32

Kozov

преди 11 години

Hopala, bg diplomite v aktion!

31

Анонимен

преди 11 години

Санирането е 100 безмислено, защото за всяко жилище трябва да се отделят по 10 хил. лева и това плюс евентуалните лихви по един 10 годишен кредит (7% лихва около 8.5% ГПР) прави около 20 хил. общо. Ако намалите сметката за отопление с 50% например вместо 300 лв намесец плащате по 150, имаме 4 месеца по 150лв 600 лева икономия на година. ако вземем предид че инфлацията е около 5% годишно излиза, че ще са ви нужни около 25-30 години за да си върнете парите, а за печалба да не говорим.

30

Анонимен

преди 11 години

в ромъния държавата плаща 80% от цената за санирането в българия 50% уш другото ние го плащаме но със заем от банка след години като вдигнат цената на тока исме на минус))

29

Анонимен

преди 11 години

Побъркахте хората! Каква енергийна ефективност ,каква нова АЕЦ!??? Като излитах от Будапеща ,целия град бе в светлина! Като кацах в София ,все едно кацах в тъмна Индия! Само мамите хората за да ги цоцате! Никой не го е грижа за хората....те са само овце за стригане!Щото е по-лесно ,отколкото да създадеш бизнес и инвестиции...ей така по комунистически . Гледа се по-лесното!

28

до BAY PANDEL

преди 11 години

Ходи си в Турция. Само простотии пишеш по форумите.Мястото ти е в Анадола.

27

BAY PANDEL

преди 11 години

TURKINITE SA MNOGO E.LIVI

26

стефан

преди 11 години

До цената на тока))Колкото е по-висока цената на тока,а тя ще расте със сигурност в бъдеще,колкото и да не ни се иска,толкова по-изгодно е да си санираш,но истински жилището,така,че който има нужда да се възползва от европейската програма с която държавата ти покрива 50% от разходите,а за другите 50% ако ги нямаш,можеш да вземеш нисколихвен кредит от банката.

25

До 25

преди 11 години

Достатъчно съм умен, за това съм си сменил дограмата и съм си направил изолация, а всичките ми уреди са с ниска консумация, плащам ток под 30 лева. Още по-умен ме прави факта, че не съм се обвързал с никоя банка да ми дере кожицата!

24

BAY PANDEL

преди 11 години

SKORO TURCIQ NQMA DA Q IMA, A KYURDISTAN

23

ISTINSKIQ

преди 11 години

До BAY PANDEL-ABE PAK LI SI TUK ,BE MIRIZLIVECO ? SHTE DOYDA V KARDJALI DA TI SMA4KAM GNUSNATA TURSA MUTRA

22

цената на тока))

преди 11 години

дигайте цената на тока пък говорете за енергина ефективност)))))))))))) сяка година дигат цената на тока таз година 2 пъти вдигнаха цената на тока как си мислят чесме прости мухахахаха

21

От номер 1 до 18

преди 11 години

Ако ще и 10 000 лв да направят средната заплата, селянинът ще си остане селянин. Пак ще му пречи нещо. Толкова ли сте ***, че да не можете да проумеете, че така СПЕСТЯВАТЕ пари?!Менталната бедност е до живот

20

до 17

преди 11 години

Абе болен мозък, ти не гледай Германия - там хората си вършат работата. Тук ще ти дойдат банда алкохолици с шеф шуробаджанак на властта и ще претупат работата най долнопробно и с най долнопробни материали. И роб до животНаправи си сам санирането - мен ми излезна около 4х.лв. и всичко ми е от най марковото !!!!

19

BAY PANDEL

преди 11 години

V TURCIQ SME 100 PATI PO DOBRE ,A TUK TAPITE BULGARI NEKA GI MA4KAT. ZASLUVAVAT SI GO. SAMO OBEDINENIE I EDINA OSMANSKA IMPERIQ E SPASENIETO.

18

Анонимен

преди 11 години

Във Великобритания има една проста схема за финансиране където банките и фирмите които извършват санирането на една сграда си получават парите само от спестената енергия! Ако санирането е некачествено и не се получи желаният ефект банките и фирмите изпълнители губят. Държават подпомага целия процес с субсидии за намаляване на лихвите по финансирането. Първите 7-10 години живеещите в сградата плащат същите сметки за енергия, както преди, а след това сметките им падат със 40-60%.

17

do 12

преди 11 години

Ти някъде в Европа виждал ли си извадена пружина от легло метър на два и ползвана като гигантски реотан на открито?Никъде няма да го видиш.Само в България в *** гета.А относно тази статистика дето в България сме на първо място по разхищение на енергия съм със големи съмнения.Просто не ми се вярва онези там дето имат във всяка стая климатична инсталация дето седи на автоматичен режим нон стоп целогодишно как не харчат ток...Както и да е де...

16

До 17

преди 11 години

И колко казваш е средната заплата в Германия?

15

lll

преди 11 години

той селянинът дошъл от село с *** на двора как да разбере хубавото,в Германия всички жилищни сгради са санирани с еднакви прозорци и цвят на фасадата,само тук балконите са остъклени и превърнати в килери напълнени с всевъзможни лоясали буркани и компоти ,пред всяка памелка има по 2 автомобила на семейство на възраст над 15 години ,ама да дадеш по 400лв и да си боядисаш сам входа от вътре и да смениш дограмата на стълбището ще те фалира няма да има за цигари и ракия

14

BAY PANDEL

преди 11 години

A KATO GUSHNETE P ARI4KITE,, AN BLOK,, TOGAVA SHTE SE USPOKOITE . MARODETI !!!

13

Анонимен

преди 11 години

Смених дограмата, сега чакам да направят външната изолация, за толкова имам средства, с банки не искам да си имам работа!