18

ДО 18

преди 11 години

Ти май нещо не ми следиш мисълта ми се струва ?!?!.... Чисто и просто съм НЕДОВОЛЕН защото заминават наистина ДОБРИТЕ ЛЕКАРИ,защото просто НЯМА ЗАЩО ДА СТОЯТ ТУК при положение,че в която и да е друга НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ще получават в ПЪТИ ПОВЕЧЕ а и самата им лекарска дейност ще бъде В ПЪТИ по спокойна като ежедневие от тук!!! И кои остават?!?! "БИЗНЕСМЕНИТЕ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ" и откровенните далавераджии със хорското нещастие!!! КАКВО НЕ РАЗБРА ОТ ТОВА?!?!..........

17

Анонимен

преди 11 години

Учиш 6г. за лекар ,плюс 5 за специалност и отиваш в спешна помощ да се гаврят *** с теб за 540лв.

16

До "българи-юна

преди 11 години

Хей, патриота! Ти какво правиш ей така за държавата. Да, нека работят лекарите без пари ако може, до 35 години да живеят на общежитие, да се хранят с въздух, да ги тупат от време на време, та да си знят мястото, нали пък е за...държавата. Сериозно, ти какво правиш за ДЪРЖАВАТА!

15

До Яким Вълев Донев

преди 11 години

В половината си пост си недоволен, че лекарите заминават, а в другата обиждаш тези, които остават!

14

Яким Вълев Донев

преди 11 години

..... 3. Не достигат лекари в спешния сектор,поради простата причина че там освен,че им налитат вече дори да ги бият и ги псуват редовно.... няма и ДАЛАВЕРА!!! Друго си е да седиш в някоя поликлиника или болница... кабинетчето... минават ти пациенти... и ти всеки втори ако ли не и всеки първи го "насочваш" в "правилната посока".... а именно към личния си частен кабинет в някоя софийски квартал :) ;) :) ! .... 4. НАЙ ДОБРОТО КОЕТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ,БРАТЯ БЪЛГАРИ, ПРОСТО НЕ СЕ РАЗБОЛЯВАЙТЕ!!! :)

13

Яким Вълев Донев

преди 11 години

1. Наистина добрите лекари,още със самото си завършване и след малко специализация из някоя Софийска болница и "дим да ги няма от Абсурдистан..." И защо да стоят?!?! Да ги псуват и да им налитат някакви *** и да взимат в ПЪТИ ПО МАЛКО ОТ НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ ЛИ?!.. 2.Оставащите тук лекари.. Не бих казал,че са точно лекари а "ОБЛЕЧЕНИ В БЯЛО БИЗНЕСМЕНЧЕТА" за които хорската болка и нещастие са просто доходоносен БИЗНЕС! оосбено когато "случайно" от държавния те изпратят в частния си кабинет!!

12

българи-юнаци

преди 11 години

Какво значение има размера на заплатите? Нека лекарите да бъдат поне малко патриоти, да викат редовно БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ, и да се намерят кандидати за бързата помощ. Сега, когато сме във време на преход и реформи, не е важно да гледаме собственото си положение, а да видим какво можем да направим за нашата държава.

11

Бай Хур

преди 11 години

До 5. Лекарите в спешната помощ получават по 600лв брутна заплата. Говори се за увеличение от 18%... хахаха

10

Анонимен

преди 11 години

НЯМА КАК ДА ЗАДЪРЖИТЕ ДОБРИТЕ ЛЕКАРИ В БГ - В ТАЯ *** МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ САМО ПРАСЕТА ОТ РАНГА НА ТЕЗИ В ПАРЛАМЕНТА

9

патриот

преди 11 години

Защо все до парите опираме? Трябват ни лекари да работят, нека да разберат, че сега когато се намираме в период на преход и реформи, всички искаме да получаваме високи заплати, но това няма как да стане. Важното е да сме стабилни, всички в ЕС да ни сочат за пример колко добре се оправяме с народа, а лекари и да не се намерят не е голяма загуба.

8

asd

преди 11 години

Наскоро излязоха данни за заплатите в IT сектора. Младите лекари в "Бърза помощ" получават 5-6 пъти (и повече) по-малко от връстниците си в сферата на информатиката. Как да са мотивирани? Как да запълват овакантените места? След толкова години учене и доказване да бачкаш за жълти стотинки. Работодателите трябва да слязат на бял свят вече и да осъзнаят реалността.

7

гербист

преди 11 години

Ами да назначават още лекари, все пак става дума за столицата, това не е провинция да се протака въпроса. Ако няма желаещи, да се приеме всеки завършващ лекар да работи по 2г. в бърза помощ по разпределение и ето ти нужния персонал. Решение винаги има.

6

мз и мп

преди 11 години

Спешно се нуждаем от лекари за попълване на съдебните процеси в съдебната система.Те са главните виновници за неблагополучията в България,липсата на икономика ,корупцията,липсата на нормално функционираща здравна система.. 13 -заплата е под въпрос за (посредствените) прокурорите в РЪ БА

5

---

преди 11 години

Колко е стартова заплата за начинаещ лекар в спешните центрове.

4

ами

преди 11 години

Това не тревожи правителството, важното е че догодина ще има назначени още 1000 полицаи!

3

Политически чадър?

преди 11 години

Д-р Гелев откъде получава чадър,че продължава да е шеф на Бърза помощ при постоянните неразбории там. Като започнем от репортажа на Господари на Ефира,където директно го изловиха в уговорени търгове за линейки, разбира се, заобикаляйки коректността, като посочен задължителен критерий 6-та скорост на микробусите, като имаме предви ,че се ползват главно в София какво значение има това?! Значението е ,че само Опел предлагаше такива бусове тогава/преди 5-6 години/ и те спечелиха поръчката.

2

Анонимен

преди 11 години

Кръгът е омагьосан ! Лекарите от спешна помощ работят за жълти стотинки и са съвсем прави да искат повече пари. Пациентите също искат да бъдат обслужвани качествено, защото това е тяхно човешко право и по конституция . В същото време едни доктори прибират лъвския пай, отчитат се където трябва и толкова.

1

Премиерка на РъБъ

преди 11 години

Скоро ще закрия тая проклета ***...както ми наредиха задокеанските ми господари!!!