42

UK

преди 11 години

"РАБОТАТА МИ БЕШЕ ДО ХАЙД ПАРК--КИНГСТЪН АВЕНЮ АКО ЗНАЕШ КЪДЕ Е? НЕ МИ ГОВОРИ ТИ НА МЕН,АЗ СЪМ ВИДЯЛ 2 И 200....ТИ КАКВО БАЧКАШ БЕ ГАСТАРБАЙТЕРЕ ОТ великоБРИТАНИЯ"Гастарбайтер си ти ***. Аз живея тук от 21 години и имам както българско така и британско поданство. Работата ми е идеална и живея добре със семейството ми. Децата ми са родени тук но съм сигурен че говорят и пишат по-добър български от тебе.

41

Ф.С.В

преди 11 години

ДО Uk и Ница --и двамата сърбате с "златна лъжица " но от паница --хахахаахахахахах

40

Анонимен

преди 11 години

Човек да си няма работа с тези ***, разкарваха ме 5 пъти от София до Варна - защото единия родител от Варна, другия от София и от там трябвало да взема извадки от доходите на родителите ми, всяка струваща по 20 лева, за да ми приспаднат от дължимите вноски, като ученик, от 16 до 19 годишна възраст, 14 лева.... и на всичкото отгоре ми казаха във Варна, че в София нямало подпис на служителя под извадката и трябвало да отида пак :)) накрая хем си платих, целия размер, пътни и за извадки. _1_

39

Ф.С.В

преди 11 години

Хайд парк ) хайд Парк)) елате в *** Парк бре -какво се карате -ще ви платя пътните да се приберете в *** ))) аааааааааааа!!!!!

38

UK до НИЦА

преди 11 години

ПРИНЦИПНО НАЙ ПРОПАДНАЛИТЕ НИ ЕМИГРАНТИ ХОДЯТ В АНГЛИЯ,ГЪРЦИЯ И ИСПАНИЯ---ТАМ САМО МЕН МЕ НЯМА :) ГЪЧКАТ СЕ СРЕД *** *** И ВСЯКВА СВЛОЧ ВИП ЕМИГРАНТИТЕ СА НАСОЧЕНИ ВЪВ ФРАНЦИЯ,АВСТРИЯ И СКАНДИНАВСКИТЕ СТРАНИЗатова ли на вип емигрантите във Франция им разтурват катуните през ден и ги гонят?

37

До 44

преди 11 години

По този план се работи усърдно и от години.Никое от правителствата след преврата не провежда народна политика.Целта е да се изгони българския народ от родината му, да се съсипят от мизерия останалите, които не са могли да се махнат, да няма производство, селско стопанство, армия, ... и България сама да се предложи на Израел. Народът ни е разбит и предаден.Единствения изод е да се обединим всички - българи, турци, ***, ...

36

Анонимен

преди 11 години

"От досегашната си практика служителите на агенцията отчитат, че често срещан пропуск е непосочването в декларацията на конкретна дата за напускане на страната, а само месец и година или само година"Смешковци в самата ви декларация има две места, на едното пише: "Напуснал/а/ съм и пребивавам дълготрайно извън страната от ............г." с място за 4 цифри, а на другото "Напуснал/а страната(месец, година)"Параграф 22,

35

Ф.С.В

преди 11 години

до Шотландеца -няма нищо по романтично от това да гледаш *** катун как бере тухли от селата и сваля камбаните за да ги настрои в по добра тоналност--ти там за някакви си ливади говориш -ела в Бг да потънеш малко в смрадта на българското гето и съществуване

34

UK до 43

преди 11 години

Първо не съм тя а той. Второ незнам колко и къде си живял но си личи че не и в Лондон.Лондон е 10 милионен град, и да има всякакви. Тези *** и *** които ги наричаш са трето и четвърто поколение деца на емигранти.Великобритания е с 60 милиона население от които 6-7 милиона са цветнокожи,индийци,китайци и други които са образовани,културни и се трудят упорито. България е 7 милиона от които 3 милиона *** -необразовани,вонящи и мързеливи които живеят на гърба на българският данъкоплатец.

