256

jns

преди 11 години

ако може някой да ми отговори на следния въпрос:ако имам кредит от банка да речем 20 000лв,и в срок от десет години аз трябва да върна да речем 30 000 лв,върху тези 10 000 лв лихва които ще платя има ли някакъв данък,и ако не защо?

255

Волф

преди 11 години

До Чужденец-Всеки българин би си плащал с удоволствие всички данъци и осигуровки,ако доходите му бяха европейски.По друг начин би реагирал българина,ако му вземаха на 4000 1000 лева,а не на 400 -100.Живей ти с тези 300 лева,и мисли като европеец!

254

педераст-скитник

преди 11 години

Нищо ново от времето на Илф и Петров - спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се!Ще увеличават пенсиите с парите на пенсионерите!Типично за гениалния дует Бочко-Мо/у/нчо!

253

!!!!

преди 11 години

ГЕРБ, ВИЕ УНИЩОЖИХТЕ МАЛКИЯ БИЗНЕС НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ. ОКРАДОХТЕ ЦЕЛИЯ РЕСУРС НА ДЪРЖАВАТА. БЪЛГАРИТЕ ПАНИЧЕСКИ НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ. ОТ ПРОСТОТИЯ ЛИ ГО ПРАВИТЕ ИЛИ НЯКОЙ ВИ ПЛАЩА И ГО ПРАВИТЕ ПО ПОРЪЧКА? ИМАТЕ ЛИ ПОРЪЧКА ДА ДОУНИЩОЖИТЕ БЪЛГАРИЯ??? КАЗВАЙТЕ!!!

252

безработна

преди 11 години

НАРОДА Е БЕЗРАБОТЕН .БОЛЕН. БЕДЕН. МАСОВО ЕМИГРИРА .МАСОВО УМИРА.ТИЯ ПРОСТАЦИ ГОРЕ КАК Я МИСЛЯТ?ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ***.а не да умуват от къде пак да му го заврат.

251

NEDEMOKRATOS

преди 11 години

1000-2000 . TEGLETE SI PARITE, DA VIDIM KAKVO SHTE OBLAGAT S DANAK !!!

250

Чужденец

преди 11 години

Не мога да разбера,защо е целият този шум на опозицията около този данък? От него по голямата част от българите няма да го почувстват или нещо повече да обеднеят,но той има по скоро социално психологически ефект за бъдеще,за да подготви мисленето и нагласата на егоистичните българи свиканали на голямите претенций и научени досега само да получават всичко наготово,без нищо да дават,че ако искат да заприличат на модерна европейска държава от ЕС им предстой и облагането с много повечепо високи данъци за в бъдеще!

249

Веселин

преди 11 години

Въпрос Банките дават до 5 % а Дянков иска 10 % налог и какво става че като имаш пари ще ти ги вземат такса за обслужване на депозита такса за това че имаш пари такса за това такса за онова аз предлагам нова такса като тегля кредит и ходя да си плащам да ми се плаща за това 10 % на месечната такса а дънков става ли така измисли такъв закон банките и те да плащат такса за обслужване на клиента към банката след като си губи времето да ходи и да плаща

248

ЛЪЖА

преди 11 години

Дянков ЛЪЖЕ много нагло за подобния данък в европейските държави. Навсякъде депозитите има МИНИМУМ, който НЕ СЕ облага - варира от 5 000 до 15 000 ЕВРО.ЗАЩО ВИЕ КАТО ЖУРНАЛИСТИ НЕ МУ ЗАДАДЕТЕ ТОЗИ ВЪПРОС?!!!!ЗАЩОТО НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСЕН ОТГОВОРЪТ !!!

247

перо

преди 11 години

За всички гласували за ГЕРБ .Преди години даваха един много хубав грузински филм.Имаше една пивница,с табела-САМ ДОЙДОХ.

246

Анонимен

преди 11 години

Бойко е решил да ограби парите на гърците, само дето гърците са хитри, ако си дръпнат парите, в мутростан нема да остане ни една читава банка!

245

Анонимен

преди 11 години

Веднъж мутрите ви взеха спестяванията от банките, сега втори път ще ви ги вземат!

244

Анонимен

преди 11 години

oshte ima li takiva hora deto smiatat 4e tova e dyrjava? za men tova edna 4astna banditska teritoria

243

Анонимен

преди 11 години

До 275Абсолютно не е вярно това което си го написал.Искам да ми кажеш 3 страни от ЕС, в които ако имаш годишен доход от лихви по частен банков депозит в размер на 1000 евро ще платиш 100 евро данък Чакам :)

242

До Аз

преди 11 години

Абе,***, не виждаш ли че цялата държава фалира с бързи темпове, за каква икономика говориш ти, ***!Чуваш това, което ти казват управляващите, но не виждаш каква е истината всъщност, много, много глупав човек!

241

Анонимен

преди 11 години

Навсякъде в ЕС го има този данък, но тук ако се въведе, ще е някаква страхотна трагедия за държавата... Аман от манипулативни статии! Пак ли искаме да се правим на по-католици от папата?

240

Анонимен

преди 11 години

Мачкай Бойко!Пляскай Дянков!Мишоците ще си траят!

239

Анонимен

преди 11 години

А бе Дянков- Гърция взима заеми за да имат хората човешки заплати/вкл. и 13-та!/ а ти остави българските граждани да живеят с по 200-300 евро на месец /пенсионери с по 120!/ и имаш наглостта да слагаш данък на спестяванията "за черни дни!!!/ За мен таова паведение не е нормално, не е човечно и рано или късно ще получиш възмездие по някакъв начин!!!!!!!!!

238

Анонимен

преди 11 години

До 269Декларират се само облагаемите доходи, а досега банковите лихви не бяха облагаем доход респективно този тип доходи не подлежаха на деклариране.Не подлежат на деклариране и доходите от трудови правоотношения, когато лицето неполучава и други облагаеми доходи.С тази поправка в закона, на практика превруща всеки Бг гражданин в получател на повече от 1 облагаем доход, което автоматически го задължава да подава годишна декларация за изравняване

237

Ina

преди 11 години

A za6to gospoda ypravlqva6ti da ne iz4islqt koi kolko vazdyh di6a , ta i nego da si pla6tame........No tyk ima i problem, koi po mrasen vazdyh, koi po 4ist di6a....