290

хахаха

преди 11 години

КОЙ ЛИ ПЪК ЩЕ ТЕ ПИТА ТЕБЕ,келешче джуревско?Ега ти клоуна!

289

Анонимен

преди 11 години

Ще си платим като попове! Лошото е че заради тези пари герб, няма да вдигнат доходите и пенсиите. Защото тогава Русия ще е виновна.------------------ А според тебе ако държавата вземе 3-4 милиарда заем, за да построи една безперспективна централа, дали ще видиш увеличение на доходите и пенсиите в близките 10 години?

288

Анонимен

преди 11 години

74ти рашъните искаха да финансират *** ние руски пари не щем.---------------- Какво значи да финансират? Не стига, че купуваме от тях, ами да вземем и заем от тях, та съвсем да ни одерат?

287

До 311

преди 11 години

Ти убит ли си ? Който им пречи го убиват и днес ? Много си *** бе човечее

286

Анонимен

преди 11 години

Аз пък искам обезщетение за избитите преди 45г.! -------------- Ами искай го от Русия (наследница на СССР) Те са пускали парашутисти и подводничари диверсанти и те са организирали терористични банди, които да обират мандри и да убиват българи.

285

дядо

преди 11 години

комунистите са виновни кажи им го на българитенали с този кокъл пред тъпата им муцуна ги докархте до този халнека гоня кокала той е от пластмаса и без това няма да го стигнат

284

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов стана милиардер !Но той даже не искаше и да чуе че от енергетиката ( ценитена на тока ) ще повлияе на цените и на другите стоки. Не може един нормален икономист да не му го е казал , затова поставя Добрев , който ще го слуша .Вместо българия до сега да има 2 АЕЦ, ефтин ток , заводи на световни ниво , то си се изтъква и изтъква с неща , които пряко не носят производителна стойност и не повищават стандарта на живеене на Българина . Но стана милиардер , разви капитализма ! А

283

възмутен

преди 11 години

Министърът призова и прокуратурата по-скоро да излезе със заключения за проверката, както за конкурса, така и за допълнителните споразумения за АЕЦ "Белене" и заобикалянето на Закона за обществените поръчки." - момчурляка, наречен министър на енергетиката, трябва да уточни дали включва и двете допълнителни споразумения подписани от сегашното правителство

282

Анонимен

преди 11 години

Няма място за сантименталност. България трябва да стане като Англия, която няма вечни приятели.Тя има само вечни интереси. Но за целта имаме нужда от много умни и политически грамотни политици и държавници.Пожарникари,ченгета,физкултурници и мамини ДС синчета не стават за тая работа.

281

Анонимен

преди 11 години

Искали били - голяма работа! Дори и да им ги присъдят - ще ги плаща народът! Важното е на мача утре Бойко да вкара гол!!!

280

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

298ГЕРБ са напаст за Рушия... - не искат да пълнят гушките на олигарсите и политкомисарите... - каква наглост...

279

Анонимен

преди 11 години

и все пак

278

не им е да първи път

преди 11 години

Не е само АЕЦ-а , откачалниците съсипаха и един друг стратегически проект още през 2010 г., този път с японско участие , супертермирнал за интермодални превози.Румънците обаче се възползваха и получиха транзита.А по телевизиите тръбят наляво и надясно ,че развивали инфраструктурата.Приятно четене :"Министър Цветков провали 367 милиарда йени инвестиции на Японска банка!"lubamanolova.info/analizi/2011/1956-ministar-tsvetkov-provali-367-miliarda-investitsii-na-yaponska-banka-

277

Анонимен

преди 11 години

и все пак

276

bg

преди 11 години

Господинчо, от 50 милиона станаха 1 милиард???? Кво прайм ся.......... умнико???

275

Сергей русколюб

преди 11 години

Всеки истински българин трябва с радост да приеме братската руска любов и дължимите един милиард долара. Другари , да покажем че сме славянски роби и истински русофили другари , да живее дружбата между КПСС / БКП ! Ура другари !!!

274

МАНЧО

преди 11 години

ГЕРБ СА ПРОСТО НАПАСТ ЗА БЪЛГАРИЯ. СЕГА ЗАРАДИ ТЪПОТИЯТА ИМ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ 1 МИЛИАРД. НЕКА ГИ ПЛАТИ ББ,ЦЦ И ОСТАНАЛИТЕ ГЕРБЕРИ, КОИТО ПОДКРЕПИХА ЗАТВАРЯНЕТО НА АЕЦ "БЕЛЕНЕ"

273

Анонимен

преди 11 години

До ДС Че той Боби по-богат от тях бе ***.

272

Анонимен

преди 11 години

До АрианаАз пък искам обезщетение за избитите преди 45г.!

271

bobo

преди 11 години

Kom. durgava e BG za sugalenie. Tova e pologenieto.