15

Анонимен

преди 11 години

Едно е сигурно....... човешката простотия няма да намалее!

14

Дж

преди 11 години

"Ръцете му обаче ще са по-дълги, а очите по-големи очи".......да се надяваме,че пишещите статии след 1000 години ще се ограмотят най-накрая.

13

Анонимен

преди 11 години

Е как няма да сме глупави.Я вижте технологичният напредък от 50- 60- и 70-те И го сравнете с технологичните постижения от 90-те и новият милениум... Мижи да те лажем.Забързаха малко компютрите и джи ес емите.Малко медицината,малко цифровизацията на връзките.Направиха по-евтини и смъртоносни оръжия.В този смисъл технологията напредна,а човешкият дух стана по-слаб.Така,че никак няма да е странно ако след 1000 години хората се превърнат в малко по-умни маймуни.

12

до Безсмъртна пичка

преди 11 години

Не се притеснявай. С темповете на увеличаване на гейовете в момента никой няма да се интересува от жени след 1000г. Така че не би трябвало размера да те вълнува.

11

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

НА ЧОВЕКА ЩЕ СТАНЕ....КОЛКОТО Е СЕГА НА ЖЕНИТЕ....

10

гербер

преди 11 години

ний тва сме го минали вече от преди три години

9

nemo

преди 11 години

По вероятно е да са с развити тела .Защото ще ни гонят дивите животни ама аиде.За 100 години напреднахме технологично повече отколкото за 2000 преди това.И тия псевдо учени ми казват че след 1000 години ще сме по глупави да си върнат дипломите.човек неосъзнателно развива своя потенциял не и естествено се подобрява с поколенията .Деградирането е вузможно ако натъпи някакъв катаклизам от глобален мащаб.

8

Сладурко ;)

преди 11 години

нЕкви Сладурковци ще заприпкат по Земния шар, значи... :)))

7

Вожда

преди 11 години

Да вървим ръце за ръце към нашето светло бъдеще. Не се притеснявайте от трудностите. Аз ще ви водя.

6

SAMSUNG GALAXY

преди 11 години

При това ще се увеличи борят на нервните окончания в тях заради по-честото използване на устройства като айфони, които изискват по-сложна координация на ръцете и очите.ИЛИ SAMSUNG GALAXY Който е и по добрия смартфон.

5

Анонимен

преди 11 години

Тоя който е писал заглавието трябва да е 1000 години напред.

4

Анонимен

преди 11 години

Ми то и сега има изобилие на индивиди с малък мозък - Златки, Патки и прочее чалга ***! Да не изброявам.

3

Анонимен

преди 11 години

Ръцете ще са по-дълги за да може да си бърка по-надълбоко в....А очите ще са по-големи, за да може погледа му да обхваща многото гига-кубици силикон, които бъдещите парцали ще си наливат в циците и къде ли не...

2

оптимист

преди 11 години

поредната голяма глупост. Има доказани факти и сега на хора ,които са живели разумния си съзнателен живот почти без мозък.Напишете една хубава статия как например българския народ се е "посъбудил" и си е сложил нормални държавници- истински държавници ,а не кадри от цирк Балкански

1

ало редактора

преди 11 години

Ръцете му обаче ще са по-дълги, а очите по-големи очи