242

Анонимен

преди 11 години

Много расизъм тука бе, я по кротко.

241

Анонимен

преди 11 години

До жое *** КОН *** ЛИ ТИ СЕ ПРИЯДЕ???

240

Анонимен

преди 11 години

До жое, не ми харесва идеята, много ще смърди тоз ***

239

Анонимен

преди 11 години

Инфекции получава този който не се къпе. Щом природата ме е създала с кожа, значи така трябва.

238

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 465 КОЙ НАПИСВА БИБЛИЯТА И ЗАЩО??? УМНИКО

237

Анонимен

преди 11 години

462 малко уточнение коранът не е суздаден, както се изразяваш, той е едно неграмотно творение, преразказващо библията в около 80% другото е още по-неграмотна част написана за нуждата на едно пропаднало племе

236

Анонимен

преди 11 години

ДО 462:АААААА КАК БЕ ХАХ ВИНЕТУ КЪДЕ ГО ЗАБРАВИ? ХАХА

235

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 444НАУЧИ ЛИ АРАБУЧАКАЛСКИЯ?

234

Анонимен

преди 11 години

КАК СЕ РЕДУВАТ ТРИТЕ НАЙ ЧЕТЕНИ КНИГИ ПО СЪЗДАВАНЕ -БИБЛИЯТА(СТАРИЯ ЗАВЕТ), БИБЛИЯТА (НОВИЯ ЗАВЕТ), КОРАНАОТ ХИГИЕНИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА ПРЕДПОЧИТАМ, ДА СЪМ ОБРЯЗАН ОТ КОЛКОТО ДА СИ НОСЯ ИЗРАСТЪК, КОЙТО ДА СЪБИРА ИНФЕКЦИИ.

233

ЕвроПси

преди 11 години

Ливан винаги е била трън в очите на мюсулманските фанатици.Там имаше светски традиции и много хора изучени на запад.За това не спряха да се бъркат там!

232

до 451

преди 11 години

Говоря за нас българите ***, когато гори у съседите ще пламне и у нас! Аз съм евреин , колкото си и ти. Цялата тази омраза към евреите се използва умело от всички, за да се насъскват необразованите, пропити с фанатизъм същества, за които единствената наука е Корана. Кой не води война срещу исляма? Русия, Китай, Индия, Европа, Африка, Канада? Всички държави в които има мюсулмански общности и има толеранс към тях са необявена война. В латинска Америка да си чул за джихад?

231

да 453

преди 11 години

Не се води вече по класическия начин. Сега са на мода Мрежово-центричните войни. Водеща при тях е информационната война.Важен елемент от нея ни демонстрира еврейския пропагандатор.В една война трябва да накараш противника да прави каквото искаш. Но със сила.Далеч по-изгодно е, да го накараш да прави желаното от теб, но доброволно. Нарича се промиване на мозъците.Това се опитва да направи с нас еврейския пропагандатор.И ние, българите сме под атака. Не само сега. Искат да ни пречупят изцяло.

230

Анонимен

преди 11 години

ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ ФЕЙСБУК ЗА КАКВО НИ Е ВОЙНА :) КОЙТО НЕ СЛУША ДА ГО ПРАЩАТ НА МИСИЯ В МАРС! И ДА ПРЕОТКРИЯТ НОВ СВЯТ КАКТО Е СЪЗДАДЕНА АМЕРИКА!

229

Анонимен

преди 11 години

Не разбирате ли че исляма като религия е на нивото на християнската от средновековието, само дето няма шанс да излезе от там и всяка толерантност към тях е самоубийствена.

228

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ДА ИМА ВОЙНА.

227

до 448

преди 11 години

А защо всъчщност има разделение на Сунити и Шиити. Или на Християни и Мюсюлмани. За да се бият и колят. Евреите защо мислиш, че ги правят тези номера. Само че сега е по-цивилизовано времето. Ако беше няколко века назад, тука и в Европа нямаше жив евреин да остане. В онези времена нямаше прошка.Ама и сега им е писано на евреите да бъдат затрити. Толкова наглост и безочие на едно място не става. Вредно е за света. Само войни създават.

226

До 447

преди 11 години

Войната няма да се води по класическия начин.

225

Анонимен

преди 11 години

Лошото е, че *** американци продължават да изтръскват кутията на Пандора, вместо да харчат всичките тези трлиони долари за разработка на алтернативни източници на енергия те продължават да "освобождават" заради *** петрол. След тази война, населението на земята ще се редуцира съществено, но аз се надявам внуцитеми(ако оцелеят) да не скъсяват срамните си кожи с няколко сантиметъра, за да са в крак с новите тенденции! Иисус акбар!

224

Анонимен

преди 11 години

Евреина хапна малко и се завръща с 4 коментара наведнъж. Готов за нови подвизи.И света не води война срещу исляма. Европа не води, Русоя, Китай не водят. Само Израел води война срещу исляма. И набутва САЩ в играта. Ами водете си я.Исляма също не води война с Европа.Искаш да кажеш, че реалността генерално не съответства на еврейските желания. А ти си много вярваш евреин, че сто богонамазаните. Израелската ви армия е голяма, но в Ливан яде бой преди няколко години. И в Сирия ви бият.

223

Анонимен

преди 11 години

АЛООО ХХ1 ВЕК Е !!! ХОРАТА НА ЛУНАТА КАФЕТО СИ ПИЯТ, А ВИЕ ОЩЕ СПОРИТЕ ЗА ПЛЕМЕНА!