149

до 156

преди 11 години

Даже и конете им са с чип тунинг :)

148

стига глупости

преди 11 години

Не знам кой е селянин и кой не, но е факт, че София е единствената столица, в която се разкарват каруци по центъра и тия каруци едва ли са дошли от провинцията. Те са си наши, софииски...имат си даже и рег. табели :)

147

ввввв

преди 11 години

малко са ми смешни хората дето казват "софия е поне 2,5млн" и тн. И аз живея в София,ама нямам идея дали е 1.5 , 2, или 2,5 млн, вие как разбирате че е примерно над 2 милиона? Като видите много коли по светофарите ли? Или броите Люлин 400 хил, младост и той толкоз, надежда... а бее минахме 2 млн. Това е несериозно и тъпо.

146

Маринов до 151

преди 11 години

Пич, ти в час ли си? Софианците сте тези с мама и тате, живеете си при тях и сте много по-конкурентни относно заплата в сравнение с провинциалистите. Аз ако идвам в София трябва да си намеря квартира и сам да си плащам ток, вода, парно и прочие.. докато ти си живуркаш у вашите докато не станеш на 30-35 и не плащаш наем.. може и за 300 лева да работиш и да се радваш като *** на баничка :). За провинциалистите няма такава опция и затова се стараем повече.

145

do 146

преди 11 години

Защото пич в момента състезанието на работният пазар е по ниско падане.И тоя дето ще дойде от прованса да бачка има мама и тате на село дето събота и неделя пълнят саковете и торбите с манджа на "децата"отишли в големият лош град за да се изхранват.Освен това им дават по някой лев за изпроводяк а ако продадат някое място или нива може и с апартамент и автомобил да ги уредят.Та един софиянец дето плаща сметки и храна и няма кой да му праща ядене не може да се пазари за по-малко пари.Затова така.

144

Анонимен

преди 11 години

София си е селски град с 4 то поколение селяни

143

Анонимен

преди 11 години

за малко да ме ядосат *** с коментарите и се сетих за едно младо семейство от Велико Търново ,та жената ми разказваше как с още няколко млади семейства се опитват ВЪПРЕКИ кмета (2009г ) им да обработват земя .и все пак- когато бачках у гръцко на еди остров на г*за на географията в едно забутано селце 5/5 км/2 беше пълно с млади хора,деца и дори някой да работеше в града то живееше си в селцето,уважаваха възрастните и възпитаваха децата си.имаше и едно бг *** семейство,което си работеше на полето и кротко си живееше с челядта в една къща

142

Анонимен

преди 11 години

София е на площ от 500 кв км, а париж на 105 кв км!!!Други коментари по тази статия не са нужни

141

Маринов 2

преди 11 години

Ако имаше метро навсякъде, гъста мрежа като тази във Виена или Лондон, нямаше да се ползват толкова много автомобилите и нямаше да се създава впечатление, че сме гъсто населена столица. В момента вървя 25-30 минути до спирка на метрото, за да пътувам с него около 7-8 минути. В лошо време си ползвам колата, но ако имах спирка на не повече от 10 минути пеша - бих я използвал и в лошо време. Трябва да подкрепим правителството и да го оставим на власт, за да продължи с доизграждането на метрото.

140

Маринов

преди 11 години

София си е много хубав град за живеене. Това, че има една група хора, които ненавиждат провинциалистите - еми съжалявам. Били сме им взели работните места.. Ами като сте много умни защо не си ги взехте сами работните места? ;-) Всички кореняк софианци се наливат по градинките и се чудят в каква далавера да участват и само хейтват наред и всеки, вместо да се стегнат и да си намерят хубава/нормална работа. И по темата - София не е чак толкова гъсто населена, просто е тясна и няма място за колите.

139

до 136

преди 11 години

Има се впредвид европейският съюз..Пък като толкова ти харесва в Русия и Москва върви си там.

138

Анонимен

преди 11 години

140 също можеш да пращаш всички, които не ти харесва как говорят да си ходят и после да чакаш да печелиш от туристи... Верно софиенци прости ора.

137

фе

преди 11 години

София е слабо населена събота и неделя

136

Анонимен

преди 11 години

Е тва е все едно да сравняваш самослвал и лек автомобил по товароподемност.Или корабче за вана и супертанкер.Да,гъстотата на населението е по-ниска ама и хората са по-малко.Освен това в Париж има доста повече паркове и градинки.Защо не споменават,че тоталната площ на градът заедно с предградията доближава 20 000 км/2? А на София е едва 3400?Не е правилно да се сравняват различни по големина градове.За размерите си от град с население между 1 и 2 милиона София за съжаление е най-гъсто населена.

135

Анонимен

преди 11 години

140 знаеш ли един приятел имаше магазин в центъра и веднъж при него дошли някаква двойка от провинцията вяно и го питали ка да стигнат до катиедралата Александър Лиевски и той най -сериозно ги пратил все направо по Мария Луиза , метрото го строеха още и в дъното кастигнат да хванат някой влак и да не се връшат.

134

Анонимен

преди 11 години

най-селския град е софия и най-миризливия

133

варненец

преди 11 години

Друга манипулация , с тези "преброявания" е кв. меден рудник в Бургас . Е питам аз , може ли 30 блока и 100 къщи да са 80 хил. жители ? В една статия от ЕС пише -45 хил. , обаче кметчето сега се бие в гърдите -80 хил ! Разбирате ли , държавата / София / явно има интерес да манипулира тия "преброявания" за да печели лесно избори и да краде бюджети...

132

Анонимен

преди 11 години

софиянци da go D.u.H.a.T. ,kazah!!!Samo istinski korenqk софиянци da go D.u.H.a.T. ,pone 3-to pokolenie. Drugite da ne se vprqgat, a tezi ot Kazichene , Podgumer , Bogorov i drugi sela da ne se tvarqt za nisto.

131

тъпи журналя

преди 11 години

Само четири столици в Европа са с население над 3 милиона жители - Париж, Лондон, Берлин и Мадрид - абе вие *** ли сте? европа не е само смотания ЕС бе. Москва е 12 милиона бе

130

Виж 131

преди 11 години

Вижте 131 и се смейте!