56

Анонимен

преди 11 години

хаха направо няма да може да се спре като тръгне на горе

55

optimist

преди 11 години

Естествено, че тръгва нагоре, това вече се усеща. И е нормално, след като правителството води правилна политика нещата ще се подобряват.

54

Анонимен

преди 11 години

хората да не пасат трева бе с вашите предизборни трикове

53

стоян

преди 11 години

Ще се стабилизира след изборите, когато седянковци и цвъковци се изметат.

52

Анонимен

преди 11 години

туй го слушаме от 3 г. - да се уточни коя точно догодина

51

Мен

преди 11 години

Бате Бойко им е дал по 5 лева да мажат преди изборите. Не е далеч от акъла?!!

50

Новините от 22:00

преди 11 години

...Премирът обеща 25% увеличение на доходите на полицейския ни контингент, охраняващ металокомбинатите на Ганимед от набезите на космически пирати (предимно Интегрирани Българи от клана "Ферум хантърс"). Новия български изтребител произведе фурор на авиашоуто Льо Бурже! От конвейера слезе милионния български автомобил на експорт, търсенето продължава да е стабилно. По черноморието времето ще бъде такова каквото реши днешното смс-гласуване, а сега драги зрители ви предлагаме да гледате...

49

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

КАКВА ИКОНОМИКА КАКВИ ПЕТ ЛЕВА !ТА НИЕ НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ!КАКВО ЩЕ СЕ СЪЖИВЯВА КОГАТО ТО ОТДАВНА Е УМРЯЛО!

48

Хайде бе !

преди 11 години

"Ръководителят на Raiffeisen Bank Херберт Степич е уверен, че проблемът с лошите заеми в Централна и Източна Европа се преекспонира. В специално интервю за Investor.bg банкерът изразява увереност, че икономиката на страната ни ще се стабилизира в края на тази или началото на следващата година.".Тоя дали си вярва ? В началото на м. септември 400 х. получатели на ипотечни кредити са били дадени на ЧСИ и още 400 х. на държавни съдебни изпълнители за това, че са спрели да обслужват кредитите си.

47

Анонимен

преди 11 години

Аз тая смешка ,че икономиката тръгва нагоре я слуша, 20 години то тоя виц не е измислен от днеска.

46

Анонимен

преди 11 години

Икономиката на България тръгва нагоре догодинаЦитат от филма "Куче в чекмедже"- Тати ще ми купи колело......ама друг път...Ние този филм сме го гледали много пъти...

45

г

преди 11 години

това не е поръчкова статия ама хич не е, сам БОКО ПЪРВИ я е писал, но понеже е в час ,нито с икономиката, нито с писането трябва криСТАЛИНКА да е помагала тя е повече в час вижда края на кризата през крив макарон

44

имигрант

преди 11 години

Икономиката щяла да тръгне нагоре? С тоя лош мат'рял??? Никогаж!!!

43

Анонимен

преди 11 години

47Дъното е достигнато но Боко КОПА ЯКО надолу!

42

Анонимен

преди 11 години

Икономиката на България тръгва...... ама надолу, само не знам колко още надолу, струва ми се че дъното е достигнато отдавна.

41

Гастарбайтер

преди 11 години

>до дядо мразпреди 6 минутиМоже би нашето правителство се надява именно на завърналите се гастарбайтери да раздвижат икономиката.Всеки от тях се предполага че ще има спестено някое евро с които да подпомогне електроразпределение,топлофикация,водоснабдяване и пр...Ама то и сега си така...Да не съм луд? Чужди сметки мутренски и *** не искам да плащам! Бах го в правителството, ще знаеш! Имам къде и за каво да харча - и това не е България!

40

Анонимен

преди 11 години

"Икономиката на България тръгва нагоре догодина"...............Ха-ха-ха,тази смешка я слушам от както Тиквата е на власт.Слушайте сега реалната прогноза.Икономиката ще тръгне нагоре когато изгоните Боко и Компания от властта!!!НАБИЙТЕ СИ ГО В *** ГЛАВИ!

39

Анонимен

преди 11 години

до 42 фантазьорИзвади си двата пръста от контакта и си изпий хапчетата!В противен случай пускаме наноботите.

38

Анонимен

преди 11 години

Нали никой наистина не е очаквал,че някое правителство ще дойде на власт и след 2 дена заплатите на всички ще скочат с 1000% а цените ще паднат двойно.Няма как да стане това освен ако САЩ или Русия не започнат да ни привеждат траншове от по 100 000 000 000 долара или евро всеки шест месеца със задна дата.И тъй като явно не са много навити да го правят чудеса ще се случват само на спечелилите шестица от тотото. :))

37

2212 година

преди 11 години

от новата ера. Новини. Икономиката на България стремително дръпва още по-нагоре! Остарелите нанотехнологии се заменят със субатомни, строи се четвърта АЕЦ на безопасно гориво (хелий-3, транспортиран от българските совалки от рудниците на Луната), а колонистите ни на Марс рапортуват за рекордна реколта от скъпата марсианска пшеница. Завърши 100-то юбилейно празнуване от присъединението на Македония към България. Още от новините за днес ще можете на видите в 22:00 на нашия канал, а сега започва...