59

Анонимен

преди 11 години

Е сега почва едно пране на пари през торбички ... не е истина ...

58

Анонимен

преди 11 години

до 64Няма и да стане ,защото през 15-30 минути някой клошар или *** рови в *** ,вади хвърля ит.н Вече са 1/5 от населението на България ,как искаш да има съзнание?до 66да, българина ходеше с домашно шита торбичка или мрежичка ,но бързо мина на найлонови заради хигиената и затова ,че после си хвърля *** с торбичката. Може би решението е хартиени торби .

57

до 68

преди 11 години

за тебе специално ще е от полза да ти отрежат интернета и компютрите, може да се окаже, че бабати е живяла по-мъдро от тебе без такива екстри...

56

до 66

преди 11 години

проблемът не е в торбичката ами в това, че:1. Колите за смето извозване минават на три-четири дена по веднъж.2. През това време бездомните кучета и *** ровят и изваждат всичко от кофите.3. Изхвърленият *** около кофите ако не си в центъра просто не се почиства от никой и се разнася от кучета вятър и коли.Така че аре не ми се прави на по вярващ от папата и ти ами седни помисли къде е реално проблема.

55

bolka

преди 11 години

до 61 - а как ще разбереш дали търговецът е включил разходите за опаковки в цената на продуктите? Мисля, че ще си ги калкулира в цената, без да е обявено някъде. Не говоря за торбичките с дръжки, за които би те попитал дали искаш с/у заплащане, а за онези скрити надбавки.

54

Анонимен

преди 11 години

помня преди време една крава с 140 кв.м апартамент в центъра на столицата ми разправяше, как нямало място да си събира разделно ***.нещо, което аз на 55 кв с жена и деца намирам място да направя.всъщност, мястотот дето не и достига, е в подтаванното помещение.е тука някакъв разправя, че било въпрос на възпитание, и били виновни *** и кучетата.Ами ти като си толкова възпитан, какво да правим с невъзпитаните, така че, накрая найлона да не се носи по полето?

53

Анонимен

преди 11 години

С парите от торбичките пожелавам на всички по стълбичката да си харчат пачалбата само и единствено за свещички!Мамка ви *** ....

52

PVC и AL дограма

преди 11 години

До преди 15г.българина ходеше до магазина с торбичка в ръка от вкъщи.Кога станахме европейци и кога ни почерняха гъзов*ете,та започнахме да слагаме доматите и краставиците в отделни торбички.На нас единствено рестрикции ни трябват,защото говоренето е на вятъра.

51

Истинският Проблем

преди 11 години

Айде сега потърсете кой е Кеше в чичко Гугъл,за да ви станат ясни страховете на американците !Но българската журналистика не отразява реалните събития в момента в света,а ни успива с торбички,бездомни кучета и Ким Кардашиян !

50

Анонимен

преди 11 години

Значи с обирането на хората с огромни цени за торбики ,вие им формирате културата...Ами сложете такса за слушането на чалга и там имаме нужда от култура. Или огромен данък за джипове каране вътре в градовете. В чужбина е забранено заради замърсяването ,а у нас всеки трети вече кара джип по градските улици. Сложете такса баня на клошарите ,за да изчезнат или на ***...

49

С.Дянков

преди 11 години

Повод за тревога няма,скоро със смешните си доходи ще можете да си купувате само по половинка хляб на ден,така че от найлонови (и други) торбички няма да имате необходимост!

48

Мичмана

преди 11 години

каква невероятна фут,...., а хем, политическа драма, драги зрители!Ако някой търговец реши да привлече клиенти, като поеме разходите за опаковки, много ясно, че ще получи симпатиите ми. Ако пък реши да включи торбичките в цената на продуктите, да го д..а, а си нося торба и ще си купя доматите от там, където ми калкулират само доматите.

47

Кrasi

преди 11 години

До потребителЩе дам един простичък пример, тук(в Германия) като отидеш в магазина за една бутилка минерална вода, плащаш 25 евро цента за самата бутилка, и 10 цента за съдържанието в нея(водата), и това е направено не защото Германците са ***, а с идеята че ако платиш повече за самата бутилка, ти си дал пари за нея и после вместо да я хвърлиш ще си я запазиш празна и ще я върнеш за рециклиране, в един от безбройните автомати за тази цел, като за това си получаваш парите обратно!

46

Иво

преди 11 години

добре, ще пуснат ли хартиени както в белия свят?

45

д0 55

преди 11 години

за такива като тебе и на други отверстия трябва да ти сложат апаратчета, не само за въздухтака няма да умирисваш форумите, поне не без да си плащашчиста проба екология ^^

44

до 53

преди 11 години

напротив, много общо има.Само че ти не виждаш общото, щото си се вторачил в собственото.Докато всеки гледа да не даде някоя стотинка, всички ще обедняват.И побеснелите ще си изсипват злобата по форумите, все едно торбичките ще им оправят живота.

43

Анонимен

преди 11 години

нова такса "торбички", чакам да ми сложат некъв апарат на устата да отчита колко въздух съм дишал, за да има и такса въздухтака решават проблемите ГЕРБ, с такси и глоби

42

Анонимен

преди 11 години

В Лондон пък са напълно безплатни и в Теското можеш и 20 да си вземеш. А ще има ли акциз на биоразградимите? Нещо не ми става, само за найлоновите ли важи или и за тези, които са изработени от дегрален?

41

Анонимен

преди 11 години

оплаквате се от цените на горивата, но когато предлагат чрез корекция на цената да се ограничи безсмисленото потребление на нещо с петролен произход, оревавате света?

40

до 46

преди 11 години

баба ти може и да не е пазарувала, ама *** е ходила на пазар. Преди 30 години нямаше торбички по магазините, така че не е била научена да чака да и опаковат.все едно не помня как се опаковаше сиренето и кашкавала в амбалжна хартия.Айде стига сте правили трагедии - това е нормално за всяка по-развита страна.Дори и за не толкова развитите, половин азия вече е там накъдето ние тепърва поглеждаме.