96

Анонимен

преди 11 години

MTG - това съкратено от мултигруп ли е?

95

Трухчев

преди 11 години

Карпачев, относно кои министри пишеш? Като цитираш "Партизански отряд Христо Кърпачев"? Защото ПРЕДАТЕЛИ на българския народ, сега са само ОПОЗИЦИЯТА!!!

94

No problem

преди 11 години

Приоритет номер едно на Бойко и партия ГЕРБ е да се елиминират всички проблеми! По последни данни в България има около 7,3 милиона проблема! Очаква се след края на зимата проблемите да намалеят с поне 200 - 300 хиляди!

93

Анонимен

преди 11 години

Тази МУТРА избра ли най-накрая с кое поприще се изявява ????????

92

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен:Бойко е пич. За сега е доказал,че пичка и то магистрална.

91

до 118

преди 11 години

Хей човече не се прави на интересно, че може да дойде ден гащите си да продадеш, за да си купиш хляб. Темата е друга и престани да ръсиш мозък.

90

Анонимен

преди 11 години

Трухчев,истинското ти име не е ли Смукчев?Или може би Лизачев?Айде сполай в утвърждаването на фамилията си,която и да е.

89

Трухчев

преди 11 години

Анонимни РЕВЛЬОВЦИ, ДУХАЧИ, как така си позволявате да плащате за НЕТ, и защо не сте си продали компютрите, за да си купите ХЛЯБ??? Вие сте ДОЛНИ, ПОДКУПЕНИ, КОМУНИСТИЧЕСКИ ДРАСКАЧИ!!! Поне се представяйти по ИМЕ, защото си мисля, че под псевдонима "анонимен", пише един и същ КОМУНИСТ-***!!! Бягай да се криеш при партизаните в гората!!!

88

Анонимен

преди 11 години

Бойко е пич!

87

до 111 от 110

преди 11 години

А Вие защото сте преял и някой Ви е оправил, за това ли не сте заспал и дремете в нета? А сетих се защо не спите, омразата към хората Ви разяжда и не Ви дава покой да спите. Живота е коварен и молете се да не попадате в групата на ГЛАДНИЦИТЕ, както Вие сте се изразил и виж тогава са Ви преброили и Вас за комунист. Убедихте ме с поста си, че наистина си заслужаваме съдбата след като сред нас има такива индивиди като Вас.

86

Карпачев

преди 11 години

Министри продават народа,палачи бесилки коват;да вдигнем народа в тревога,избитите жертви зоват.

85

ДО 111

преди 11 години

ПОНЕЖЕ ЯВНО НЕ СИ ОТ МОЯТА МАЯ- ДА ТИ ОБЯСНЯ- БИЗНЕСЪТ ГО УБИ БОЙКО ТРИ ГОДИНИ, КАТО НЕ СЕ РАЗПЛАЩА С НАС И НИ ТОВАРИ С НОВИ И НОВИ ТЕЖЕСТИ- Е КАК ДА НЕ МИНЕШ В СИВИЯ, ДАЖЕ В ЧЕРНИЯ СЕКТОР?

84

Пешо

преди 11 години

Обърнаха и спорта на цирк,за това и резултатите ни по олимпиади и форуми са плачевни.Тиквата се гаври със спорта ,а чукундури като Стоичков,Пенев,Илиев и пасмина му пригласят в хор.Като всички са толкова загрижени за сираците,да извадят по 1000 лева лични пари и ги дарят.Играели благотворително.Таратанци.То журналистите бяха по-вече от публиката,а половината публика беше охрана на играещите.Клоуни!

83

до110

преди 11 години

Хората не . КОМУНИСТИТЕ *** ОТ ГЛАД И НЕМОТИЯ . Защото ги мързи и чакат да доиде някои да ги оправи .Ти ако си гладен си спри нета и със парите които спестиш си купи ХЛЯБ БЕ ГЛАДНИКО

82

Анонимен

преди 11 години

Направо си е световна новина това - хората в България умират от глад и немотия, а премиерът им рита топка. Аз вече се успокоих, че Бойко вкарал голове и си лягам да спя блажено независимо от това, че нямам работа и препитание за семейството ми.

81

Анонимен

преди 11 години

БОЖЕ, РАЗВЪЛНУВАХ СЕ- НЕ СЪМ СИ И МИСЛЕЛА, ЧЕ НЯМА ДА МУ ПОСТАВЯТ ТОПКАТА НА СВЕЩЕНИЯ ДЕСЕН ДА Я ЗАБИЕ. ДА ЖИВЕЕ БОЙКО И МАЖОРЕТКИТЕ!

80

Анонимен

преди 11 години

xaxa imah si az nashia da ne spe4eli.takava tikva 4e........

79

Do 106

преди 11 години

*** не е избран за ритач, а за премиер...

78

Анонимен

преди 11 години

АБЕ МОЖЕ И РИТА. А НА СТАНИШЕВ ВСЕ МУ ГИ НАРИТВАТ ОТЗАД.

77

местен

преди 11 години

бойко и маджо нарязаха цялото Кремиковци и го връщат на скраб, взривяват и изнасят железото,човекът си играе мачлета и си прави кефа. вие злобейте! бойко зима от всичко чикалък, милиярди си има човека, догодин аше си купи изборите и ще направи още толкова. пък вие не гласувайте, псувайте и злобейте кат не знаете кво да правите! па и некъв *** от Германия се прави на велик, колко сме били изтрещели всички леле мале, нема да се връщаме! *** не ни трябвате, стойте си там бе, трайте и слугувайте !