120

правилно ли е

преди 11 години

всеки има право да гледа колкото си иска котки даже 2000 но ако те пречат на околните да си вземат котките кучетата пученцата маимученцата и да отиват в гората интересен факт всеки сеопалва че няма пари а масово имат домашни любимци които в много случаи се хранят с по хубава храна от колкото има в студентски стол примерно

119

вредни.....

преди 11 години

Хората , са вредни за всяко живо същество .....!!!!!!

118

Никодимчо

преди 11 години

Тъпънарска статия, освен ако не е предназначена за ядящите котешки ***... Всяко живо същество е приносител на нещо си. Например, от гълъби и др. птици може да се заразим с орнитоза, следва ли да ги няма и да ги ненавиждаме?

117

Айнщайн до Стефан

преди 11 години

Стефане, просто момче си...

116

стефан

преди 11 години

обичам котките много-особено леко препечени на дървени въглища...

115

Анонимен

преди 11 години

Заболяването се казва "токсоплазмоза". Не е нужно да си експерт, за да си осведомен! Но поне редакторът и писачът да си бяха направили труда да прочетат повече и да не публикуват глупости!

114

Hmm

преди 11 години

И ББ е вреден за здравето, ама са решили да се занимават с беззащитните животинки...*** народ...

113

Айнщайн

преди 11 години

Според мен Хората са вредни за здравето.

112

Dr.Nanev

преди 11 години

Токсоплазмата е опасна само за бременните жени. В такъв случай може да доведе до аномалии в плода. Останалите хора дори не разбират, че са заразени. Някои изследвания показват, че токсоплазмата забавя реакциите само с няколко милисекунди, следователно не е осезаемо вредна.

111

Дебелия

преди 11 години

Всеки който мрази и убива..дали човек или животно ще страда в живота! искам да кажа, че който кръв пролива и неговата ще се пролее. Като мразите и убивате не живеете по-добре.., напротив! само си усложнявате живота!А тази новина е пълна глупост, но започнах първо да обсъждам хората защото прочетох много хора които мразят животните. Но нищо - когато страдате или някой ваш близак.. си помислете за тези животни които и те също чувстват болка и страдат!

110

--

преди 11 години

Защо се преписва всяка по**ция на някакви учени?Токсоплазмозата е опасна за жени, които са се заразили точно преди или повреме на бременност. Болестта най-често преминава без симптоми и се боледува еднократно защото се развива имунитет. 50% от хората (населението на Земята), които никога не са се докосвали до котка са "преболедували" токсоплазмоза.

109

Nikoga

преди 11 години

Умръзна ми от измислените статии на журналистите!Чудят се вече как да си запълват новините и само промиват на хората мозацъте!

108

бух

преди 11 години

Политиците са по-вредни

107

КУКУ

преди 11 години

Това са пълни глупости, котките не само че не са вредни, но са и полезни. Не случайно в древния Египет са били на уважение. Котките безпогрешно усещат негативни влияния и по поведението им може да се разбере много, стига да ги наблюдава човек внимателно. Вярно, има хора които са алергични към котки, но това не значи че трябва ктегорично да се говори че те са вредни. Ами по същия начин може да кажем че и млякото и шоколада са вредни, има хора алергични към тях.

106

котарака

преди 11 години

земете си котки, да ви смърдят къщите, косми навсякъде, надрани стени врати и още куп щети, за апартаменти и социанлно слаби като нас, по един хамстер таралеж, или да си гледаме *** и конските мухи ОЛЕ !

105

Анонимен

преди 11 години

Котката е животно, не е човек за да живее в жилището ни. Тя самата се чувства най-добре навън. Не е израз на любов да се затвори едно такова животинче вътре, за да се доставя удоволствие на притежателя му.Обичайте котките, но не им взимайте свободата да живеят навън.

104

Мяу

преди 11 години

Всички котки на палта

103

dd

преди 11 години

глупавия редактор запълва място с тези простотии.....всички проблеми са решени,та опряхме до котките вече!

102

P.

преди 11 години

Нещо безвредно на този свят остана ли? През два дни велики учени обявяват вредите от нещо си и накрая то нищо не остана да ядем и с кого да съжителстваме.Снимката в статията е супер.

101

kuku

преди 11 години

ami E-тата.Ами пръсканията от самолетите?АБСОЛЮТНИ ПРОСТОТИИ - ЩО НЕ ВЗЕМЕ РЕДАКТОРА ДА СЕ ГРЪМНЕ ИЛИ ДА СЕ ОБЕСИ НА 1-вия срещнат стълб???