151

МАЗНА ДЪРТА ПЪЧА

преди 11 години

"Правителството на САЩ няма абсолютно нищо общо с този видеоклип. Категорично отхвърляме неговото съдържание и послание," ОСВЕН, ЧЕ Е ПОРЪЧАНО, ПЛАТЕНО И ИЗГОТВЕНО В И ПОД ПРЕКИЯ КОНТРОЛ НА САЩ И НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО - БЪДЕЩО И НАСТОЯЩО!

150

ТЕТКА МАРА

преди 11 години

До всички пишешти тук:ГЛЕДАЙТЕ ПЪРВО ФИЛМА И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕ. НЕ ГОВОРЕТЕ "НА ВЕРЕСИЯ".Филма можете да го гледате в "You Tube". Казва се "Inocenie of muslims". Но понеже е на английски, тези които не знаят английски ще имат проблем да го разберат. След като го гледате, очаквам по-адекватни коментари.

149

kireza

преди 11 години

Щатите ще имат повод да ни "помогнат" като превърнат Европа в радиационна и химическа пустиня,и само немощни призраци ще бродят по древният свят!Ето защо са тия арабски пролети,лета,есени и т.н.Никаква демокрация,само "УПРАВЛЯЕМ ХАОС",от който САЩ се надяват да излязат още по-силни и да намалят числеността на населението на Земята до под 1 милиард - доктрината "ЗЛАТЕН МИЛИАРД"!Съвсем наскоро в интервю най после Путин призна че Русия знае за тази доктрина,но тя е масонско творение на група ***

148

kireza

преди 11 години

Сега за филма.Това е преднамерена провокация към ислямският свят,с която САЩ направят удара на мюсюлманите към Европа,тъй като Атлантика пази САЩ от нападение!Ако Испания се разпадне,то тогава за арабите вратата към Европа се разтваря,Франция и Англия са лесна плячка за тях,само за седмица Франция ще бъде превзета с помоща на живеещите там мюсюлмани!Италия ще падне само за три дена.Ламанша е пречка за арабите,но и там петата колона е огромна и Англия ще капитулира!Щатите ще ни "помогнат" с ядр

147

ДОН

преди 11 години

ФИЛМА НЕ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ И НЕ ВЗЕМАМ ОТНОШЕНИЕ ЗА НЕГОНО ДЕЙСТВИЯНА НА Г-ЖА КЛИТЪН СА НАЙ - ЦЕНИЧНИ В ЦЕЛИЯ СВЯТТОВА ГО ТВЪРДЯ .МНЕНИЕТО МИ Е ДОКАЗАНО ОТ НЕЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯВ БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ЛИ ДЪРЖА ЦИНИЧНО С РЪКОВОДСТВОТО НА СТРАНАТА И ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОДЗАЩО НАПРАВИ СРЕЩА САМО С ЦИГАНИТЕТЯ ДЕЙСТВА КАКТО В ТУРЦИЯ .ЕРДОГАН И ИЗПЪЛНЯВА ПЛАНА ЗА АРАБИТЕ И МИСЛИ ЧЕ ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ЛИДЕР НА ИСЛЯМСКИЯТ СВЯТНО ВСЪШНОСТ ФИНАНСИРАТ И КЮРДИТЕОБИКНОВЕНИЯ ТУРЧИН ГО ЗНАЕ И ЗА ТОВА МРАЗИСАЩНИЕ МРАЗИМ РОМИ

146

Анонимен

преди 11 години

до 188, някой е завладял първата им чакра и ги мотивира според нея. Интересно освен живот с девици, какво друго ги очаква, само това ли

