31

Нико

преди 11 години

А дали през младините на това бабе е имало въобще компютри

30

САМО в Бг

преди 11 години

Госпожо,госпожо Крус ,ФЪФ Бг има само ---Златки и Калинки ,за какви ''ТЕХНОЛОГИИ "говорим?

29

Жица, Ток и Метал.

преди 11 години

До 30:То пък тука като си "свой" голям праз. То тука в България една социална класация, свят да ти се завие ))) Пожарникар, физултурник, измамник и партийна секретарка ))) хахаххаКато си "бомбе" където и да отидеш си си такъв. Ела да видиш колко съм "чужд" в чуждата компания, като влеза в офиса и програмистите ми отдават чест ))) хахаха, минал ли си закалката на комунистическата казарма, няма свой няма чужд, има само:Щом на гарата пристигне дизела червен.... ))))))) хаххаУспех на всички.

28

юдо 28 от 24

преди 11 години

Само че,забрави една малка подробност.Там винаги ще си си ЧУЖД!!! 8 години съм бил навън,повярвай ми знам какво говоря и то пти топъл народ,еле да си някъде на север!2-ро.Бидейки чужд трудно ще вземеш голяма заплата,съответно социалната ти класация ще е при простаците и трето като ти смъкнат едни 1000 евро само за наем и те боли д*пето цял месец после ......Та не е злато всичко що блести :)

27

до 24

преди 11 години

Зависи от езиците...И къде работиш с тях. В България има уникална безработица съчетана с още по уникални мижави доходи, народа изнемогва. И пари да имаш, тук не се чувстваш сигурен и в безопасност, имота не ти е защитен, по улиците се разхождат мрачно гледащи хора а препускащия с каруцата под прозорците ***, ровещ в кофите не те стимулира да живееш тук.

26

Страна на парадокси

преди 11 години

Преди известно време бях на интервю за работа, която изисква Office и Internet. Интервюриращата директорка и комисия от 3 члена останаха учудени, че освен тях мога да работя и с други програми, от които позицията би могла да се възползва и заключиха, че не съм подходящ за тази позиция, за "друго място съм бил!" Още не са избрали кандидат, но и да изберат, той няма да има тези компютърни умения, а нещата които трябва да се направят от заемащия длъжноста задължително! ще се поръчват навън и трябва да се плащат. Ето пример за непознаване на длъжностната характеристика и незнание какво може да се прави с компютъра.

25

Една българка

преди 11 години

За *** Крус ще е по-добре да си стои в къщи,за да не плаши хората!

24

Анонимен

преди 11 години

4akai malko,madam Krus.Zna4i vaprosa ne e dali imame,ili nqmame komputerna gramotnost.Vaprosa e :Kak da vkarame elektronnata identifikaciq?? Tova e drugo i ne malovajno.Ako se vkara takava,to kakto mediite nikoga nqma da imame obektivni,svobodni stranici i komentari poneje 6te se znae koi gi sazdava.Tazi mqrka slu4aino da ne e prodiktuvana ot slu4aq"Wikileaks"kadeto izkaraha vsi4kite kirlivi rizi i zabarkani *** ot politici na vode6ti strani.Kakvo stana posle na vsi4ki e qsno.

23

И пак до 21

преди 11 години

В чужбина 3000 евро няма да взимаш само с 2 чужди езика!!!!Ако си си от софия и не плащаш наем,живееш в хубав квартал и взимаш тук 3000 лева заплата,ще живееш доста по добре отколкото в чужбина с 3000 евро,които трудно ще вземеш само с 2 чужди езика там!Гарантирам ти го това,защото съм го преживял.

22

До 21

преди 11 години

Не е така пич.Да има такива,които дават по 600 лв,но това е защото *** като дойде и стъпи на асвалта в софия от вуншният *** до преди месеци и си мисли,че като баща му взима 500 лева на село,то той е хванал бога за шлифера с 800 в софето!Ако няма кой да им работи за 800 с 2 езика,ще дават и по 2000 ,ама ей на има *** все още!2 езика и други технически умения спокойно могат да ти дадат 2000 лева заплата,ама иска четене и курсове,не става само с ядене

21

Хакерите

преди 11 години

Послушайте какво ви казва номер 12 !Интернет не значи да спамите в Сурат Тефтера!!!Има професии,които и на стари години да започнете курсове и развитие,ще ви носят по 2,3 бона заплати!Но иска желание за развитие и четене...Ако сте подплатени и с 1,2 чужди езика - та вие сте манна небесна за аутсорсинга,да му работите само за 2000 долара заплата

20

до 12

преди 11 години

Освен това искат и по два езика, единственият проблем обаче е, че ако знаеш перфектен англ. език и немски например - кое те спира да не забегнеш в чужбина и да работиш там с два чужди езика и заплата поне 3000 евро на месец, а ще работиш в БГ за 600 лв.!?

19

:)

преди 11 години

*** има най-добрият и евтин Интернет достъп в Европа, но го ползва за да сваля Азис и други чалга гнусни.И пак е недоволен, естествено !Ами, ***, това е положението. Долнопробна ракия + чалгия = простотия = беднотия !

18

ттт

преди 11 години

До Жица, ток и метал:Жица ..., ти стана най-любимия човек в тоя форум, ама и аз да ти пиша: Другите еврокомисари и евродепутати не са по-стока. Помниш ли, че бяха забранили да ядем криви краставици? Като започна кризата през 2008, отново се занимаваха с този критичен за съществуването на Евросъюза проблем и разрешиха консумацията им. И не знам 200 000 евро на месец дали им стигат. Те имат секретарки, шофьори, чистачки, квартири, автомобили, самолетни билети и мн. други.

17

Анонимен

преди 11 години

ЕС да ми яде хардуера!Тея ненормалници за да ни приемат надуха главите на родните предатели ,да ликвидират заводи и индустрия ,а сега тръгнали с компютри да ни ханят.Явно или са в някаква паралелна реалност недокосваща земята или родните шмекери ги маниполират както им доиде.Но и стига с тея приемания на глупости и превръщането ни в експирементална зона за иновации в ЕС!С 4 лв акциз цигари ,5 лв акциз алкохол 1,5 акциз гориво и още куп други глупости не са ни нужни!!!!

16

Анонимен

преди 11 години

Какъв комисар по новите технологии може да бъде жена, която прилича на реликва от 18 век?

15

Анонимен

преди 11 години

Ако забранят интернета и телевизията, току виж от нямане какво да прави човек свърши някоя работа :-)

14

Do 10

преди 11 години

Haide malko po-leko a ?! :) Talantlivi i umni sme, ama 4ak na tova nivo deto ni izkarvash....haide da ne sme :))

13

Койчо

преди 11 години

Тази малоумната която и ние издържаме , да е забелязала че България е на 3то място в света по интернет трафик ???? Vivakom за 4 лева дава интернет и в гората

12

opata

преди 11 години

тази е егати рептилията ,само че и ***:)