309

Анонимен

преди 11 години

тя е натурален продукт на медиите - плеймейт, сутрешни блокове, лайв-предавания, списания и т.н., нуждаещи се от нещо по-различно и по-ефектно. И преди имаше такива хора, но не ги показваха по тв-то. Иначе как щяхме да доказваме че сме интелигентна нация, и че и в социализма хората могат да бъдат начетени, дори по-начетени

308

Анонимен

преди 11 години

Я пък вие, умните, със заслужените висши образования, уеко да замълчите и да си признаете тихичко, под сурдинка, че Златка е истински, натурален, 100-процентов продукт на новото време... Тя не е нищо друго, освен логичен резултат от дългогодишната политика на учители, родители и власт имащи... Като сте толкова умни и ерудирани, що всеки път си избирате психарите, дето стоят начело на държавата ни? Защо давате акъл на децата си, да емигрират в чужбина? И кой да остане да научи останалите на нещо?

307

Уви

преди 11 години

Приятели,акъл не се иска,за да си разтваряш подканващо и артистично краката...Така е от както свят светува-разликата единствено е ,че сега има телевизия!

306

полудевам полечка

преди 11 години

Добре де остави друго, ама тва същество кара кола или джип.Как ще ми обясни някой как съществото е взело листовките.Листовките бяха 60 въпроса май и има някой доста подвеждащи от тях, като имаш право на 5 грешки.А съществото направи уникални грешки на 8 или 10 въпроса с елемент на трудност клонящ към 0.Това означава, че срещу вас и вашето семейство се намира нещо от сорта на автотерорист.

305

Анонимен

преди 11 години

Българите имат нужда от Златка, Николета, Слави, Бойко, Кънчев, Вучков и т.н. иначе нямаше да са на екран... нали?

304

Анонимен

преди 11 години

аз с тая един път се засякох на една кафе-машина,бах си тъпата марула

303

Анонимен

преди 11 години

Ето сега тези й казали ти си ВИП, влез в Брадъра. После се появяват други да оправдават и замитат след нея, помпат и без това доброто самочувствие на момичето. Сега тя си има вишо, има си визия, начъръл е, ако си помисли може и да реши да стане кмет на София, ми кво. Като гледам колко хора работят в тази посока - що не, ще й помагат и може дори да има гранд успех. -

302

полудевам полечка

преди 11 години

Уек кастинг за пУеймеиткаКоя е столицата на София:1. Варна2. Пловдив3. Благоевград4. Всичките четири

301

Анонимен

преди 11 години

Тя може и да е "начъръл", но дипломата й със сигурност не е, което обезсмисля стойността на първото твърдение. С две думи лъжа и измама за кухи ***. И се ангажирали един болюк народ да обяснява, че нейното незнание не означава, че е глупава. А какво би трябвало да означава като дори и да не търсиш специално коя е столицата на Румъния, Сърбия, Австрия все ще го видиш някъде дори и по тв-то. Като не си любознателен за кво ти е висшо? И така и така се справяш с живота?!

300

никоя

преди 11 години

Черната Златка - бъдещ министър на културата в правителството на Калинките?!Гарантирано от ГРОБ!

299

другара Тодар Живков

преди 11 години

Каквато държавата,такива и ВИП-овете.В това пошло шоу са се намърдали прости па4аври и криминални типове и вси4ки от сутрин до ве4ер им гледат сеира.Хак им е.Жалко за медиите-о4евидно са забравили 4е освен забавни и развлекателни функции,имат и възпитателни такива.Преди 89-та едни определени категории граждани и гражданки ги съдеха за нетрудови доходи и ги изселваха извън София.Изри4но уто4нявам ,4е не гледам това предаване.Под достойнството ми е да се при4исля към блеещото стадо.

298

полудевам полечка

преди 11 години

Предлагам да я направим мярка за тъпотия.Например:еди кой си е *** 2 Златки.

297

На дали

преди 11 години

Всичко е тъпотия като цялата им НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ!!!!

296

шок и ужас

преди 11 години

Проблема не е че Златка е проста,такива има навсякъде по света,проблема е че сме допуснали такива да ни ги представят за VIP от години,докато знаещите и можещите са натирени в девета глуха!

295

valya.doncheva.5

преди 11 години

До Анонимен 317Не споделям мнението Ви, че има занижен контрол към подготовката на учителите.Средната им възраст е 50 години и те са рожби на времена, в които знанието беше на мода.Защо учителите занижават изискванията си към учениците?Ако оставят Златка да повтаря, министерството няма да приведе пари за нея в училищния бюджет. Всеки десети е Златка и училищата ще фалират. Всъщност още преди да изпонапишат заслужените двойки, родителите ще си изтеглят децата в някое училище,"където е по-леко".

294

Анонимен

преди 11 години

Hubava statia

293

adn

преди 11 години

Тази к....... и за магистралата не става.

292

Анонимен

преди 11 години

По въпроса за плеймейтката: не знам какво ще направи БАН, защото в този неологизъм има двойно означен женски род: един път самата дума playmate означава сластно разголено същество от женски род с напращели вторични полови белези, и втори път, суфиксът за женски род -ка. Лошото е, че вече явно е влязла в употребата, демек в узуса, та не знам.

291

Ne dopuskam...

преди 11 години

Ne dopuskam da e tolkova neveja ! No 4etoh , 4e po njakakvi evropeyski programi organizirat obu4enia na negramotni ***.... Taka 4e 6te e dobre sled izlizane ot ka6tata i tja da se vazpolzva ot tjah !

290

Анонимен

преди 11 години

Какво плюете момичето. Човека на най - важните постове в държавата е прочел само една книга пък всичко в държават е "наред" тя поне е на свойто си място за което не е нужен много ум.