145

kireza

преди 11 години

Няма христиански,ислямски и будистки богове!БОГ Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ,ЕДНАКВО ОБИЧА ВСИЧКИ СВОИ ЧЕДА!НА НЕГО Е ПОДВЛАСТНО ВСИЧКО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА - СЪЗДАВА И УНИЩОЖАВА СЛЪНЦА,ПЛАНЕТИ,ЗВЕЗДНИ СИСТЕМИ!!!КОГАТО ПРОПОВЯДВАМЕ ОМРАЗА МЕЖДУ ХОРАТА НА КАКВАТО И ДА Е ОСНОВА,ИЗВЪРШВАМЕ ГРЯХ ЗА КОИТО ГРЕХОВЕ НЕБЕТО НИ ПРАЩА ИЗПИТАНИЯ!!!КОГАТО ПРЕМИНАВАМЕ НЯКАКВО ИЗПИТАНИЕ,ДА СЕ ВЪРНЕМ В МИНАЛОТО СИ И ДА ОТКРИЕМ В КАКВО СМЕ ГРЕШИЛИ!!!ИЗПИТАНИЯТА МОЖЕ ДА СА И ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В МИНАЛ ЖИВОТ!ЛЮБОВ,ЛЮБОВ И ЛЮБОВ!!!

144

USA

преди 11 години

Всички пишат за филма, но не ви ли намерисва нещо? Не се знаел кой го е финансирал, от името човека с парите говори някакъв "консултант"... И целият свят стои и го слуша... Скоро идват избори в САЩ. В момента Обама води пред Ромни. За да се случи промяна в обществените настроения е нужно да се случат няколко "инцидента" и публични скандала, които да навредят на Обама. Да не се окаже, че някой от спонсорите на Ромни е финансирал филма. Ако си спомняте преди време Ромни бе на посещение в Израел, където заяви, че ако бъде избран за президент на САЩ би подкрепил удар срещу Иран. Дали между посещението му в Израел и излизането на филма, който казват че е финансиран от гражсанин на Израел няма връзка?

143

kireza

преди 11 години

до 181 и др.Исус Христос е бил евреин и е искал да очовечи религията на предците си!Той не е създавал нова религия а е проповядвал учение за любовта между хората!Но последователите му са превърнали учението му в религия,както стана и с учението на Дънов!Мохамед е последовател на Христос,приел е учението му,но и неговите последователи са създали новата религия Ислям!Сега Исус и майка му дева Мария са в корана като пророк Иса и майка му Мериам,което доказва че Мохамед е следвал стъпките на Исус!

142

Анонимен

преди 11 години

Не съм гледала филма, но гледам дискусий на специалисти по библията и арабски специалисти по исляма и християнството. Тези арабски специалисти казват че исляма така си противотечи , но простичкоте хора не го разбират , не разбират , че много неща има преписани от библията , извадки на които модеш да промениш значението, Спираха се на момента ислямиста като умре на небето го чакат 72 девици , и Господ Винаги ги прави девствени ... Това да е от Господ , значи Годпод е заед да им прави Сексмаши

141

Наблюдател

преди 11 години

Като не им харесват филмите и запада, да си ходят там от където са дошли.Исляма неможе да определя шенностната система на западните общества.Като не им харесва да си ходят! Религия която не търпи други разбирания,е вредна!

140

georgi

преди 11 години

Patka.............................

139

Анонимен

преди 11 години

до истинатаА християнството от кой е измислено, Христос май също е евреин!Ти си прави извода, ти какво представляваш по твоите думи!

138

Анонимен

преди 11 години

някой има ли линк на видиото

137

Жоро

преди 11 години

И с филма за пророк Мохамед постъпихте като типични американци: режисьорът не обяснил на артистите за какъв филм става въпрос, те пресъздали сцените и после "Леле, кой ни се изака в гащите!". Мисис Клинтън и афроамериканецът Обама пък изпратиха военни кораби да "охраняват" посолствата. Близко до ума е САЩ да се извинят за стореното, а не да заплашват с авиация и флота "непослушните". Ама янките затова са янки: винаги да се държат нагло и да играят ролята на властелин на света...

136

prag

преди 11 години

Двучасовият филм е заснет за 5 милиона долара, които били събрани от дарения от над 100 евреи, признава Басил.

