89

до 96

преди 11 години

Абе замъглен,това с пътищата беше ясно отдавна че ще се направят с евро-парите,ама ела да видиш оня ден как си разцепих джантата ББС и после платих 60 лева да я заварят,глупости не ми се слушат..Катаджиите не взимали пари,аллл на фона на тия нечовешки наказателни постановления остана и на тях да даваме,какви са тия глоби по 400-600лв,на фона на скандалните заплати.За наркоманите мога да ти кажа че минаха на метадон,безплатно надрусване и там има кирия ама ко да ти обеснявам..Знаиш ли език.

88

Анонимен

преди 11 години

Тиквата ще бъде най-силно мразеният политик след няколко години.Да лъжеш всички всеки ден..... без да мислиш, че идва възмездие

87

optimist

преди 11 години

Догодина с две ръце за Бойко!

86

men do 91

преди 11 години

специализирали сме и в по добри университети от това хазарско псе и то без да се дупим, без да го поемаме отзадзе, без да лижем дупета и най вече без да даваме клетви за верност на ционистките *** които искат да ни унищожат като държава. и висчко това за една торба шекели. а проститката която описах по горе се нарича икономик хитмен ***. надявам се че ти плащат да пишеш глупости защото иначе акъла ми не го побира как мое си толкоз ***.

85

Анонимен

преди 11 години

Падахте като круши по комунистическите пътища, а сега жертвите са многократно по-малко и пак плюете? Плачехте, че има корупция по пътищата, а сега няма и пак плюете? Плачехте, че няма контрол по паркове и се разхождат наркомни, а сега плюете понеже тия *** ги няма? Не ви плащаха заплати, а сега вече фалирали фирми благодарение на комунистите ви изплащат с "нови" собственици... О, неразумни юроде, неразумни юроде.... Какво, по дяволите искате?

84

Даси

преди 11 години

Доста подигравателна песен. Върхът е фразата- "С Бойко Борисов съм по-спокоен за нашето бъдеще, по-добро образование, възпитание и култура".

83

дo 91

преди 11 години

Само да съм те чул да мрънкаш против правителството зимата, когато за пореден път ти вдигнат цените на тока и парното!!!

82

Анонимен

преди 11 години

Веско Маринов възпя родната полиция,защо Ивана и Гошо от почивка да не възпеят премиера

81

Анонимен

преди 11 години

Наливат се доста пари вече и по домовете за сираци. Болниците, които не функциунираха де факто и точеха пари само вече ги няма. Наливат се средства във функциунуращите. Мафиотите на БСП реват постоянно, че им са потъпквани правата. Полицията напоследък си върши перфектно работата. Не вярвах, че в България ще мога да пътувам по такива пътища, но всичко е факт. Дотук добре, но остава едно важно звено.. Съдебната система трябва да бъде прочистена от червените пиявици.

80

sad

преди 11 години

Оплюхте ги тия ГЕРБ. Симеон Дянков в топ20 икономисти в света ,специалзации в редица университети където нито вие ,нито децата ви ще учат ,идва в България и то не бяха базици , не беше подигравки какво ли не .Ама на човека не му пука за мнението ви ,защото си е признат и се е доказал.РАЗБЕРЕТЕ ,ЧЕ И ГОСПОД ДА ДОЙДЕ КАТО ИМАШ 10 ЛЕВА ,А ИСКАШ ДА СИ ПАЗАРУВАШ ЗА 15 В МАГАЗИНА НЯМА ДА МИНЕ НОМЕРА ?ТАКА Е ПОЛОЖЕНИЕТО С БЮДЖЕТА...ИНАЧЕ ВСИЧКИ СТЕ ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ.

79

men

преди 11 години

този по принцип е от пусто в празно, но песента е алегория на комунистите зверове с демократически маски - ГЕРП. ако искате истинска песен за *** пуснете си Атила.ПС: жамбол е града, жамбол е стила.

78

стяга редиците

преди 11 години

Пожарникарят стяга редиците на СИК, Плевелиев, Маджо, ***, Пашата, братя Галеви, Митьо Пищова, Бендо, Дянков, Митьо Очите, Златко Баретата, Цецо Пудела и Маргините за война срещу полицаите!

77

Анонимен

преди 11 години

Гошо от Почивка може да ходи и да се застреля. Ей заради такива псевдо рапърчета ни управляват пожарникари, физкултурници и счетоводители.p.s. Оная песен на Сарафа - Sofia de Janeiro казва доста повече истини от колкото Гошето.p.s.2 Абе, Гоше, колко хонорар прибра за тоя shit, nigga?

76

Ал

преди 11 години

Бойчето е един най-обикновен банкянски ***,замразил пенсиите и заплатите на на всички българи за три години...Естествено е те да го мразят,да го псуват,а той горкият ще го д*** на изборите.ЯСНО???

75

Анонимен

преди 11 години

Наздраве на Борисов, щом пие шампанско !

74

1

преди 11 години

Ето това са Българите - винаги гледат кой какво направил за тях , а никой никъде на каза с какво той лично ще допринесе или ще помогне :).Да има някой само и г*** да ви бърше като с**** и ще сте царе!

73

asd

преди 11 години

90% от коментарите са писани от едни прости т**** ,които тоооооооолкова бързо забравят предните ,че на изборите ще си пуснете бюлетините за другаря СерГЕЙ и след 1 година и него ще плюят.Искахте народен човек да управлява,искахте някой който да поема отговорност ,а не да се крие като предните.С всичките си кусури Бойко излиза и говори не крие и не лъже като лисиците догановци и сергейци.Всеки вижда само негативното,затва във България положението е такова.

72

баче кико

преди 11 години

АБРЕ ИДВА ТРЕТА СВЕТОВНА, НАРОДА УМИРА ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ А ВИЕ МИ КАЧВАТЕ СНИМКА НА ТОЯ И*** НА БАНКЕТ ? !НЕ МИ ПУКА КОЙ ЩЕ МЕ УПРАВЛЯВА САМО СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ДА БЕШЕ КАТО ТОЗИ В ЧЕХИЯ , СЛОВАКИЯ УНГАРИЯ...

71

Анонимен

преди 11 години

няма да спечели ,народа не е толкова *** ,за да го маниполират по този просташки начин ,;Пази Боже България от този мутра пак да не дойде на власт;

70

qwerty

преди 11 години

Пълно е със смешници и хейтъри тук. Бойко бил такъв и онакъв. Спор няма, даже е и по зле, и на мен не ми харесва, но за кой да гласувам, който реално ще ни управлява, а не да се бори за 4%. Реално избираме догодина между ГЕРБ, БСП и Кунева. Е БСП или Кунева е по-добпе?