58

аз

преди 11 години

Утре със Соня ,ще цепим ----дърва!Айде оставете я вече !

57

АЗЕ

преди 11 години

----Жени!

56

баба Пена

преди 11 години

От тази булка Колтуклиева /повече ще и ходи Кютюклиева,защото само кютюци хвърля/ видех само да си сменя дрехите ,явно е хванала всички разпродажби на моловете и требе да е рекламно лице на лондонските аутлети.Току седне до някого за да покаже какво е придобила на промоция и да го захапе със зъби,които не били много добре направени,както писа един зъболекар по-доле.И много страшно гледа,само не знам дали мирише и за това предлагам да не идва в наше село.

55

Култура ми Янков

преди 11 години

Нещата са доста по-трагични:Вече --23г.,продължава БИГ-БРАДЪРА ,ФЪФ-БЪЛГАРИЯ,.......И НИЕ СМЕ В ТАЗИ ---ПОМИЙНА ЯМА !Не се ли "наядохме",със ЗРЕЛИЩА И ПРОСТОТИЯ ,ДАЛАВЕРИ И ТЪРГАШ ,ЧАЛГА,ПРОСТИТУЦИЯ,ДРОГА ,АЛКОХОЛ,СИЛИКОНОВИ ЦИЦИ И ДЖУКИ,ПОВСЕМЕСТНА-НЕГРАМОТНОСТ,ВСИЧКО СЕ ПРОДАВА ,ДЕЦА,ИЗПИТИ,КНИЖКИ,ДИПЛОМИ ...ТОВА ЛИ СА ЦЕННОСТИТЕ НА ЕДИН БЯЛ НАРОД---?СРАМУВАМ СЕ !

54

от тук ат там

преди 11 години

Колтуклиева да влезе в ъв ВИП Брадър, за да "блесне" с цялата си същност.Злобна, грозна, завистлива и заядлива женица.Кого не оплю? Още с влизането си оплю при Ники Кънчев Патрашкова. Влизайки в къщате се чудеше с кого да се заяде и обиди, като това поведение го наричаше - честност! Провокираше с съквартирантите с човешките им слабости. А след като излезе от къщата най-злобно оплю Марияна Попова като долна махленска клюкарка. Била я ревнувала от Багата и Орлин, от Първанов?!!!! Г-жа ГНУС !!!

53

оуууу

преди 11 години

"която се примирява със спални с прозорци, с отсъствието на фризьор и маникюрист"Тежките несгоди на живота на една платена ***!И колко е злобна просто...мамата си трака. Настоява на факта, че Фънки я бил номинирал, опитва се да ни убеди, че лошите са я изгонили и т.н., а пропуска факта, че тя е вече вън защото ХОРАТА навън са гласували така. Хората не те харесват, разбери. Ако беше свестна и 10 номинации щеше да оцелееш.

52

ВИП

преди 11 години

Защо тая преди да влезе в къщата 70% от зрителите не я бяха чували ? Това е шоу и ако тая е очаквала вътре да е "Панорама" си е неин проблем. Хората трябва да гледат това предаване предимно за забавление.

51

неразбрал

преди 11 години

Хайде бре, к'во стана, Фънки нахака ли го на Къци уе?!

50

Гошо Тъпото

преди 11 години

Колкото и да...плюете по Тараташкова,тя се е...продала поне за 50-сет бона.Сигурно и Соня ги е...взела и се радва,че бързо я изкараха,за да може да ги...харчи за нови рокли,мазила и едно ходене до Ел Ей.

49

новата чанта

преди 11 години

Чантата на Ал.Петроф ,---Патрашкова !

48

ЕС

преди 11 години

Алоо,кога ще свърши БИГ-БРАДЪРА ----Бг,.....МИНАХА ----23години ?

47

Шоп

преди 11 години

НАРОДА Е ОБИЧА------------ Е, ти като си голям и грамотен българин, можеш ли да обясниш от къде идва това "Е" ???

46

оня

преди 11 години

До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТНационалсоциалистчето не съм ти дал свободно!

45

до 55

преди 11 години

"Стара чанта"...?А Патрашкова ,...млада чанта ли е ,....или е чантата на Ал.Петров?

44

Явор Дачков

преди 11 години

Алоо, Съда ли е,...кога ще пуснете ---Ал.ПетроФ?-----Не чуваме ,лоша е връзката !

43

до 53

преди 11 години

И аз не я познавам жената,но само заради това проникновение за Българската жалка душица и свалям шапка.

42

Шоп

преди 11 години

Хората не искат Панорама. Те не искат да бъдат предизвиквани да разсъждават. Искат да бъдат забавлявани. Не желаят още една трибуна, в която им се говори за нещата от живота. Те искат да забравят за нещата в живота. Искат да им се даде възможност да иронизират някого, да му се подиграват и когато се съберат покрай телевизора, да им е забавно, че някой е по-***, по-жалък, по-уязвим, отколкото са те.---------------- Добре го е казала.

41

само питам?

преди 11 години

Тази "жена"--Патрашкова ,само от ....зъби и очила ,ли е съдържанието И?

40

анонимен

преди 11 години

Ниска топка сте всичките драскачи тука,особено тия дето плюят Колтуклиева.От прочетените ви коментари разбрах само едно.Никой от вас не я познава,някои даже не са чували за нея,но вече имате някакво мнение. Е тва е истинската чалга.Пази Боже България от кунаноиди и чалгари!

39

до 43

преди 11 години

Сабахлен,сутринтЪ,зарантЪ...,в помийната яма на ВИП БРАДЪР,...ЦАРЕШЕ СПОКОЙСТВИЕ!ВИП-прасетата ,още похъркваха,...омаяни от своето чувство на ---"звездомания" !И така ---23г. преход ,само спане и хъркане ,......а сега О,ЛЕЛЕ ---ГЛАДНИ СМЕ !Такава е цялата държава !