135

Анонимен

преди 11 години

Ние в момента сме държава, в която са разположени окупационни американски войски. Или сме окупирана държава----------------- Защо говориш за моята държава, бе ***? Моята държава е член на НАТО и съюзник на САЩ. Това не е твоята държава, твоята родина е Сибир, изнеси се натам със 200.

134

Анонимен

преди 11 години

Разликата между юдаизма и християнството е огромна. Разликата не е в това, че едните чакат месия, а другите почитат Христос. Разликата е в класовата ориентация. Първите християни са комунисти и това е дало една социална насоченост на християнството. От християнска гледна точка капитализмът е неморален. Експлоатацията на широките народни маси е несъвместима с християнския идеал. Основното правило на християнството "Обичай ближния" е несъвместимо с капиталистическия експлоататорски строй, където господства егоизмът, алчността и правилото е "Изяж ближния си с парцалите". Всички познавате достатъчно християнството, така че ще си спестя цитатите осъждащи алчността, експлоатацията, немилостта и прочие на богатите. При юдаизма е точно обратното. Там се държи основно на някави измислени правила, които определено не са от Бог и едва ли Бог би държал на тях. Съботи, кашер - забранена храна и прочие. Характерът на юдаизма е много добре описан от Христос и християните - изобличенията на фарисеите, днешния юдаизъм, са не едно. Дори фарисейте са наречени сатанинска синагога. Юдаизмът няма социална насоченост и обслужва богатата класа, днес капиталисти. За това юдаизмът е особено привлекателен за капиталистическата класа наред с хибриднити проюдеиски учения - масонство, илюминати и прочие. Тези учения не осъждат капитализма и пороците му. Те са много удобни за капиталистическата класа, докато християнството е доста неудобно на капиталистите - принуждава ги да проявяват любов към ближния и пречи да развихрят алчността си и егоистичния си апетит. Борбата на капиталистическата класа срещу християнството е вековна. Илюминати и масони не са от вчера. Днес се появяват много поръчкови публикации и книги като на Дан Браун с една цел да унищожат християнството, последния бастион на социализма. Морален ли е юдаизма. За класовата ориентация на юдаизма вече се изясни. Но юдаизмът е и национал-шовинистически и расистки ориентиран. Прочетете Стария Завет, после "Моята борба" на Хитлер. Хитлер е само скромен подражател на юдаизма. Няма да намерите по-расистка и нацистка релгия от юдаизма. Освен "избрани" и "превъзхождащи" всички останали народи с тази "избраност" евреите учат, че трябва да владеят света, господстват над другите, да поробят всички останали народи и да изтребят тези, които не се подчинят на властта им.Е сега става ясно, "сатаниска синагога" не е пресилено определение, а си е съвсем точно и на място.

133

Анонимен

преди 11 години

Поздравления 176. Точно това прави евреина във форума. Разделяй и владей. За това сее интриги. За това се представя за други. постоянно се представя за българи. Почна да се прави на руснак и на мюсли. За сега тези три групи се опитва а ни накара да се изпоизядем.Ето, виждате на живо стандартно еврейско поведение. Като му кажеш, махай се в Израел, продължава да седи тук и да обижда българите. Ето за това, от всякъде са ги гонили и избивали, хилядолетия. Образеца го виждате на живо.

132

до 174

преди 11 години

Притеснений, а не ти ли се струва, че има евреин и реалист. Не бъркай реалността с антисемитизма. Когато хванеш евреин да краде, той писва, че си антисемит. А реалността е, че е крадец. Това са живи факти от живия живот. Моля да ме наричаш реалист :).А евреина е пропагандатор. Плащат му пари, за да пише измислици. Доказано. А защо е в български сайт? Защо ни ги пише лъжите? Защо това в последно време е особенно интензивно? Какво цели? Отговори си на тези въпроси. И ще дойдеш в реалността :))