105

Анонимен

преди 11 години

Inatev stel da ZADARJA briliantnite umove....dali ste izpolzva CecoRETO i nekoia nova akcia UMOVETE i predstviate li si arestuvanite kak gi razpitvat , sydiat i izlejavat prisadite si po koi koklko kg mozk li ima ili po kvo

104

Анонимен

преди 11 години

Oтма да взима двете ЗЛАТКИ ТИТАНИ на мисълта докато не затвори учебните заведения където е учила ЦЪРНАТА златка и не вкара учителите и в затвора само лаина ще останат в БГ

103

Анонимен

преди 11 години

Този българин ли е ?

102

kuku

преди 11 години

като например назначи "осведомителя" на ДС Рангел Гюров за шеф на Фонд Научни изследвания, например нали?

101

Анонимен

преди 11 години

Господин Игнатов, какво направихте в продължение на 3 години, за да задържите младите тук. Не само брилятните умове, а всеки малко по-умен. Вие продължавате да съсипвате образователната система и тези постижения ги има въпреки вас, а не благодарение на вас. Защо да останат тук младежите, ще получат добро университетско обрзование или пък имат переспектива пред тях, по-голяма от това да са черноработници.

100

до Пишман професора

преди 11 години

"Дребнав манталитет?" Какво е това бе професоре ? "Дребнавост" е по-удачно. Колко ракийки удари снощи ? За останалото си прав.

99

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Възможно е да задържи високо образованите хора ,но трудно ще му е да задържи бачкаторите като строителни работници ,шивачки ,готвачки ,шлосери,фрезисти и пр. ! Да не бъда лош пророк ,но до 20г. българия ще е принудена да внася работници о,т Филипините и Виетнам ,но и те едва ли биха отишли в Бг. за 600 лв. !

98

КАКВО ИСКАТЕ

преди 11 години

ОТ ТОЯ ДЕТО ДАВА АЗИС ЗА ПРИМЕР?????НЕ Е ЛИ *** ДЪРЖАВАТА НИ?????

97

Пишман професор

преди 11 години

Проблемите на съвременна България са чалгата, раздутия чиновнически апарат, ниските доходи и ганьовско-*** дребнав манталитет. Последното поразява мозъка. Пигментацията на кожата няма значение...

96

Мария Кюри

преди 11 години

"Брилянтни глупости" твори това министерство, за да уважи клатенето си на министерските столове и лапането на парички по т. нар. европейски програми. Действителността в образованието и науката е грозна, но не им отърва да свалят розовите очила и да я погледнат, защото те я направиха с безумните си реформи такава. Нали трябваше да обслужват лични и чужди низки интереси против "ползу роду".

95

дото

преди 11 години

Как ще ги задържиш,Игнатов?С белезници?Дъртите професори получават пари без покритие.В България наука не се прави,питай другаря Иван Костов,който окраде България в началото на 90сте години.

94

Анонимен

преди 11 години

Spoko be ignatov, nqmam namerenie da si trugvam :)

93

да-да,ама не

преди 11 години

Всички умове бледнеят пред този на "ТИКВАТА"...важното е той да се задържи за дълго-зад решетките де...

92

Смехотворно

преди 11 години

Съгласен съм с повечето хора тук. Как така тия от правителството ще задържат млади и умни хора, при положение че и *** масово се изнасят ? Игнатов дрогира ли се или какво ?

91

вики

преди 11 години

И това казва министър от правителството на ГЕРБ? Правителство с такива министри е популистко - не може да им се вярва в нищо.

90

???????

преди 11 години

Нищо няма да могат да задържат, тук няма условия. Всеки, който има възможност иска да отиде навън. На никой не му се стои тук ! Нито измислените им програми, нито скапаните им заплати, нито лъжите им ще задържат умните хора. От дърти лъжци хубаво не чакайте. За да се оправят нещата, старото поколение трябва да си отиде !!!

89

6 6 6

преди 11 години

В същност и бедния и умен човек не търпи простаци и некадърници около себе си,това господин Игнатов говори много и за вас и вашите колеги министри до един сте без чест и достойнство и сте *** на премиера си.Умния човек винаги страни от простаци !!!!!! Но вие не сте от тях.

88

г-н м-р Цв. Цветанов

преди 11 години

Според това което имаме като планове, най-перспективните наши избиратели - ромите, ще могат да дадат на страната своя принос като интелектуален потенциал. Това, което очакваме като резултат е сериозен наплив на роми в структурите на БАН и елитните висши училища. Българите имат избор да напуснат страната. Ромите са бъдещето на нас, политиците. Българите, където изобщо ги има, не гласуват, а кой друг ще ни преизбира?

87

...

преди 11 години

абе министерО , шефа Ви не ви ли забрани да споменавате това " ще " .Айде стига вече . Започва да ни писва тоя филм. Искаме сега и в момента. Ако не можете дим да Ви няма. Управлението не Ви е завещание и собственност.

86

ХАХАХАХА

преди 11 години

СЕРГЕЙЧО НЯМА ДА СТИГНАТ БЕЛЕЗНИЦИТЕ НА МВР ДА ГИ ЗАДЪРЖИШ БЕ ***