33

Анонимен

преди 11 години

до 39Анонимен - не знаех че - Shell, OMV, RomPetrol са руски компании. Благодаря, че ме просветна.

32

до43

преди 11 години

Защото руснаците са садисти! Обичат да гледат жертвата как се мъчи!

31

simo

преди 11 години

защо братята руснаци ни тормозят с този скъп гас? нали сме братски народи защо? винаги сме ги посрещали с хляб и сол а днес ни продават газ на толкова високи цени.

30

Анонимен

преди 11 години

Защо трябва някой да ни казва че ни дерат яко?

29

Анонимен

преди 11 години

Щом тока,бензин,нафта,газ са руски може да са скъпи и няма да ни боли,но ако са американски болката ще е направо ужасна!?Кой разсъждава така!?- ами червените другари, разбира се.

28

Иван

преди 11 години

Абе Йорлик, понеже мисията ти беше да ни набуташ да изкарваме шистов газ и печалбата да е за Американска компания, та сега като ти се провали мисията те отзоваха.Да, истина е че в България цената на газа е висока, но само заради продажни политици. Същите продажни политици харизаха всички ЕРП-та на чужди компании, харизаха златните залежи на България на чужда компания за 1 % в полза на БГ.Чужди банки ни "дерат" по 9 кожи от гърба, списъка е безкраен и ти к.урво Йорлик си затваряше очите за това

27

Винкеланджело

преди 11 години

"Посланикът за пореден път даде пример, че цената на природния газ в страната ни е четири пъти по-висока от тази в Съединените щати."Овергаз и Булгаргаз си правят вътрешни врътки, като продават помежду си с надценки. Например през 2009 година е действала следната схема: Булгаргаз купува от Газпром на 86 долара, Овергаз купува от Булгаргаз за 247 долара и го продава обратно на Булгаргаз за 300 долара, след което Булгаргаз го препродава на 440 долара на крайните потребители.

26

диди

преди 11 години

Тоя още ли е тук ? Яд го е на НАС , че не можа да пробута Шеврон ,а иначе дава съвети по - всички въпроси ? АКО МОЖЕ ПО БЪРЗО ДА СИ ЗАМИНАВА !!!!

25

Анонимен

преди 11 години

Хаха, много боли, когато някой отвън дойде и ни каже истините в очите.Още повече, ако тези истини са неприятни за цялото общество.Да, на Уорлик може да не му е работа да казва всичко това, но няма нещо, което да е казал и да не е истина.Само че, *** не му харесва някой да го поучава.Той предпочита да си живее в ***, която той си е създал. ***, но негова си.И ако някой дойде и му каже, че смърди и целият е в л...а, той започва да се ядосва :))

24

do 26

преди 11 години

Izkazwaneto ti e absoliutno to4no. Minusite ti idwat ot towa, 4e mnogo w tozi forum mrazqt Uorlik. Ne znam za6to. Moje bi za6toto kaza mnogo istini. Gazta w Germaniq e naistina mnogo po-ewtina. Jiweq tuk ot 8 godini i znam! Kakwo stana s wnosa na gaz ot EU, koeto predloji Trajkow? Ni6to! Zabrawi se dori i ot naroda. Trajkow be6e izhyrlen ot prawitelstwoto, a Gazprom si uweli4i gazta. Prodajnite uprawlqwa6ti ni6to ne prawqt za dizerfikaciq, a naroda myl4i i pi6e minusi na istinata!

23

ами

преди 11 години

Тока в България е скъп,защото сме овце!!!Увеличават го всяка година и ние нямаме нищо против!Мълчим...........

22

Добре че ни каза

преди 11 години

Разбира се бе Ворлик! И причината за това е цената на която се изкупува тока от СТРОЕНАТА ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ И АМЕРИКАНСКА СОБСТВЕНОСТ ЦЕНТРАЛА НА AES в Марица Изток.За това пък СТРОЕНАТА ОТ РУСНАЦИТЕ И БЪЛГАРСКА СОБСТВЕНОСТ АЕЦ Козлодуй произвежда НАЙ-ЕВТИН ТОК!

21

Анонимен

преди 11 години

Dnes.bg - нямате ли други снимки на посланника? Тази вече я използвате в трета поредна статия! Ще го обидите, човека!

20

Анонимен

преди 11 години

В сравнение с цената на бензин,нафта и газ цената на тока въобще не е висока!?Има енергийна ефективност, която е крайно време да разберем и да приемем.Климатици,сл.колектори,светодиодни лампи и др.Докато аз инвестирах в горните уреди съседите теглят кредити да отидат на почивка в Турция и Гърция, а после цяла година се стискат и тичат на село за сланина!По-малко си карайте колите,инвестирайте в домовете си,после от икономията ще печелите достатъчно,и ще прекарате монополите! Наздраве !

19

истината

преди 11 години

Токът в БГ е скъп, защото целият енергиен бизнес се държи от наши хора, другари, близки на Р.Овч. и БСП. Другарят Кадиев нали така, за 3 месеца получи жена му лиценз за търговия с ток, а никой от семейството няма нито нужната диплома, нито познания по енергетика. Това обаче не попрече на дригаря Кадиев за полвин година да направи чиста печалба 5 000 000 лв. А после се чудете що тоокова скъп. Ами в ръцете на другарите е просто.

18

Ф.С.В

преди 11 години

Вече като чуя думата -поевтинее --и ме побиват тръпки -защото в Бг става ТОчНО ОБРАТНОТО -

17

Ф.С.В

преди 11 години

Герб къде сте?? -аиде коментирайте изказването на вашият идол Уойрлик--много добре знаем че плащаме скъпо о прескъпо тока и газа-затова сме на този хал-бедни като църковни мишки

16

Анонимен

преди 11 години

Затова ще строим АЕЦ Белене, защото Марица-изток скъпо ни продава тока.-

15

Killuminati

преди 11 години

Тоя не си ли замина вече бе, *** *** заспал, да се маща да марширува на гей-паради в Афганистан хахахаха, да ве чухте ли там го пращат при талибаните в Афганистан, ох мама, не го мисля направо, тежка мисия ще бъде за баце Уорлик

14

гневен!

преди 11 години

Колкото до *** - не ни е виновен Уорлик, че ги дудндуркаме! Те са така, защото политиците ни ги ухажват като многоброен и евтин електорат! Нали ние накрая плащаме сметката! И на ***, и на политиците!