78

Орел

преди 11 години

До Ястреб Мирен като в Сирия ли? И много е справедливо да убиеш жена с канъни.Колко е морално само!

77

Анонимен

преди 11 години

Тия разбират само от ядрената тояга.Опасявам се че скоро ще се наложи да научат Менделеевата таблица наизуст.

76

БАЧКАТОР

преди 11 години

Единственото което наистина заслужава сериозно внимание е че салафитите имат мераци да завоюват Андалусия, т.е. част от Испания. Значи не са чак тъй миролюбиви, благородни и хуманни на каквито се правят. А в собствените ислямски си държави нека правят каквото искат ако питате мен, стига да не ни закачат нас .

75

Бг

преди 11 години

Не се оставяйте политиците да ви разсейват с глупости, докато ви крадат най-нагло!

74

КРЪСТОНОСЕЦ

преди 11 години

КРЪСТОНОСЕЦА ЩЕ ТИ ЗАБИЕ ПРИ ЧАЛАМБАТА ЕДИН КРЪСТ . ТЪЙ КАЗА КРЪСТОНОСЕЦА !

73

кукувица

преди 11 години

Ястреб,сестра ти целувала ли ти е клюна?:)

72

Чичо Том

преди 11 години

Марк,могат да имат само майка си и сестра си.Те по такива си падат *** ***:)

71

Анонимен

преди 11 години

Само *** сладко си чопли носа и люпи слънчогледа пред телевизора, като гледа поредния турски сериал и слуша новините на турски език.

70

до Ястреб

преди 11 години

Ястреб, ти не си истински мюсюлманин за какъвто се водиш.Ислям означава МИР, техният поздрав е мир,исляма се приема доброволно и с поучения, така правят салафистите- означава последователи, а не екстремисти.За да приемеш която и да е религия сърцето ти трябва да бъде чисто, а от теб излиза само жлъч.Мюсюлманите са мирни и трудолюбиви хора, те не се отдават на празни и неверни приказки като теб.Думите които използват могат да кажат САМО ако са цитати от Корана не свободни съчинения като твоите.

69

КРЪСТОНОСЕЦ

преди 11 години

ЯСТРЕБЕ, АЙДЕ СЛЕД МАЛКО В ДЖАМИЯТА ДА ЧУКАШ КРАТУНАТА В ЗЕМЯТА ! ПОСЛЕ СЛЕДВА ОБЯДА - СВИНСКО СЪС ЗЕЛЕ. ЗА ДЕСЕРТ - ЧАЛАМБА НА СУХО !

68

*Ястреб*

преди 11 години

Поздрави на модераторката на този сайт!

67

Орел

преди 11 години

"Пътят на исляма е единственият път за спасението на човечеството!"-От какво ?От научния прогрес от изкуството от свободата .Не мерси стоите си в 16 век щом ви харесва!

66

Анонимен

преди 11 години

Тия се размножават като ***.

65

Анонимен

преди 11 години

С какво точно се гордеете, че не става много ясно? Бели хора били , напреднали , развити, а другите били неандерталци.Вижте се само каква помия се излива от вас, колко сте злобни,нещастни и жалки. Християнството не учи на това,водите се такива на расов признак, а не по вяра.Вие също живеете мизерно, вас също ви мачкат и унижават със заплати и данъци.С какво сте по-напреднали от тях, с това че сте се отдали на сатана в разврат, пиянство, сребролюбие и злоба един към друг?

64

*Ястреб*

преди 11 години

90 - Колкото и да се гърчите, ислямът се разпространява много бързо из целия свят. Защото мислещите и проучващи хора чета и се замислят, а не са *** като вас, без да е чел нещо относно нещо, да си разтоварва товара върху него, майсторе чаламбаро!

63

Анонимен

преди 11 години

Аман от ***,талибани,салафисти,тракедонисти и подобна уродлива ***.

62

КРЪСТОНОСЕЦ

преди 11 години

АБЕ ЯСТРЕБЕ ***, БЛАГОДЕВНСТВИЕТО ИДВА ОТ МАТЕРИАЛНИТЕ БЛАГА. ТЕ СЕ ПОСТИГАТ С ПРОГРЕС ВЪВ ФУНДАМЕНТАЛНИТЕ И ПРИЛОЖНИТЕ НАУКИ ! МАТЕРИАЛНИ БЛАГА НЕ СЕ ПОСТИГАТ С БЛЪСКАНЕ НА ТЪПАТА ИСЛЯМСКА КРАТУНА В ПОДА НА ДЖАМИЯТА ПО ПЕТ ПЪТИ НА ДЕН ! ИСКА СЕ МОЗЪК И БАЧКАНЕ А НЕ АЛЛАХАКБАР ! КАКВО СА ДАЛИ ИСЛЯМСКИТЕ *** НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ? ИМАТЕ ЛИ НОБЕЛИСТИ ? НЯКЪКВИ ПОСТИЖЕНИЯ ВЪВ ФИЗИКАТА, ХИМИЯТА, ЕЛЕКТРОНИКАТА ? КАРАЙТЕ СИ КАМИЛИТЕ ТАРАМБУКИ ***, ПИЙТЕ ИМ МЛЯКОТО И СИ СТОЙТЕ В ПУСТИНЯТА ! ПЕТРОЛА НЯМА ДА Е ВЕЧЕН ! КЮТАЙ СИ ЗА ДА НЯМА ЧАЛАМБА НА СУХО !

61

Rucifer

преди 11 години

Дръж народа неграмотен и беден, за да е благодарен за бутилка газ. Тия са в средновековието. А на ястреба да му кажа: нещастно същество, без род и родина, знаеш ли кой е баща ти?

60

Килъра

преди 11 години

"Ислямът застрашава устоите на демокрацията, защото тя е изградена върху финансово робство - концепт, който няма място в исляма! "Много точно казано!

59

До Ястреб

преди 11 години

Ти си същият лъжец като рязанопишковия си "пророк" мохамед - принц Чарлз никога не е изричал думите, които цитираш. Ако си уверен в казаното дай видео-линк, а не говори лъжи, защото ада те чака, нали си знаеш :) А иначе - долу всички религии - виждате в какаво превръщат хората . Не бъдете вярващи и наистина ще живеете прекрасно!!!