124

Анонимен

преди 11 години

Едва ли има по-пластмасов *** от тази...

123

Анонимен

преди 11 години

Ако си мислите, че образованието зависи само от правителството се лъжете. Докато щерките ви ходят на училище с дамски чанти, а синовете ви - с по една скъсана тетрадка в задния джоб, ще си отглеждаме само *** с претенции...

122

Анонимен

преди 11 години

Пълни глупости, и в Пазарджик кмета не е от ГЕРБ, дори ги размаза на изборите, което не пречи да се случват хубави неща в града. Просто чичето си е свикнал да си седи тихо на софрата вече 22 години и сега не му се пуска кокала. Да го проверят за "мъртви души", че като знам *** как ходят на училище, може и 20 ученика да няма там.

121

lelia_marche

преди 11 години

Неприятна е темата за училищата в по-малките граодве и села и за това как наиситна много бяха затворени или преобразувани...Но едва ли точно Меглена Кунева ще е човека, който може да дава морал по темата и да се прави на Жана Дарк. По-скоро тя е последната, която може да изрази някаква позиция.

120

Анонимен

преди 11 години

малиииии,мани я тая квачка.

119

Ива Хикова

преди 11 години

Вероятно ако не ставаше въпрос за човек на Кунева случката едва ли щеше да получи гласност, още от времето на НДСВ, а след това и на Тройната коалиция у нас се закриват и преобразуват всяка година училища, тогава не бе проблем... Като е толкова загрижена за образованието на децата защо не се занимава с това, докато бе еврокомисар, а си намираше работа с измислени кампании срещу фалшивите играчки?! Чист популизъм си е това!

118

Анонимен

преди 11 години

В случая е наистина права

117

Анонимен

преди 11 години

бавно, но сигурно вървим към пропастта, към гибелта си. Образованието е най-важно за една страна, но уви управниците ни (които народът си ги е избрал), имат други приоритети. Чалга културата вече навлезе и в училище, а малкото умни деца напускат страната (с подарените от Бойко Борисов) Ийпади, ще работят за друга страна, ще плащат там данъците си, а ние родителите им ще се гордеем с тях и ще си говорим всяка вечер по скайп и после тихо ще со поплакваме. Иначе виновна е Кунева!

116

Мери

преди 11 години

прочетох повечето коментари и се отвратих. Наистина си заслужаваме съдбата. Вместо да се дебатира по проблема, се изсипват платени драскания и се плюе по Кунева. Отврат, гадост ..

115

teritorialno_podelen

преди 11 години

Милата тя, как се е загрижила за тези 100 деца. А ако не се бореше за властта със сигурност нямаше да се сети за тях, а за колко по-важни неща може да сезира Европа...Ако това което върши се счита за предизборна кампания, тази жена не е предложила нито една градивна идея, нито една. Само глупости!

114

Жоро

преди 11 години

Крайно време е не само Пръмова - Кунева да алармира и да се безпокои какво става с българското училище и образование, а и ние българите граждани на тази държава трябва да протестираме и да искаме оставките на тези които унищожават това което те не са съградили. Да наистина печелят пари от закриването на училища. Стига сме писали по форуми а да отидем пред министерството и парламента и да поискаме тези антибългари да се махат от там! Българино, недей да спиш! Събуди се!

113

Лилито

преди 11 години

Истината е много проста. Закриването на училища в България е проектопрограма наречена "Оптимизация на училищната мрежа". За закриването на едно училище се взимат 20 000 лева на калпак. Сега ясно ли стана защо се закрива това училище и кой се облагодетелства от това. Да факт е! Милена Дамянова се налапва!

112

Анонимен

преди 11 години

Поне като правят политически уволнения да назначават свестни мениджъри , а те докарват още по големи ***.

111

вили

преди 11 години

кюнчева,бита карта,каквото и да правиш,народа те ненавижда.Стой си тихо на стола ,вземай си голямата заплата ,да не се поевява гадната ти физиономия,защото започваме да драйфаме от сутринта от теб отврат гадна!!!!!!!

110

Dlj

преди 11 години

У нас политическите уволнения и назначения са масова практика на сините и ГЕРБ.От това страда само качеството на образованието.

109

най-богатите хора

преди 11 години

Американски спътници са установили ,че на Българска територия под Пирин и Родопите има злато на стойност 1 трилион долара. Братя българи , Вие сте най-богатите хора в целият свят. Остава да си върнем златото и България !Прочетете повече на x2012x.blog.bg/***/2012/08/28/bylgariia-e-nai-bogata-strana-v-celiiat-sviat.993869

108

Анонимен

преди 11 години

Днес танцувам последния валсда си вземем сбогом, любима;ще те помня до сетния час,с теб танцувахме цяла година...Благоденствие ти обещаи нали беше млада, свенлива,аз повярвах на тази лъжа -с нея ти беше много красива...Последен валс... Сбогом, любима...Ще си спомням за теб дории под новото име...За промяна говореше ти,но понеже, обаче, защото -дума дупка не прави, нали -път на изток откри към Европа...И сполука дори предвеща,но дори и това ти прощавам;сто лъжи или сто и една

107

Иво

преди 11 години

Повечето коментари тук ме отвращават! Идеята за дискусия по всяка статия е да се получи някаква конструктивна критика или изобщо нещо градивно..А тук имаме само цинизъм, платен популизъм и нещо в което всеки втори българин е най добър - бълването на л****!Старайте се към нещо градивно!!!

106

DO 117

преди 11 години

ТОВА Е ЗАСЛУЖИЛА.

105

Анонимен

преди 11 години

До ОЛЕЛЕ,какво разбира тиква от училище,на него му дал да реже лентички и да се хвали.