561

бай Мильо

преди 11 години

И аз така казвам на моите деца:Учете английски език и бягайте!!!Големият син замина преди година в Англия.Не иска да се връщасърцето ми се къса но...тук бъдеще няма.Радвам се за него.

560

teofil1964

преди 11 години

Не остана време и във България ще останат само стакмисти и мафия.Какво си мислите вие управляващи,че ще има народ който да се нарича Български.Няма да има такъв народ. Ще има самоМАФИЯ И СТАКМИСТИКА но няма да има кого да баламосва.Старите *** си отиват а семето им е на различно мнение.На Станишев му се иска да се върне СОЦИАЛЗМА но няма да стане.

559

кап. Петко

преди 11 години

На онескептиците относно умишленото създаване на проблеми пред България през последните 70 години, ще кажа следното: научете се да съпоставяте ФАКТИ, РЕЗУЛТАТИ и ЦЕЛИ. Тогава ще разберете за какво ви говорят патриотите! Ето го редът на деструктивния подход към България: 1) Налагане политика отвън (1944), 2) компроментиране на България (Рим, 1981) 2) Разбиване на икономиката (1990-1999), 3) Безработица, 4) Вменяване на обреченост, 5) Демотивация на млади и стари. С цел обезлюдаване на БГ!

558

Toшо Галоша

преди 11 години

В чужбина се живее по лесно, ако се научиш да живееш като хората там. ББ не е виновен , а политиката която се води в ВG , и това не е най лошото , най лошото е че хората се съгласяват тя да процъфтява . На които му държи заминава за чужбина , но там ти трябва зрав г-з , защото няма на кои да се уплакваш, няма чалга , няма завидения , а само работа.Така се постига нещо на " запад ".

557

разгневен

преди 11 години

Вземаите мотиките и беж в селата , колкото искате има работа , само се оплаквате , а заведенията пълни -откъде имат пари, чужденците се чудят защо има толкова много хора по улиците по сред бял ден-какво ще намерите в чужбина -ще слугувате и бършете лаината им, успелите са изключения.

556

Никол

преди 11 години

Искам моите деца да останат в България. Тук са всички генетично заложени връзки, които им дават сила за живот. До кога ще ни управляват продажни национални изменици. Сегашните управляващи са предатели на националните интереси. ***, които не дават и пукната пара за образование, наука и култура, за да не лъснат колко са прости.

555

Анонимен

преди 11 години

ВСЕКИ/трети/БЪЛГАРИН...другите двама не са българи,а български граждани,уточнявайте ги теа работи...приятно им оставане тука и дано си намерат други българи,а дано ама надали...

554

Анонимен

преди 11 години

do 690 tochno tova shte napravia i go obmisliam.kakto kazah za 20g prenesoh vsichko nasam nazapad i sega vrushtaneto obratno ne e chak tolkova lesno kakto na niakoi im se struva.

553

бате Нешо

преди 11 години

"Стани, стани, юнак балкански,от сън дълбок се събуди"и в Родината си остани.

552

do 686

преди 11 години

kato misli6 taka, za6to ne se vyrne6 v BG????? - za6toto v germania ima zakoni, koito se spazvat, uredeno e i ako iska6 da raboti6 ima rabota. na BG i triabvat o6te 1000 god za da se smeni malko misleneto i mantaliteta.

551

Andreev

преди 11 години

И аз като млад човек съм готов да се махна от България и никога да не се върна... плюя на управляващите, плюя и на системата !! Срамота е голяма част от Българите едва едва да покриват елементарните си нужди при положение, че се ограничават...

550

Мислещ

преди 11 години

Точно там нямаш приятели, имаш оргомни сметки и реално всичките ти пари отиват в това...Системата е система навсякъде.Не бъдете егоисти, променете себе си първо!

549

otvun

преди 11 години

I kude shte otidat, molia? az jiveia v chujbina /EU/ veche 20 g i moga da kaja che niama hubava chujbina.imam rabota dom i semeistvo no vsichko si ostava chujdo! ot sutrin do vecher triabva da govoria chujd ezik, imam poznati no ne i priateli,vremeto e kofti i chakam s neturpenie liatoto da se potopia sred rodnata si mila sreda.ne smiataite che kato vzimam pari v evro tova znachi che sum zabogatial.danusite tuka sa mnogo po-strashni ot bulgarskite i vsichko koeto kupuvam e v evro. Hliaba e 2 evr

548

Буров

преди 11 години

Целенасочено изселване на българите от нашата законна зема ! Това е точното определение на умишленото безхаберие в политика, икономика, духовни практики и образование... Цели 600 години се опитват да ни махнат от България с оръжие и с тормоз, но все не успяват. Българската земя Господ я пази и ще я опази, но трябва усилие и от самите нас! Първо да върнем външната си политика, а след това и икономиката !

547

Мислещ

преди 11 години

Имам роднина, отгледана в чужда държава от комплексирани родители и не знае български. Вече ги заряза и се върна в България и учи усилено български и много я е яд, че майка й не я е научила. И много други се върнаха. Останаха там само, тези, който са ненужни на страната си. Но те са просто зъбни колелца в илюзията, която им е дал консуматорския запад.Изоставят Раят и отиват в дупето на дявола...

546

Мислещ

преди 11 години

Моят досег с имигранти ми показва, че в 90% от случаите това са комплексирани хора, жалки и оплакващи се от света, и наистина такива хора имат нужда от здрава система да ги храни, докато те си мързелуват.Ето човек, който дори НЕ Е научил детето си на български. Това може само комплексиран човек да направи, като нашият език, нашата държава е НАЙ-старата в ЕВРОПА. Проблемите са в главата на страхливите ни сънародници.

545

smotan

преди 11 години

Такова гонене на българи не е имало в историята ни. 22 години всеки ден ти казват "Изчезвай" от тук.

544

Анонимен

преди 11 години

Ами тогава защо не заминават? Кадърните се оправят навсякъде, даже и в България. Но всъщност истината е, че 90% от българите са "оплаквачки". Все нещо им пречи. А има и доста способни, които се оправят, но се оплакват по инерция.

543

Анонимен

преди 11 години

" Емигрантите не са наясно как е в България " ....аха още един откри топлата вода.Точно обратното "колега"... МНОГО добре сме на ясно даже.БГ без парите които НИЕ изпращаме и помощите от европа е "-О".

542

Анонимен

преди 11 години

въпросът не е вън или вътрев България . а къде може да се реализираш и да живееш по добре. аз например 90 % от роднините ми живеят в чужбина и не живеят по добре от мене . плащат високи наеми , имат също кредити като тук и то за по 30 години , общо взето не са сполучили кой знае колко.