52

факт

преди 11 години

Според СИМО/ЦРУ/ това означава: МУТРАТА-ТИКВА обеща. А,леле !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

51

до 54

преди 11 години

Може ли някой да лети в Българско въздушно пространство без знанието на съответните власти ?

50

До 54

преди 11 години

Сега четох, че пръскат в цял свят!?А ние си имаме 2 американски военни бази. Тоест май си имаме колонизаторски войски?!Никой не може да им каже нищо. Поне да се информираме обаче можем.Когато и другите хора се светнат има по-голям шанс за реакция. В момента тия, които говорят за това, обществото ги мисли за луди! Аз също ги мислех за луди. Сега и аз съм луд ;-)

49

Анонимен

преди 11 години

До Хммм. И аз не вярвам в теорията на конспирациите, но днес следите, които наблюдавах определено не бяха от самолетно гориво. По-дебели и дълго време стояха. След това прочетох в друг сайт, че на бургаското летище са кацнали американски самолети цистерни и се замислих дали пък не сме вече опитен полигон, респективно опитни мишки. Ако това става със знанието на правителството ни в момента, най-малкото което заслужават е смърт.

48

Анонимен

преди 11 години

Дали някой чака от държавата да вземе мерки, като държавата се е обърнала срещу хората?Имам 2 причини да се запася с храна (качествена и дълготрайна): 1. Все още има храна; 2. Храната е най-добрата инвестиция!Ако всички имаме храна, каквото и да стане, няма да се избием по между си от глад? Май и това са готови да ни спретнат?

47

Анонимен

преди 11 години

Докато не застане човек на чело на държавата и да повтори думите на президента на Еквадор изтрива националния дълг, считайки го за омразен, тъй като е неморален; създаден е в разрез с конституцията, подтискайки народа, чрез измама. Убеждават ни, че което е закон, тоест е легитимирано, значи е правилно. Не е така: от днес в земята на Еквадор важи новият конституционен принцип, според който само което е правилно за населението може да бъде закон ще гледаме марионетни правителства!

46

до 50 не не ама да

преди 11 години

Пътник ама Премиер ей го на и най богатия политик господин Президента и той за пример!

45

до45от да-да,ама не

преди 11 години

Тиквата е пътник,а ти мисли за себе си...ДОВЕРИЕ/НИКОМУ!!!/

44

Анонимен

преди 11 години

Щом има хора които се питат какво се случва и кой го прави значи че ще се отървем един ден!Но трябва повече спящи да се събудят!

43

до 43

преди 11 години

С ниска модулирана честота облъчва една друга система нарича се HARP и доста е писано и за нея !Тук има некви гнусни излъчватели но с редовни тренировки и повече медитация могат да се избегнат!

42

Ех Стоянов

преди 11 години

КАто четеш по форумите, не разбра ли още, че има едно еврейче. Работи на заплата като политпропагандатор.Целта им е прастара: Разделей и владей. Насъскват ни едни срещу други. Комунисти срещу антикомунисти, някакви -фили срещу -фоби.Не търси твоята логика. За да си обясниш нещата, виж каква интрига иска да създаде евреина.Понеже е дърто парче от чужбина, не може да схване още, че понятието комунист е отживелица.

41

e

преди 11 години

До: PRIMEMINISTER***GOVERNMENT.BGОтносно: do chovekat iskasht lobi ot tuk-tamДата: Петък, 2012, Септември 28 23:23:12 EESTБорисов,в крайна сметка всички те рабраха ,че един енергиен мошеник от най-низка класа.Мислиш ли,че вечно ще успяваш ?!

40

До 41 не не ама да

преди 11 години

Щом е премиер значи че му се има доверие!

39

jricata

преди 11 години

Брей, той Бо Тик Вун разбирал и от медицина!

38

Анонимен

преди 11 години

В различна степен, разбира се. Един явно инжинер ги беше засякал и измерил, 8 Hz. Питаше на кого да се оплачем. На кой орган. Според него идваха от прелитащите самолети.По друга информация, но непотвърдена с измервания, ретранслаторите се ползват за тези цели. Нищо не им пречи в излъчването да се вплете една ниска честота. Без дори обслужващите да се усетят. Те не контролират това. Но пък покритието е изцяло.Облъчват 2-3 часа нощно време основно.Къде ни са службите и държавата.

37

Стоянов

преди 11 години

Ей прости гербери ей.Абе защо наричате всички който са срещу тоя *** ББ комунисти?Никога не съм бил комунист и няма да бъда!Но тези се *** тотално.Тая държава не се дели на две партии запомнете го гербери прости.Това че не харесвам управлението на тоя , не значи че съм комунист.Обаче като са ви празни кратуните , си пеете все тая.

36

да-да,ама не

преди 11 години

ХА-ХА ХА !!! Това ми звучи като :"ЧОВЕА ВЗЕ ПАРИРЕ И КАЗА ЩЕ ВИДИМ"...ама то на мутра верва ли се ???

35

до 37

преди 11 години

Не само че държавата ако може да я наречем така няма да реагира ами и е наясно какво се случва и защо !"На 28 септември 1987 г. в центъра на Русе пред Партийния дом се събират десетки граждани, протестиращи срещу продължаващите седма година тежки обгазявания с хлор от румънския химически комбинат в Гюргево. Това събитие далеч предхожда 10 ноември и символизира началото на края на тоталитарния режим."Тогава казаха ха хлор измисляте си няма такова нещо!

34

Анонимен

преди 11 години

Да не забравим излъчвателите. Това са нискочестотни излъчвания до 10 Hz. Поразяват енергийно чакрите. На 6, 8 Hz. Усещанията са цяла гама: апатия, безразличие, хронична умора, чувство за безизходица и още други. Зависи от честотата и към коя чакра са насочени.Много силно беше първите 10 дни на годината. Ужасно, много хора както обикновено имаха едни и същи оплаквания.

33

До 36

преди 11 години

Спомни си думите като си оставяш парите в аптеката!