39

ЦВЕКО

преди 11 години

До Анонимен ПРИ ТОЗИ ВИД ТРУД!!!!ИМА ЕДНО ЖИВОТНО НАРЕЧЕНО МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА С ЕДИ КАКВО СИ.........СПАЗВАШЛИ ГИ НЯМА ПРОБЛЕМ !!! НА УЛИЦАТА НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО!!!

38

данъкоплатец

преди 11 години

Само така г-н Дянков,сеч и съкращения на комунистическите привилегии за тези търтеи.След преброяването от 2011г. България е 7 300 000 а полицаите 78 000...и армия 34 000??? Всички взимат по 6/шест/ заплати при пенсиониране ченгетата 20/двадесет/ всички ползват 20 дни отпуск,куките 40 дни...за останалите екстри да не говорим.Сеч,сеч и пак сеч !!!

37

Анонимен

преди 11 години

Единствен Дянков посмя да огласи привилегиите на униформите и да поиска тяхното премахване; ще му е трудно заради миналото на неговите началници.

36

Анонимен

преди 11 години

Кви заплати бе ! Съкращаване на половината бройки и ето ви ги високите заплати . Останалите бройки всеки месец на психотест - задължителен и при най-малката нередовност - отстраняване от служба и назначаване на лечение / или уволнение при тежките случаи. Омръзна ми от псхихопати в МВР , обидно е за гражданите обидно е и за колегите им , които са нормални и си вършат съвестно работата.

35

РЕДНИК

преди 11 години

СТИГА СТЕ РАЗИГРАВАЛИ СЦЕНАТА С ДОБРОТО ЧЕНГЕ(ЦВЕТАНОВ И АНЮ) И ЛОШОТО ЧЕНГЕ (ДЯНКОВ)........МИ ДАЙТЕ НА ХОРАТА ПОЛАГАЩОТО СЕ !!!! НА ВСЯКЪДЕ ЗА СЕКТОР СИГУРНОСТ СЕ ПЛАЩА СКЪЪЪЪЪЪЪЪПООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!

34

Бай Иван

преди 11 години

моето мнение е че полицаи и военни стават хората които ги мързи да работят, и не не стават за нищо

33

Гарантирано от ГЕРБ

преди 11 години

в. Капитал// Бизнес / Финанси Българският лихвен (к)райВ търсене на още приходи правителството може да обложи доходите от депозитиВъпреки заканата на финансовия министър Симеон Дянков отпреди година да не се вдигат данъците, докато ГЕРБ е на власт, правителството обмисля елегантно да заобиколи обещанието, като вместо това въведе нов данък - върху доходите от лихви по депозити на физически лица.Това научи "Капитал Daily" от три независими източника от управляващото мнозинство. Целта е с парите да се осигурят допълнителни приходи за вече обещаното увеличение на пенсиите догодина.

32

1000rr

преди 11 години

Браво....Дянков-ПРЕМИЕР.......!!!

31

Анонимен

преди 11 години

Преди 10 дни минавахме в Зап. Родопи близо до *** катун. *** махаха да спреме и като не спряхме едно от тях (около12годишно) ни подгони с брадва. Тия и ще не колят, ако не се вземат сериозни мерки от високо ниво. Как бай Тошо ги беше научил на труд и посушание, сега вече е изпусната работа.......

30

gostenkata s kosata

преди 11 години

Как може да са толкова нагли полицаите.Те са-най добре платени,най корумпирани и с най добри условия при пенсия ,необосновано най-много като служители на глава от населението!Който живее в по-малък град знае че в кафенетата през деня всеки втори е полицай(2 дни работи,два дни почива).Ами последните седмици ...двете убийства на млади момичета от действащ и бивш полицай!?...Ами самоубйствата на арестанти в Бургас и Чочо от Перник.....!? ...изнасиленото момиче от полицай в Ловеч!?..

29

до33

преди 11 години

като според теб е толкова хубаво да си ченге или военен и мислиш, че ще станеш много богат - кандидаствай бе!

28

Анонимен

преди 11 години

12 процентното увеличение в ДАНС било 238 лева, значи средната им заплата в момента е към 2000 лева, че те там си плачат за намаление, без това нищо не правят!

27

Анонимен

преди 11 години

Какво рискуване на живота какви 5лв. Почти всеки си рискува живота по време на работа. Все едно електричара неможе да го удари тока или дърводелеца да си резне ръката с банциг, или стругаря със струга...Навсякъде има риск, но само е МВР и Отбраната имат един куп отпуски, ходения на почивки почти без пари и т.н.Да не говорим, че престъпността си живее живота. Апартаменти, къщи и вили биват оглозгани от крадци! Дори нямаш право да им теглиш куршума на крадците като ти влязат в двора.

26

Master

преди 11 години

Ето вижте как ни насъскват един срещу друг пак тия политици! Няма значение дали си ченге или военен или лекар или каквото и да е било . Ние сме от отбор черешка всичките без депутатите от отбор тиква примерно. Просто народ - слаба държава

25

Анонимен

преди 11 години

Държавният сектор и цялата държавна администрация трябва да работи на пазарен принцип, както в частния сектор! Най-важното е премахване на всички привилегии и уравниловката, наследена от соц-а!Къде е справедливостта в осигурителната система - не внасяш осигуровки цял живот,пенсионираш се на 45 г. и вземаш максимална пенсия! Внасяш цял живот, пенсионираш се на 70 г./ако си жив!/ и вземаш мизерната пенсия 150-200 лв.!!!Хората от първата група станаха много, а баламите от втората група все помалко

24

Stas

преди 11 години

Синдикатите им или въобще не са в час или се правят на ощипани и не виждат, че докато не се премахне това уеднаквяване на труда на всичките нищо няма да се промени. Не може еднакво да се оценява трудът на един катаджия, чантаджия , бюрократ и чиновник с тези, които реално нещо правят срещу престъпността, рискуват живота си и заслужават много повече от тия 11 процента. Проблема е в синдикатите им, които се занимават с глупости, докато други навярно още не са се прибрали и по домовете си.

23

Бай Иван

преди 11 години

аз съм бил в казармата и не мога да разбера защо взимат повече. Не мога да разбера защо орезват привилегите на миньорите, а на военни и полицаи не.

22

asen

преди 11 години

ощетени излезте на пазара на труда, търсете работа в частния сектор.Там може да се докажете.Да получавате по 2-3 хиляди ако сте кадърни.Защото другото просто не е много честно...П.С.Не искам да обидя никой просто коментирам дадената ситуация.

21

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Искам на концесия един полицейски пост!...

20

asen

преди 11 години

Хайде малко полицаите да помислят с какво те са толкова уникални, че да имат средна заплата 80% над средната за страната.Кое ги прави толкова незаменими, че като кажат дай и държавата да им е длъжна.Положението в страната е сериозно, кризата е голяма-те тръгнали да реват за още.От къде да се вземат тези пари, нали някой трябва да ги заработи.А това са точно тези хора които от сутрин до вечер превиват гръб за да може да вие да имате тези заплати и привилегии.Ако толкова се чувствате .........