65

до 59 сс

преди 11 години

Защо бе, какво са ти направили?

64

:)

преди 11 години

"Все пак забраната не бе приета добре от Брюксел..."И сърбите си го преместиха :) Сърбите са диви селяни, но не можем да им отречем, че не са роби като нас българите. На сърбин или грък, ако не му харесва нещо то НЕ става. Евала !

63

Анонимен

преди 11 години

Аз съм хетеросексуален и искам да се разрешат паради за хетеросексуални. Ако ми бъде отказано ще смятам този акт за дискриминационен и ще се оплача в Страсбург, Брюксел, Хелзинки и Ню Йорк за да видя какво ще стане.

62

Анонимен

преди 11 години

Ово нису геови , ово су прави педари !

61

Анонимен

преди 11 години

До БАЧКАТОРДостаточно е да погледнеш Аню Ангелов за да ти стане абсолютно всичко ясно за армията ни. Също така напълно достатъчно е да видиш Ромпой за да разбереш че ЕС не отива на добре.

60

БАЧКАТОР

преди 11 години

За да направиш блестяща кариера в ЕС трябва да си или *** или евреин. Европейски ценности .

59

Анонимен

преди 11 години

Ако цената на ЕС е ,п....сите да вилнеят, то този ЕС е тотално сбъркан.....и трябва да се махаме овреме

58

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

преди 11 години

КАТО ГЛЕДАМ МИНУСИТЕ,БАЯ ГЕЙОВЕ ИМА В БГ

57

kireza

преди 11 години

Абе "pride" не беше ли и "стадо"?Толкова беден език без синоними е направо ......Българският е един от най богатите езици,язък че много от българите се срамуват вече да го говорят,че започват и да изоставят най съвършенната азбука в света!!!Господи,прости им.....

56

kireza

преди 11 години

Божеее я отново изпепели Содом и Гомор!!!Изпепели тази отвратителна ***,може и целите им п...ки държави,както е написано в Старият завет!!!ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО ТИ!АМИИИН!!!

55

Анти-Енчева

преди 11 години

Gay pride parade, Енчева. Има си дума на български - гордост. Гордей се, Енчева, но това е само за гейове. Вас, бисексуалните, ви няма.

54

Парад, не "прай

преди 11 години

" Размисли без страсти преди 3 часаОтносно гей парадите . Дълго е но се помъчете да го прочете, пък ако и ако поне някой малко се опита да се позамисли, ще съм нсапълно доволен... За България се отнася, но е приложимо и за Сърбия.1. НЕ Е ПАРАД, а прайд, няма точна дума на бг. Великите български журналисти използваха думата парад като почна да се прави в Б-я, я тя не е правилна. "Същество, научи английски. Pride на български е "гордост". "Парад на гейската гордост" - това ви е парадът.

53

Анонимен

преди 11 години

Сърби турам ве го у дупе!

52

Анонимен

преди 11 години

Tulski, ти явно си участвал в сръбския гей-парад!Признай си, де, вече не е срамно, а си е направо гордост!

51

Анонимен

преди 11 години

"затова ги клецаха и американци, и албанци,"Албанците ли? Ако не бяха , колко там - 13-14 държави, а не само САЩ, албанците щяха да видят независимост ама друг път.А забавни доводи в подкрепа на *** даваш.

50

Дядо Петко Славейков

преди 11 години

"...забраната не бе приета добре от Брюксел и Сърбия получи упреци..."Значи това е цената за еврочленството - дайте шанс на ***, педерастите, мюсюлманите и престъпниците да ви завладеят и тогава ще видите ЕС?!...Браво на сърбите!Винаги са имали по-достойно поведние от нас!Ние не сме народ, а *** и с това ще да свърша!

49

ХОМО Бандит

преди 11 години

Досега като виуправляваха все хетеросексуални, та 23 години вече все сте наведени, уахахахахахахаха

48

Анонимен

преди 11 години

"примери с парад на педофили, некрофили, изнасилвачи и тн НЕ ВАЖАТ защото те извършват престъпления и при тях няма съгласие на 2те страни.""тях няма съгласие на 2те страни." - при педофилите често има, некрофилите - на едната страна не й дреме (извинявам се за грубостта), изнасилвачи - съгласен, престъпление.Първите 2 са "престъпление" защото моралът е такъв. И хомосексуалността е била престъпление и психическо отклонение, докато много *** не са решили, че трябва да ги провъзгласят за нормални. Разбира се са се намерили в САЩ хора готови да го направят (по какви причини е друг въпрос)."Когато разберат ЕЛЕМЕНТАРНИЯ ФАКТ ЧЕ СЕКС. ОРИЕНТАЦИЯ НЕ Е ИЗБОР, когато спрат да смятат че нехетеросексуалните са психично болни, сбъркани и тн, когато спре да се прави противопоставяне на хетеросекс=нормални и нехетеросексуални=... ненормални; когато различната секс. ориентация почне да се счита за нещо НОРМАЛНО"А какво е? Хомосексуалистите не са нужни за развитието на вида. Ако е няколко разменени гена - защо синдрома на Даун се смята за болест, синдромът на Клайнфелтер се лекува, синдромът "свръхмъже" не дава правото да си живеят, както си тласкат техните желания?А сега моето лично мнение - който каквото иска да прави в спалнята или дето там на скрито, но не да си показва разните атрибути по улиците. В много държави тези "прайд"ове са се превърнали в показване на извратеност (нямам предвид хомосексуалността, а държанието), която не помага за приемането на хомосексуалността. А и какво приемане - никой не им пречи да спят с който искат.

47

Лезбиец

преди 11 години

- Какъв е този шум, Джеймс?- Гей-парад, сър.- Какво е това, Джеймс?- Ми, хора, които искат еднополова любов.- Някой пречи ли им, Джеймс?- Не.- А защо тогава го правят?- Ми, п#д#раси, сър...

46

Лезбиец

преди 11 години

Гърците измислили секса. А римляните го подобрили като добавили и жени...