са българите! *** и нагла пасмина! Веднаж вече продадохте народността и вярата си, не се правете на правоверни!

403

Анонимен

преди 11 години

Тия в България ли живеят бе ? От къдеси вземат Заплатите ?

402

Ккк

преди 11 години

От 535 беше до 518 а не до 511

401

Анонимен

преди 11 години

Е какво се чудите. В Кърджали има повече Турци от колкото Българи.На Турците не им харесва идеята и не я приемат.Свиквайте с Демокрацията.

400

Ангел

преди 11 години

КАКВО СА СЕ РАЗГАЩИЛИ ТИЯ БЕ ТУКА ДА НЕ Е АНАДОЛА В БЪЛГАРИЯ СМЕ

399

Анонимен

преди 11 години

В Турция всички граждани са Турци. Кюрдите не иската да се пишат турци и затова те нямат докувенти. Не съществуват. Роден ли си в Турция - значи си турчин. Българският свеещенник, който стопанисва желязната черква Св.Стефан в ИстаМбул е по паспарт също турчин - с турско име. Щото е роден там. Който живее в България е българин ,който не е българин- да си ходи.Както прави Турция.