208

до голям смях

преди 11 години

Много се шашкаш пич. А Косово се отдели понеже сърбите решиха да правят геноцид. Тук някой да е избивал мюсюлмани? Не нали? Както има християнски секти, така има и ислямски, и от едната и от другата страна винаги ще се намерят наивници, важното е да не се връзваме на провокации.

207

Голям смях

преди 11 години

Въпрос на време е само и то не много територии от България да станат автономни,процеса е необратим.Всеки,който вярва,че това неможе никога да се случи е сляп.В историята има прекалено много примери и за по-невъзможни неща.Говорите и мислите като сърбите преди примерно 30г.Ако тогава кажехте на някой сърбин,че Косово няма да е тяхно,той би ви отговорил това е невъзможно.У нас на 2700 християни се пада 1 църква, а на 2700 мюсюлмани се падат 3 джамии.Ми ние сме готови вече бе хора за исляма....

206

смешно и жалко

преди 11 години

Заради 200-300 неграмотни *** и шепа шмекери, дето им дават пари ще се скарат българи и турци. Всеки иска да има работа, да живее спокойно, децата да са му добре. Никой не печели, турците трябва ясно да се разграничат от тия. Даваха едната *** със сополивото ***, две думи на кръст не може да каже, за училище да не говорим, ама и тя за корана говори и за исляма. Баси майтапа!Жалко за истинските турци, моите съседи са турци, момичетата бели-сълзички, тези пазаржишки *** яко театри пр

205

до 273

преди 11 години

Абе, и ти си един от нас "маймуните", ама по-*** от всички! Човек трябва да знае кога, какво, на кого да каже!Да беше им обяснил кой, какъв е в парламента или в министерството! Там са чуждопоклонниците! Но те не четат този форум и няма да научат, какви са.Ако все още има България, това се дължи на хората извън тези места!

204

до 280

преди 11 години

Това хората си го знаят от векове. Факт е, че християните, умерените мюсюлмани и атеистите могат да си живеят мирно и сговорно, всеки с вярата си и с уважение помежду си.Този призив е за подсъдимите, за всички, които сеят роздори и войни под маската на добродетелите на вярата.

203

Анонимен

преди 11 години

Кога омразата е спряла война?Кога омразата е спасила живот?Кога омразата е била градивна?Кога омразата е била конструктивна?Омразата е сляпа. Омразата изяжда душата. Омразата ни превръща в това, което мразим. Резултатът от омразата винаги е бил един и същ - унищожение, смърт... мрак.НЕ на омразата братя християни и мюсюлмани, нека просто живеем живота си.

202

хасан

преди 11 години

продължение... - Писна ми последните няколко години все да се хвърлят димки и да насаждат омраза между християни и мюсюлмани в България - закона е един и еднакъв за всички, ако има нарушение - съд, присъда и толкова. Защо занимават цялото общество с това седмици наред, и накрая няма да се окаже нищо, и хората пак ще живеят в страх. Аз лично искам тези брадати *** да ги затворят, но хайде нека да видим какъв ще е резултата.

201

Анонимен

преди 11 години

Толкова много злоба, омраза и циврене.

200

хасан

преди 11 години

Като мюсюлманин заявявам, че тези *** (ако наистина проповядват някакъв джихад или каквото и да е) се занимават с простите, безработни и отчаяни хора, в това число имам предвид основно помаци и ***, сигурно има и турци сред тях, но съм убеден че са много малко. Никой свестен бг турчин няма да се занимава с тях и да си слага главата в торбата. Но за всичко тук е виновна държавата, ако имат наистина доказателства че проповядват джихад, в затвора за по 15 год. и всеки ще е доволен.

199

Александра

преди 11 години

От днес ставам Хюррем и вярвам във Великолепния век.Другите религии са много злобни.

198

Анонимен

преди 11 години

само не ми казвайте, че за свидетелките с бурките сте уредили съдийки да ги разпитват :)))

197

Честито !!!!

преди 11 години

Ау Българите са по-католици от папата , по-евреи от евреите , по-мюсюлмани от мюсюлманите ...........и по- обичат Русия от руснаците и САЩ от американците ..............Чуждопоклоннници сте Вие ,затова Ви правят на Маймуни - защото сте по-Маймуни от Маймуните и това Сами си го правите !!!!!!!

196

Анонимен

преди 11 години

Бавното и целенасочено унищожаване на българските служби за сигурност,до веде до това ! На ви сега доносници,агенти,комисии по разсекретяване на досиета и вс.останали простотии ! А сега да видим,кой ще хванете да снася информация за подобни организации и талибани,след като сегурно в зависимост от политическата и икономическа конюктура,досието ме във всеки един момент може да се изтипоса в световните медии ! Нещастни политици,които 23 г. разграбват и унищожават България !

195

криси

преди 11 години

От какъв зор ще ми налагат подобно нещо! Ама ако някой християнин отиде в техните държави и каже и дума за Исус, ще го убият с камъни!! Айде вън от България!! А тези бурки да си ги...

194

Анонимен

преди 11 години

защо не им предложат на тримата неграмотни свидетели да подпишат декларация, че се отказват от българско гражданство, да видим дали разбират български като нормални български граждани. Вижда се че са любознателни, търсещи хора, значи ако са искали - да са научили. Ето, искат да научат арабски, объркали са се, да ходят в Арабия значи

193

Обикновен Българин

преди 11 години

Ако в близкото десетилетие не се появи нов родолюбец като ТАТО с България и с християнството ни е свършено.Разбрахте ли сега колко е бил прав човека във всичките си действия през всичките тези години, когато имахме Българска държава.

192

Анонимен

преди 11 години

дано тия горе които държат властта да си спомнят историята и да знаят, че преди 600 години, когато сме падали под турско, непрекъснато е имало вражди между християнските държави и владетели - българи, сърби , власи въпреки общата религия са враждували непрестанно едни с други. даже са привличали турците и са ключвали съюзи с тях едни сещу други. докато те са настъпвали и са завземали село след село и град след град. докато остане само Търново и Видин.днес трябва да се пази Европа от разединение

191

Анонимен

преди 11 години

тоя дето пише с ника `българин` какъв българин е ! *** *** ще се допитва до турците . ти нямаш ли си собствено мнение бе тъпоъгълник ? поне не се наричай българин че си срам

190

КАТО КОСОВО

преди 11 години

Косово стана независимо с високата раждаемост на щиптърите;

189

до 259

преди 11 години

Виж тарикат, аз съм направил повече от това да стоя пред компютъра, ама тоя път нещата са сериозни, на ръба сме. Войната на живо, не е като на филм.