190

Анонимен

преди 11 години

Я да видим сега,какво пише за Цецо-о-о-о-о !

189

Станишева

преди 11 години

Станишката реве защото трябва да връща много пари ама много, той и няколко други човечета от неговата клика. Добре е че реве, реви другарю Санишев реви, по-силно реви че време беше и тебе да те изплющат братушките :-)))

188

до 209

преди 11 години

аз пък обикновено, като не мога да рзбера нещо, не се хваля с това по форумитеиначе да, прав си, това с ъс Станишев и Доган не е смешно...

187

Анонимен

преди 11 години

хахаха Вица по-скоро е за Путин и Обама, а не за Бойко...

186

за Серго

преди 11 години

Сергей имаше НЕЩАСТИЕТО да попадне м/у Г.Първаноф и А.Доган ,....които го използваха за ----ИЗТРИВАЛКА !

185

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 205Вица е много качествен,обаче не мога да разбера ,къде трябва да се смея !

184

До АЗЕ

преди 11 години

Не най-големия му гаф е че се занимава с политика и се опитва да убеди хората че може да бъде премиер, той се е обекновен хомосексуалист с червини наклонности, руско изчадие което се прави на Българин

183

До 191 от Гошето

преди 11 години

Абе пич,аз при Станишев бях добре ! Сега при Бойко съм още по-добре ! Но всичко съм постигнал със,със собствен труд и умения,без да лъжа,крада или правя разни далавери ! Обаче не можеш да казваш на черното бяло,когато виждаш,че нещата вместо да се влошават/както е нормално по време на криза/ стават безнадеждни !Не вярвам на Цветанов за апартаментите му,за това че обяви без съд и присъда 4-*** лекари за убийци.Не ми харесва Премиер,който вместо да работи,по цял ден рита топка и реже ленти !

182

Анонимен

преди 11 години

Веднъж Станишев, Царя и Доган заедно вдигали самолета. По едно време се разбрало, че имат само един през..., ахм, парашут, Царя обявил, че не му е сега времето, и отишъл да сбира дръвца за зимата.Накрая Станишев се запитал ... добре де, как ме минаха 14 пъти, като останахме само двамата с Доган?

181

Анонимен

преди 11 години

...ЛИДЕРЪТ НА ОПОЗИЦИЯТА...ЕЕЕГА ТИ ЛИДЕРА,ЕЕЕГА ТИ ЧЕРВЕНАТА ГНУС--ЦЯЛАТА...

180

АЗЕ

преди 11 години

Най-големият ГАФ на Станишев е,....че беше приятел с Ахмед Доган!

179

Анонимен

преди 11 години

Най - бостанджийското изказване е на 190.Останалите в негов тон не му отстъпват.

178

ДО 192

преди 11 години

До година , когато отново ще сте ----"ПОБЕДИТЕЛИ",както ще го обяви ---С.Станишев ,като победа,.... ПАК ЩЕ СТЕ В ОПОЗИЦИЯ !Дано все така да ---"ПОБЕЖДАВАТЕ ",....В ОПОЗИЦИЯ ПОНЕ 300 ГОДИНИ!

177

Чрвената гражданка

преди 11 години

Не им ли стигна толкова години да крадат България на тези хиени червини? Но понеже напоследък много се разреваха това ме кара да мисля че Путин ги е напънал да връщат пари за Белене които те май вече са изхарчили и сега дращат със сетни сили против ББ. Но този път се моля да не им се получи на тези ***.

176

Анонимен

преди 11 години

А докато Борисов, Обама и Путин летяха в един самолет, Станишев вързваше, вързваше ...вързваше обувки, за да го направят председател на ПЕС...Борисов кой го е учил как се правят избори ? Нали сте от една школа, дава ви от вашите собствени лекарства.

175

www

преди 11 години

ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ И СТАНИШЕФ Е СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИ ПО ТОЗИ НАЧИН - ПРЕДИ БОРИСОВ -

174

Мк

преди 11 години

Ех че е забавен тоя хубавец....не знам дали и една баба ще успее да разсмее. Даже Къци едно време по-добри ги разказваше. ПР-ите ник'ви ги няма.

173

чекист за 179

преди 11 години

До До чекист-*** Това че си против комунистите-добре. Преди да прочетеш надолу пийни лексотанче:Борисов-член на БКП, син на полковник от МВР. Плевнелиев -секретар на Комсомола в Благоевград-баща отговорен партиен работник в ОК в Благоевград, Цецка Цачева-партиен секретар, Нона Караджова-дъщеря на завеждащ отдел на ЦК, Младенов-син на водещи дипломати и племеник на Петър Младенов, Павлова-внучка на съпартизанин на бащата на станишев и министър на химията при Живков. Помисли друже Бъди здрав

172

до 188

преди 11 години

Успешни политици от десетки години в България не е имало(според мен). Поне гнусния "преход" мина без война(засега),защото тогава вече щеше да си е..е майката...

171

Анонимен

преди 11 години

Лошо Станишев, лошо. Този виц, като стигне до ушите на Путин и Обама, ко праим? От вица ти излиза, че Бойко е умен, а другите двама не са и то при положение, че вместо три гласа са преброили 14 и не се усетили?! Не можа ли вместо тях, двама от най-могъщите хора на планетата, да сложш Иванчо и Марийка?