291

Пиночет

преди 11 години

Бавно,бавно-ще дойдете при мен.......Няма да има кражби,престъпност.Тия мазни чиновници лежащи по канцелариите ще бъдат накарани да се трудят.Богаташите ще се разделят с незаконно придобитото.Ще има инвестиций.От там и ръст в икономиката,спад на безработицата,ниски данъци.Малко строго ще е,но който дойде след военните ще е на чисто.И той ще е спасителят.

290

Е - Ник

преди 11 години

Сниманата лютеница е от едрата, скъпата. Естествено, че ще му е сладка на снимащия! Ама тя струва по 3-4 лв. бурканчето и минава за деликатесна стока. От нея купуват единици...

289

Анонимен

преди 11 години

SMQH GERB SA TOLKOVA ZLE I E GARANTIRANO NA 100% 4E SHTE SI HODQT MRASNI MUTRI I NEKOMPETENTNI PAR4ETA

288

до 364

преди 11 години

Работиш? И какво точно? И аз искам.

287

Анонимен

преди 11 години

ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА ЩЕ Е ПРОЛЕТ ПРЕД БОЙКОВАТА ЗИМА !

286

БЕДЕН ОГНЯР

преди 11 години

,, РАБОТИМЕ МНОГО,РАБОТИМ ОТ СУТРИН ДО ЗДРАЧ,НО ХЛЯБЪТ Е МАЛКО......ХЛЯБЪТ НЕ СТИГА ДЕЦА.....''

285

do 360

преди 11 години

То вече е домашната лютеница е скъпо удоволствие!!!

284

Голяма сиромашия

преди 11 години

През лятото на 2009 г. в България се търкаляха няколко оцелели мутри, до тогава другите се бяха самоизбили помежду си. Наредихме се на опашките пред урните и избрахме една от оцелелите мутри. Много силно се изгаврихме със себе си. През октомври 2010 г. държавата вече беше във фактически фалит (сп. "Икономист" бр.10/2010 г.). Явно, дошло е времето измекярите които избрахме да обявят публично фалита. Няма защо да се лъхтуриме повече. Друго не ни остава, освен да изритаме прошляцците.

283

Българин

преди 11 години

Скоро и това където е на снимката ще бъде блян скоро,скоро

282

Анонимен

преди 11 години

Къде мога да купя такава хубава лютеница? По магазините продават някакви, дето не се ядат.

281

Месия

преди 11 години

Снимката е изключителна- та може ли да има по-хубава храна от показаната?! Едра лютеница и твърд тъмен хляб! А някой ми заумирал, луди!

280

Що ми се струва

преди 11 години

Що ми се струва, че зачестиха такива статии. Могат да се намерят във всички медии, като, че ли една и съща група ги пишат. Не само финансов, но и психологичски натиск упражнват върху нас "Богоизбрания народ", само и само да се махнем от България. Да не говорим за нашите престъпни управници, които са им слуги. Българи, не напускайте България! Тук се готви втори Израел

279

Анонимен

преди 11 години

Нема страшно-още не сме стигнали дъното!

278

Ъц

преди 11 години

Що не вземат да превърнат Бг в световен полигон по оцеляване? Средно статистическият Западно Европейски гражданин ще има възможноста да натрупа реален опит по оцеляване в реална обстановка.За Щатите не пиша, щото тук въпроса за оцеляването на средната класа е решен - тя е на изчезване.А инак, българина трупа житейски опит - не по свое желание - в трудни условия, които някога (???) може да му потрябват при тежкото бъдеще което се очертава в близко време в глобален мащаб.Всяко зло, за добро!?

277

XAXA

преди 11 години

До РАМБО БЕСНИЯ, абре юначага...ти буквар отварял ли си? За правопис чувал ли си. Ако говориш както пишеш, ще ти трябва логопед. АХАхахахахахахах

276

Анонимен

преди 11 години

ДОЛУ ГЕРБ !

275

КОМУНИСТ

преди 11 години

Другари, среща на връх Мургаш, възстановяваме бригада ЧАВДАР! Носете снаряжение!ВРЕМЕ Е, народа изнемогва!Смърт на герберизма, свобода на НАРОДА!

274

нов закон-да

преди 11 години

да не са президент, мин.председател, министър, депутат, съветник, кмет лица, чийто деца, родители, внуци живеят в чужбина,защото не са патриоти тези лица.да се запише в избирателния закон,че при живеене на близките им в чужбина, не могат да заемат горните длъжности.Стига са ни управлявали крадци, които прехвърлят пари в чужбина на близките си,стига са ни учили на патриотизъм, когато децата им са навън.Вън от властта на такива.

273

Mitio Krika

преди 11 години

Ne vinete doktora i iazeka beh zavrian zet v dupnica i sega sum oste na alkohol i depresanti , ne e lesba rabota tui ej da se jivee v Dupnica ...

272

az

преди 11 години

РАМБО БЕСНИЯ ei mur6o ti na koi sa prai6 we 6ti razbiq mutrata ako ta razbera koi si