49

запознат

преди 11 години

Още 50 години има да се разсекретява съветското наследство... Щото хората са мислили и за следващите поколения... А "демократите" за отрицателно време профукват всичко до което се докопат...

48

kolio

преди 11 години

и нас какво ни грее тази работа? те и газ имат много обаче ни го продават на 500 долара. така че дреме ми за руските диаманти

47

Анонимен

преди 11 години

Да имаш ресурси а да нямаш демокрация това не е велико а жалко.. Самата Русия е поробена от 1918г. и не може да диша свободно и да се развива. Погледнете какво пройзвеждат, електроника ли, коли ли, огледайте се в къщи има ли нещо направено в Русия. Няма нали! Един съвет към братушките , Гледайте България има какво да научите.

46

Анонимен

преди 11 години

Очаквайте утре поредната помия срещу Путин.Ционистите вече се облизват за тези мини...

45

До 52

преди 11 години

Разбира се, но кой е казал, че се гордее с чуждите диаманти и с това, че България е била в социалистическия блок под командата на СССР? Май ти си първия, който го пише това :)

44

БПФ

преди 11 години

Ха-ха-ха - дотук с монополът на Де Беерс и космическите цени на разни дребни диамантчета от Южна Африка.

43

До 43

преди 11 години

На Руски говорят само в Русия и в бившиите соц. колонии. Но за сметка на това цяла Рисия пише на нашата кирилица. С това трябва да се гордееш, не с диаманти намерени под земята на чужда държава! Не трябва да се гордееш и с това, че Русия ни е управлявала през цялото соц. време. Все ено да си гор че 5 века българия се е управлявала от турския султан.

42

От 43

преди 11 години

До От 31 (мнение 45)Да, напълно правилно. В България чуждопоклонничеството е култ.

41

един

преди 11 години

До Анонимен Руснаците са велика нация защото отстояваха свободата си , като един и не се кланят на никого , за разлика от нас ! Мъжете не знаете какво е независимост- всякакви разновидности " - фили" Не виждам БЪЛГАРОФИЛИ!!!!!!!!

40

дядо

преди 11 години

е те сега е ясно защо всички от запад ревът срещу путин и нашите *** също дезащото богатствато са много ама и джепането е много немогат докопа богатстватаако се сдобият с някое демократче като нашите бандити голямо смуконе ще паднеама путин лош не дава

39

до42

преди 11 години

Не само,че ресурси но имат и производство дори да затворят вноса на стоки от вън те пак ще са добре.Имат внос имат и износ на техни продукти и в повечето големи заводи има и голямо дялово участие на чужденци които също помагат за износа защото от това и те печелят.А ти драги живеещ в миналото или пишеш глупости от злоба.

38

bboogy

преди 11 години

В Русия, само главите на управляващите имат по гполяма твърдост и най вече на ***. Няма абсолютно никакъв шанс някаква прогресивна идея да проникне в монголо феодалния начин на мислене на тия чукове. Абсолютна гаранция за вечна мизерия там инавсякъде кадето стъпят.

37

От 31

преди 11 години

Не казвам че Русия е едно няма нищо, искам а кажа да спрете да се възхищавате и да ахкате и дда се прихласвате по нещо намерено под почвата на една държава. Това можеше да се случи примерно в Мексико, но едва ли похвалите, ръкоплясканията и коментарите по велико Мексико щаха да са същите като тези по-долу. Аз съм Българин и искам да се гордея с нашето, а не с чуждото.

36

Пипи

преди 11 години

Пожелавам на всеки любознателен човек да посети музея на богатствата на Сибир в Новосибирск. Преди беше секретно, сега не знам. Има уникални неща - например находище директно на бензин, или железна руда с коксуващи се въглища едновременно - вариш и директно стомана.

35

По-Анонимен

преди 11 години

До Анонимен (31)Русия е дала на света много големи писатели, поети, художници, учени, изобретатели, военачалници... Много големи личности. Въпреки трудностите се е запазила през вековете и е ставала все по-силна. Вече повече от 200 години тя е сред най-силните държави в света. В момента над 250 милиона души по света използват Руски език... Смятам това е достатъчно, за да може да бъде наречена велика държава.Фактите са си факти независимо дали харесваме Русия или не.

34

Анонимен

преди 11 години

САЩ няма да смогнат с печатници на долари да си купят някой руски диамант.

33

Анонимен

преди 11 години

От цялата работа мужика *** няма да прокопса.Има си олигарси за тая работа.

32

ДО 33

преди 11 години

Ще ти върнат - една дървена хурка ама откъм дебелия край да си я навреш там дето слънце не огрява....***.

31

Анонимен

преди 11 години

@31 Русия не само има огромни запаси от природни богатства, ни и за нея са проляти реки от руска кръв, това е което я прави велика!

30

до 31

преди 11 години

ся според теб японци ли ще ставаме , ако беше поклонничество към Турция щеще да се радваш много нали