58

Анонимен

преди 11 години

Освен потрес друго не мога да изпитам от тая гавра с "Отбора на народа". А кадърът със сокола, който каца върху ръката на палячото Гугутка е просто смешен. Въобще какво прави този олигифрен в клипа, след като самият той е позор за всички нормални фенове на Левски. За рапърчето дори няма да си правя труда да казвам нещо. Всички вие сте срам за Левски, жалко само че и уважавани легенди са им се вързали на безумната простотия.

57

до 62

преди 11 години

Наркоманът си мисли, че всички са наркомани като него...

56

архивите са живи

преди 11 години

Истината е елементарна и с розов оттенък.Преди век, група презрени пeдepчeтa са легитимирали позорните си сбирки и знимания, маскирайки се като спортен клуб.Тогава обществото и държавата са нетърпими към такива деяния, които са наказуеми до 1968 г. според НК.Първите им екипи са гейско - шарени, внос от Австро - Унгария, после минават на син док поради войната, трудности в снабдяването и мизерия.Пeндeлскитe aтpипути обаче остават.Преди 90г. тези палавници играят във Варна срещу Тича с вратовръзки

55

Андрей

преди 11 години

Е червени мишки, поне като си прайте труда да коментирате, си сложете имената!!! И не ми говорете за хероини и не ми се прайте на девици, че там в сектор гей, не къркате само чайчета и не пафкате само цигарки! А ти анонимнико -Р2К се отказвай и дим да те няма към турция! Вие заухари не разбирам, кво коментирате въобще, стадион имате ли си бе мишки?!?!?! НЕ!!! Отбор имате ли бе?!?!? НЕ! За фенове няма да питам, имате няква дрогирана пасмина от 100 човека, които и като се уригват пак завалват.

54

Ултра ЦСКА 1948

преди 11 години

.... А относно песновката "100 Слава".... слаба ракия е! 1. Трябваше да наименова песновката НЕ "100 години Слава" а "20 години херца и кока".... 2. Този смотльо освен да срича думичките... не става дори за рапър... камо ли за някакъв певец!!! 3. Трябваше да вкарат малко кадри от "култови свои евро участия" като примерно двата пъти срещу Олимпия... Антверпен... Люцерн... Аалст... ОФИ... 11-те малки негърчета от Беверен... ТукПере... Жилина... Сараево :) :) :) :) :)

53

Дедо Йоцо

преди 11 години

Така е, Слависте, другия отбор от онова време е "АС-23", на който наследник е ЦСКА, но и в "червената" агитка се напълни с простаци и *** последните години...Аз съм чорбар второ поколение, но признавам първенството на "Славия" в това, че е се запази като градски отбор, за разлика от грандовете. Мъчно е, но е факт. Само "белите" и "Локо" май си останаха на София и запазиха лицата си?

52

Р2К

преди 11 години

Абсолютна тъпотия.. Ако тази глупост стане химн на отбора, ще се откажа от "Левски", въпреки че го подкрепям вече почти 50 години!

51

Ултра ЦСКА 1948

преди 11 години

Камората ли?!? ха ха ха... :) Пряк потомък на Апостолът на Свободата ни?!?! :)... ха ха ха :) Това момче най вероятно е поело доста хероинче,предоставено му БЕЗВЪЗМЕЗДНО от приятелчетата му от "София Запад",за които всички знаем от какво си изкарват паричките и със какво се занимават всъщност... Само господа Милиционерите "не знаят" и се правят на "леко разсеяни"...:) Явно "ултрасите на ФК Подуене 1914" не може да им се отрече.... имат доста солиден ЧАДЪР над себе си!!!....

50

Славист

преди 11 години

София има само един истински отбор от царско време и това е Славия! Лефски - фашисти до 1944, комунисти до 1989, демократи след 1989!

49

...

преди 11 години

Варна се смее и пее *** ЗА ЛЕФСКИ! :))

48

Анонимен

преди 11 години

Хааааа хаааааааааааааааа хаааааааааааа.........................хаааааааа........хааа

47

Дедо Йоцо

преди 11 години

Дори не си направих труд да чуя "парчето", като гледам кой го презентира и пред каква аудитория...А и показателно е, че и двамата левскари, които до момента сда коментирали тук, изразяват срама и погнусата си от всичката тая простотия и реклама на хероиновите момчета от сектор "Б". Това говори много, дано и престъпниците на снимката (без Йовов, за него не мисля, че е от контингента им) го чуят...

46

Мила родна картинка

преди 11 години

*** и извращенията!!!!!!! Камори, мамори, роднини на наркодилъри и прочее обществени *** се наредили до Апостола. Нямам думи!!!!!!!!

45

Анонимен

преди 11 години

Гранични наряди на моста Чавдар! Веднага!

44

Черноморец

преди 11 години

Боре, като гръмнат Таки, ще биеш ли пак децата???

43

Върнете ни Апостола!

преди 11 години

Някой би ли превел надписите, че на езика на Левски не се чете?

42

Убавеца

преди 11 години

Този *** е толкова рапър, колкото аз съм Ален Делон :-) Какви са тези кларинети в началото, тази песен за *** ли е предназначена? "100 години хероин" щеше да е по-добро заглавие!

41

Естет

преди 11 години

"Комунистическият интернационал" е чудесен химн за ДС Лефски Подуяне! Тези доносници, интриганти и крадци са всичко друго, но не и последователи на великият Васил Левски!!! С комунисти като Цола Драгойчева и Ангел Солаков, с "демократи" като ВИС-2, Лафчис, Грашнов и Батков, с престъпници-наркодилъри като "София-Запад" и Боримиров - това е ФК Лефски, срам за България и българите!!!

40

Анонимен

преди 11 години

Свян нямате ли сини запалянковци? Как допускате това? България ви се смее.

39

Кольо

преди 11 години

Интересна чалгарско-рапарска компилацийка, но едва ли някой е очаквал нещо друго от популацийката, чиито граници се простират от кв. Хаджи Димитър до Сухата река, а населението там няма нужда от плажно масло.Сега очаквам Митко Пайнера да спре клипчето за авторски права!