169

До 196

преди 11 години

Напълно съм съгласен. Точно и ясно казано. Плевнелиев говори за приятелство, а обръща гръб. Това не е поведение на възпитан човек, камо ли на президент

168

Нали само на Запад?

преди 11 години

Истинските приятели - да, но наш *** (Плевнелиев) заяви преди време, че ще гледа само на Запад и, че единствено там са партньорите, а следователно и приятелите на България. За какви приятели бълнува сега, след дебелашкото му изявление, че на Изток никой не съществува за България. Това Китай, Русия, Япония, Индия са някакви незначителни и досадни джуджета, пред нашия великан ***.

167

човек

преди 11 години

в политиката , плямпало смешно , няма приятели . има интереси , най - добре взаимо - изгодни , но интереси . твоята логика я при мутрите , явно още си там .

166

Анонимен

преди 11 години

Че какъв приятел на руснаците си те, бе, мутренска подлого! Чакаш първо Тиквата да се произнесе и после подемаш с кучешкия си лай! Срамувам се, че на тоя *** му фалшифицираха изборите, за да го докарат там, където е днес! Егати и мутренската държава!

165

Rosen Priqteliev

преди 11 години

Prez 1878 americanskiqt prezident Rutherford B. Hayes ni osvobojdava ot turskoto kulturno prisystvie.A prez VSV syvetskite bombardirovachi razrushavat mirna Sofia.

164

Васил богатир

преди 11 години

Володя, тези и газта в края на зимата няма да ти платят; ще кажат-че не им е трябвала....

163

Анонимен

преди 11 години

Абе за какви приятелства става дума? Ще умра от смях! Някой не ви ли ограмотява бе ,хора балкански? В истинската дипломация няма приятелства, има само интереси!!!! Ама те българските интереси са отдавна продадени.

162

Анонимен

преди 11 години

"Истинските приятели не се изнудват взаимно", каза "летящият САМО на запад" главен участник в кукленото шоу

161

vic

преди 11 години

Vlizat Roko i Boko v aptekata:- Dva kaputa.Aptekarqt:- Vijdam. A neshto shte kupuvate li?

160

братушка

преди 11 години

Всички рубльовци след приключване на щатното плюене по форумите да се наредат на опашка за заработените рублички, мизерни ренегати.

159

Анонимен

преди 11 години

Този форум е монолог. Отвреме-навреме се включва и някой друг, ама бързо му писва да спори с латерна.

158

Friendship

преди 11 години

Това е политика наивнико!Къде па отиде приятел да ставаш на Путин?Смех, смех.......

157

Анонимен

преди 11 години

Плевенчо , имаш търговски отношения със една страна , на която не си никакъв приятел . Имаш американска база срещу нея . Не си изпълнявате договорните отношения -- не играете по правилата на бизнеса .. Приятелчета.

156

Анонимен

преди 11 години

Г-н президент, да си казал някога, някъде, хубава дума за Русия? Не може да плюете постоянно против Русия, Путин, и руския народ и да очаквате да ви лижат задниците. Това можеше да стане при бай Тошо, но той беше дипломат, политик, а Вие сте улични *** които не знаят защо и по кого лаят, стига някой да ги насъска. Цената винаги се е знаела, но това че не ви харесва си е ваша работа. И с Бургас-Александрупулис изсрахте голямо *** и сега искате да ви вярват, да ама не беше казал един...

155

николай

преди 11 години

Какъв приятел е Дянков, искал да удря шамари на руснаците?! Плевнелиев говори смешни работи.

154

ВИКТОР

преди 11 години

Еййй Гоце му вдигна много висока топка и сега *** може само да му лъска бастуня....

153

Анонимен

преди 11 години

Бе кво каза бе ? Нищо , --като на комсомолско събрание. Ти чу ли речта на Бил Клинтън , какъв анализаторски ум , да представи положителните страни на развитие от 60 те - до днес . Независимо коя партия е била , и грешките в Управлението .(но това е един адвокат- икономист- изпълнителната власт )Е няма такава форма на интелегентност и знание ... Тук , Не чух израз " ще ги гоним до дупка " в търговските отношения с други страни !

152

Анонимен

преди 11 години

В момента по канал 3 ЯНЕТО ЖЕСТОКО БРАНИ Бойко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

151

анонимен

преди 11 години

Поредното мекотело във Властта

150

Шумен

преди 11 години

В най-скоро време паметника на Александър II да е обратно на постамента.Иначе тръгваме с тракторите към София и ще стане лошо. Не можете да ни спрете, армия вече няма, нито танкове! Между другото, вие я закрихте, ***!