71

krasi

преди 11 години

Напаст .....Защо не се обработват като скакалците?

70

Анонимен

преди 11 години

Алоооу, външния министър на РБ! Виж, как се държат с български граждани във Франция! Хората си имат древни навици и култура, свикнали са да живеят на катуни, където завърнат, имат си специфичен език и начини за препитание, а полицията във Франция ги гони! Никакво уважение към различните, никаква толерантност! Ейии, правителствотооо, защитете си гражданите, тропнете по масата на този ЕС да не гонят ***! *** са това ей, хора с права, хора на Сорос! Да не са някакви си българи!

69

make

преди 11 години

mangalivite vi 4ak izbegaxa ot bg nai kradlivoto pleme ste vi e no ne si go priznavateeeeeeeeeeeee

68

Анонимен

преди 11 години

Я земете са уточнете "роми" ли са българи ли са или румънци па тогаа дращете

67

Анонимен

преди 11 години

ИТАЛИЯ,СЕГА ФРАНЦИЯ ГОНЯТ ***.НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА,НАРУШИТЕЛИТЕ НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ!А НАШИТЕ В ПАРЛАМЕНТА СЕ ПРАВЯТ НА ПРИЯТНО РАЗСЕЯНИ!

66

До 80

преди 11 години

Проблема не се решава с убийства и добре че няма много като теб иначе комитети като хелзинския и другата гейска организация атлантически клуб ще се разроят и ще стане по лошо!

65

до 78

преди 11 години

Само България във Франция очевидно не са!Хареса ми поста на 63 "до 62 - "защитеният вид " да бъде препариран и хербаризиран документиран и архивиран :)"

64

до 75

преди 11 години

Аман от *** а за Българите с повече от две деца не мислиш ли ?

63

Анонимен

преди 11 години

Съд постановил, че паркът е обитаван от защитени видове...Ами *** какъв вид са - не са ли дори най-защитеният вид в света?!

62

бай Бончо

преди 11 години

10 декара оградена с бодлива тел на изолатори,по нея да тече ток с по-високо напрежение/за да не се краде телта/!1 литър вода на ден,два пъти хранене с булгурена каша на ден.Седми мотика и бачкане!Задължителна кастрация!

61

болшевик

преди 11 години

Браво на французите!!! А,жеста на френския полицай говори много!!!

60

Анонимен

преди 11 години

Вдясно на снимката, чист етнически българин!

59

Лицемерни боклуци!!!

преди 11 години

Чакайте бе, а интеграция КОГА?

58

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се ограничат правата за гласуване на полу-човеците !Да се въведе задължително средно образование за добиване на право на глас - тогава и само тогава продажните политици ще престанат да гледат на тях като на електорат а като на проблем както се случва във Франция!

57

Рачо

преди 11 години

... и не хвърляйте бисера пред свинете, за да не го стъпчат с краката си, и като се обърнат, да ви разкъсат.

56

ПРАВИЛНОТО ЗАГЛАВИЕ

преди 11 години

Пореден незаконен лагер с роми, разтурен с *** във Франция

55

БПФ

преди 11 години

Премахване на ВСИЧКИ незаконни *** развъдници от Българските градове и села, прогонване на *** от законните имоти, в които те са се настанили без разрешение на собствениците, защото самонастанилите се *** ограбват и тероризират хората из цяла България !!! Тая *** да бъде вкарана в трудови лагери, където ще им бъдат осигурени покрив и прехрана срещу труд, подходящ за *** същества като тях, а който не иска, да заминава по света и да си търси други будали, ние НЕ ГИ ИСКАМЕ !!!Български Патриотически Фронт

54

Анонимен

преди 11 години

kakto vinagi mekotelite izlqzoxa na svetlo xnimavaite slanceto daneva sparuji

53

Анонимен

преди 11 години

а Българите кой ще защити , Българите са изчезващ вид ,до 50 години няма да ни има ако се продължава така

52

БПФ

преди 11 години

И, Днес.бг - в тоя катун са живели не 80 Българи и румънци, а 80 ***.Научете се да правите разлика между хора и ромите най-после.