133

От колко атома

преди 11 години

е съставено тялото на Фидоска и колко електрона има в главата на Тиквата - За Нобелова награда е отговора

132

"Простите"

преди 11 години

много искат да знаят колко ще струва тока на Цветито, щото е търговска тайна

131

Анонимен

преди 11 години

Гербери! вярно ли, че имало ядро без атом бре:)))

130

Йода

преди 11 години

Я Джаба се бил установил в НС!!!!Колко търса го време из галактиката... Па и сменил пол си е... А не *** то... двуполово :)))

129

АЗ съм за ядрения

преди 11 години

на Карагьозова, монтиран в задния двор на Тиквата

128

От тъпи, по-тъпи

преди 11 години

най-*** ГЕРБЕРИ Тия са направо мерцедесите по тъпота

127

144

преди 11 години

Ето, че си намерил точния отговор! Защо тогава не харесваш същия отговор за АЕЦ:)))) Защото си мутричка:)))

126

Тиквата

преди 11 години

щял да прави газова централа с ядрен реактор модел "Фидоска"

125

Анонимен

преди 11 години

Тока на Цветито " ще струва толкова, колкото му е себестойността и печалбата, но тези две понятия не са за проста гебесепарска глава!".

124

Анонимен

преди 11 години

Хайде бе гербери! Колко ще струва тока на Цветито!?:) Хайде простачета:)))

123

Анонимен

преди 11 години

Щом не се уточнява, че става въпрос за Белене, значи може да построят АЕЦ-а в София.Така или иначе всичко е за София, нека да я построят и нея на софиянци, хем да им е близичко, хем си имат метро и няма да се охарчат много за пътни.

122

Анонимен

преди 11 години

Котка ще им мине път на простоватите герберчета!

121

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ ще има и герберите ще си изядат онази работа:)

120

КВИЧАТ ОЩЕ ЧЕРВЕНИТЕ

преди 11 години

СВИ.., ЗНАЧИ ОЩЕ НЕ СА ИМ ОПРОСТИЛИ КОМИСИОННИТЕ! В БЛИЗКИТЕ ДНИ ЩЕ ОЧАКВАМЕ РУСКА САЛАТА СЪС СЪСЕЛ! МАЛКО ГНУСНА, АМА КАТО НЕ СИ СПАЗВА ОБЕЩАНОТО, НЕЩАСТНОТО ПЛЪХЧЕ? РУСНАЦИТЕ ХАРЕСАЛИ И ОВЧАРСКА САЛАТА, ЩОТО И Р.ОВЧ. И ТОЙ ОБЕЩАНИЯ, КЛЕТВИ И ЗАКЛИНАНИЯ БИЛ ДАЛ И ВЗЕЛ ПАРИЧКИТЕ, А СЕГА СЕ ПРАВИ НА ТАЛПА! ХАЙДЕ ЯНЕ ИЗКАРАЙ НАСРАНИТЕ ГАЩИЧКИ НА ЧЕРВЕНИТЕ ***! ДА ВИДИ НАРОДЪТ, ЗАЩО ТОЛКОЗ РЕВАТ ЗА БЕЛЕНЕ!

119

132

преди 11 години

Хайде бе! Чакам отговор на въпроса за тока на Цветито! Колко ще струва мухъл:)))) От централата на ГЕРБ не са ти дали разбивка ли:)))

118

до 132

преди 11 години

Я по полека с обидите бе ***, *** е бащати че те е правил на пияна глава за това си такъв киселяк ***, като не можеш да говориш нормално и се държиш като отвързан от какъв зор си влязъл тук ? *** ***! Да не са те държали на къс повод до сега та си се запенил така, говедар селски....Или говори като хората или си *** марулите нанякъде, от такива селски простаци като теб файдата е никава, само точите сополите и се оплаквате вместо да свършите работа за две пари.

117

Ангел

преди 11 години

АМИ ТЪЙ Е БЪЛГАРИ КАТО МЪЛЧИМ И ТРАЕМ КАКВОТО И ДА СТАВА ВСЕ СМЕ ПАС,НАРОДА КАТО ЕДНА ОВЦА СТРИЖАТ ГО,ДОЯТ ГО,И ГО КОЛЯТ ЕДНОВРЕМЕННО.НА ВСЯКО НЕЩО ТРЯБВА ДА ДА СЕ РЕАГИРА,АКО УТРЕ КАЖАТ ЧЕ БЕНЗИНА СТАВА 4 ЛЕВА САМО ЩЕ ИЗЦЪКАМЕ С ЕЗИК И ДОТАМ.СТУДЕНТИТЕ МЛАДИТЕ ХОРА И ТЕ НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМАТ ВСИЧКО ЖИВО МЪЛЧИ И ТЪРПИ -ДОКОГА ,СТИГА -ВРЕМЕ Е ДА ВЗЕМЕМ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ.

116

сигурно се сещаш

преди 11 години

Фидосова, скоро ЕТ герб ще падне от власт и сигурно се сещаш какво те чака! Намери си як адвокат!

115

124

преди 11 години

Хайде бе! Значи доскоро си бил в тъшацит* на баща си щом не знаеш елементарни неща! Ако беше по-умен щеше да видиш, че тока от АЕЦ е най-евтин сега!:)) Но ти си гербер! Каквото са ти дали от централата, това ще постнеш:))

114

поредният опит

преди 11 години

Подмяната на въпроса за референдума е поредният опит на ЕТ "герб" да изнасили всички от нацията, които са против режима на пожарникаря!