33

Ф.С.В

преди 11 години

До Шотландеца и човека от Ница -стига сте се карали -изглеждате интелигентни хора --не прекалявайте с боб чорбата моля)))

32

sa

преди 11 години

Ахахах да подадат в НАП!Калъфи *** - те точно от това избягаха хората! Никога няма ни да ги чуете ни да ги видите!

31

До 35,38

преди 11 години

***,аз живея в Шотландия.Ти ли ще ми обясняваш какво става и какво не:))???Ако средата ти е от пропадляци ,може и други неща да ти се случат(според вече са ти се случвали)И се пише "неграмотносТТа",грамотния.:)))Не знам за какво село говориш,явно за своето.Личи си ,че познаваш психиката на родното село в зората на века.Да ти кажа не си ми интересен,гората я знаеш къде е :))

30

Ф.С.В

преди 11 години

В Ница ядох хубава пица ))хахахахаха-Юнион Ивкони там продават контрабандни цигари на летището точно на терминала на пристигащите -всеки ден и то!!!

29

Гонят ни от България

преди 11 години

Гонят ни от БългарияТова е целта на такива антинародни закони.Я да вземем ние да ги изгоним, че ни омръзна да бъдем представяни от хора, които и понятие си нямат от управление, политика, икономика, ...Здравеопазването трябва да бъде безплатно!Трябва да се се смъкне ДДС от лекарствата!Фармацефтичната промишленост да е държавна!Лекатите да са на държавна работа, защото със здравето не се търгува!

28

Ф.С.В

преди 11 години

Ако Борисов подари земя на Израел дори даже да я продаде на някаква смешна цена -то това ще е НАчАЛОТО НА КРАЯ НА БЪЛГАРИЯ!!!!

27

до 39

преди 11 години

Такива кръшкачи като тебе идват в България да си правят зъбите и да се лекуват евтино и безплатно за сметка на България.

26

UK

преди 11 години

"ОООО ПОВЯРВАЙ МИ НЯМА КАК ДА НЕ ТИ РАЗБИЯТ ДЗУРЛАТА ГАНЬОВСКА..ТЕ СА АГРЕСИВНИ И АРОГАНТНИ...ДОРИ И ДА ИМ ПРЕДЛОЖИШ ТВОИТЕ СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ КОИТО ПРАКТИКУВАШ В *** АНГЛИЯ,ПАК НЯМА ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕ ГАНЬОВКЕ...А НЕГРАМОТНОСТА И СЕЛСКИЯ ТИ МАНТАЛИТЕТ СИ ЛИЧАТ ОТ 2400 КМ ЕДНО ЗНАЙ ОТ МЕН: ТИ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ ОТ СЕЛОТО,АМА СЕЛОТО НИКОГА НЯМА ДА ИЗБЯГА ОТ ТЕБ"От този пост можеш да разбереш че е писан от малолетен чалггар на който му е скучно на село и се заяжда по форумите.

25

До 37

преди 11 години

Ти добре ли си???Какво ми опрощават.Аз си плащам и ползвам осигуровките там където живея..Вие не сте добре масово:)))Нищо не дължа на тази държава.Тя ми дължи за срама дето търпя като кажа ,че сме българи

24

Анонимен

преди 11 години

Опрощаването на дълговете на част от длъжниците ще увеличи дълговете на другите длъжници. Това е незаконна амнистия и трябва да се опростят данъците и на българите в България.

23

dimitar

преди 11 години

do 18-priyateliu greshish za politcite.te sa prodadeni(te sa prodajnici).ako v bg ima svesten politik to ostanalite go unishtojavat-ne im tryabva byala lyastovica che prechi na dalaverite.