243

croww

преди 11 години

kakvi 15 20 ,,do jivot trqbva da lejat tiq svini dolni

242

Мира

преди 11 години

В предишните информации пишеше, че 5 човека са починали от тази къща, ако не бъркам за 1г.Ако е вярно, е най-големият ужас. невиждан ужас

241

Гадже на 15 годишна

преди 11 години

Много станаха курветата в тая ***, напълно деградирала нация.

240

Оксана

преди 11 години

266 наистина големи душмани има сред най- близките хора.Ужасно е,много са отчуждени хората,просто никой с никого,като че ли не е близък ,аз лично много милея за близките си ,но от тяхна страна при някои,не при всички не е така ,алчни ,надменни,надути,гледат да те прекарат и т.н.

239

Анонимен

преди 11 години

Само ГЕРБ И БИ БИ !!!!

238

Анонимен

преди 11 години

Знаете притчата за Александър Македонски, който пожелал да го погребат с разтворени ръце, за да видят всички, че нищо няма да занесе на онзи свят...Нищо, че го е завладял половината.Мръсни, алчни, отвратителни хора.Даже и не са хора.

237

шок

преди 11 години

Какви роднини в 21 век ве..Невиждате ли какви побоища, кавги и убийства стават като се съберезаедно РОДАТА за 2/3 дни, УЖ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ..Всичко е пълен фалш вече,дори на погребениеходят за да отбият номер и непрекъснато говорят по телефоните,докато го погребват БЛИЗКИЯпокойник.На последното погребение пък непрекъснато се питаха какво правят ,как са ,ядяха за бог да прости ,ВИКАХА СИ "НАЗДРАВЕ" и си обещаваха да се чуват често по телефона,скайпа,фейса..УЖАС,намерили място за поредното надлъгва

236

S

преди 11 години

Kolko struva Edin Jivot ???Leka i prust ...

235

Българин

преди 11 години

До *** ...245На нормален човек му става ясно защо сме такива зли ,след като прочете " творбата "ти.

234

До 261

преди 11 години

Това е и целта на занятието. Така да мислиш. То управлението на стадото не се прави явно. А чрез създадени ситуации да те накарат сам да си наденеш хомота. По-лошото от "комунизма" е военната хунта.

233

Анонимен

преди 11 години

Edva li ima druga darjava na sveta ,koqto za 23 godini da dokara naroda si do takav hal.Ako znaeh, 4e takava izvratena demokraciq 6te imame,to prav be6e g-n Mladenov koito na vremeto kaza:"Po dobre e da doidat tankovete".Me4taq ve4e v tazi darjava da imame voenna hunta.Bih podkrepil vseki i vsi4ki koito q napravqt.Tozi obor trqbva da se iz4isti po nqkakav na4in.

232

Анонимен

преди 11 години

И ОЩЕ НЕЩО:*** ЛИ Е ПОЛИЦАЯТ-УБИЕЦ НА ИВЕЛИНА В ЛОВЕЧ?*** ЛИ Е ***,УБИЛ МАРИЯ В НЕСЕБЪР?*** ЛИ Е БОСЪТ НА ФЕН-КЛУБА,РАЗМАЗАЛ ОНЯ ДЕН НА ПИХТИЯ ЧОВЕК НА МАГИСТРАЛАТА?КЪДЕ СА "НОВАТА СЪВЕСТ НА НАЦИЯТА" УЛТРАСИТЕ,ДА ОТИДАТ И ПРОТЕСТИРАТ ПРЕД ДОМОВЕТЕ НА ТЕЗИ УБИЙЦИ?НЯМА ГИ...ЩОТО ШЕФОВЕТЕ ИМ МРЪСНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ И МАФИОТИ НЕ ПЛАЩАТ!

231

Дона

преди 11 години

Какви 25-15години затвор бе,направо ми идва от тука,от южна България да дойда и да ги разчекна тия двамата бе,Да убият това кротко дете-*** ,*** ненаядени.И тоя кандидат зет кво ли си е викал и аз ще наследя имота.Горкото дете!Милото,какви ли мъки е изпитало.Направо са за Белене.

230

Анонимен

преди 11 години

Написах под статията за Джоли оня ден,че масово се толерират коментари,съдържащи агресия,цинизми и разпалващи омраза,а се заличават коментарите,апелиращи за човешко отношение,смирение и спазване на моралните норми на обществото.Е,аз бях ИЗТРИТ,но новините за ежедневни кланета НЯМА КАК ДА ИЗТРИЕТЕ!Все така продължавайте-и още такива новини ще има! И последен въпрос към дежурните форумни расисти(нацисти и комунисти) :*** ЛИ Е *** УБИЕЦ ПЕТЪР?*** ЛИ Е ЛЕЛЯТА-ПОРЪЧИТЕЛ?

229

dragunov7.62

преди 11 години

Значи живота на млада българка в България струва 2000 лева !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

228

Анонимен

преди 11 години

Навсякъде по света се трепят за наследство. Не сме го изобретили ние. Но случая е крайно безумен. Съмнявам се дали тия хора изпитват чувства. Определено са ненормални. А пък че съседите не чули нищо да го разправят на някой друг. И те са ненормални. Чували са но не ги интересува какво къде става. Тоест не става въпрос за едно убийство, а за цял болен народ.Изключително болен. По нашенски - ненормални. А пък тия дето още каканижат за комунисти и те са ненормални.

227

баба ГИЦКА

преди 11 години

Този имот за който е станало клането няма да донесе нищо хубаво на никого вече.дори и да го продадат проклятието ще тежи и над новите собственици и над парите който ще бъдат получени/над тези който ще ги харчат/.Дори и да го подарят на някого пак няма да го изчистят от проклятието.

226

Анонимен

преди 11 години

е товаса българите избиватсе за имоти и какволи не, алчни циял живот се гледат за иманета.лека пръст на момичето

225

уъ

преди 11 години

Много гнилоч в тази наша държава. Почвам да се питам с какво ни захранват та сме толко зли, коварни, като бесни къчета се ръфаме дори и най- близки да сме. От къде дойде тази чума по нашите земи? Не знам защо трябва да има дела за такива. Моментална смъртна присъда на място.

224

Сребра

преди 11 години

Искам да знам КОГА ще се надигнем и КОГА ще поискаме СМЪРТНА ПРИСЪДА?!?!?Народ ли сме,или какво?!Докога така?!Умът ми не го побира-равен ли е един млад,човешки живот на една кирлива къща?!И цялата да е от злато пак не си заслужава бе,хора!Плаче ми се !Мъчно ми е!Докога????