106

Анонимен

преди 11 години

Ниско бюджетните телефони гнусно като концепция !?!!? ахаха това някаква смешка ли е ..Ябълката губят от това, че продават само и единствено обикновен смартфон на цената на лаптоп.Те и нокия правят повече на година :)Ако в САЩ не ги раздаваха по 200 долара парчето колко ли щяха да са им продажбите :))))

105

mindo

преди 11 години

След всяко спечелено от епъл дело, продажбите на сасмунг скачат неимоверно, ако не си забелязъл. Както и в момента S III е изчерпан почти навсякъде в щатите,ВъПрЕкИ че не е обект на дела. Самсунг размазват пазара, защото хората ги подкрепят и виждат какво прави епъл. За сметка на това 4S е с голям застой в продажбите. Сега, като пуснат петицата ще продадат пак няколко милиона и после пак в застой до след 1,5 години, когато ще пуснат другия модел :)

104

Анонимен

преди 11 години

Ай ай ай, много са информирани ай *** :). Не преди няколко дни, а март месец. Ставаше въпрос за обикновенно дело за пари, като съда се произнесе в полза на Епъл относно това, че Самсунг не бива да ги съди, защото Епъл просто ще си платят за това за което става въпрос.Повече четете където трябва и по малко слушайте айвождовете :).Другите са малки и епъл не ги е страх от тях, но като чуят самсунг и веднага почват да мислят, не за телефона ми за някое измислено дело :)))

103

Гост

преди 11 години

Преди няколко дена Епъл спечелиха и патентното дело срещу Самсунг, заведено в Холандия:) До тук бяхте с теорията за необективния US съд. Който краде, да си плаща. А трябва да си ултра зле да твърдиш, че корейците не са крали. Другите как успяват да докарат свой дизайн, и то не от пластмаса?

102

mindo

преди 11 години

Не мисля, че съм нервен. Просто се дразня от доводи от типа "гуруто каза...". Не знам дали съм смешен, но определено някои айфенове са. Не мисля, че след като самият аз купувам продукти на епъл съм злобен. Освен това с 5 смартфона в къщи(включая 4S) имам база за сравнения, за разлика от повечето пишещи. А за съда - то и английският съд каза разни неща, ама като не ти отърват не ги споменаваш. Бих ти препоръчал да си оправиш критериите, че си смешен леко.:)

101

Анонимен

преди 11 години

На самсунг не им пука за епъл, епъл се *** от самсунг, и понеже са безсилни ги мотат по разни Хамерикански съдилища.Дреме им колко бройки са продали :)), работят по следващия телефон и всеки следващ е по добър от предния, е не просто с по голям екран :)), а преди години ябълките се кълняха, че това е идеалния екран :).Изобщо потребителите не се отвръщават от продукта на епъл, а от смешното им гнусно поведение, чак фълшиви снимки вкараха в съда за да мине номера и в САЩ минава :)

100

Анонимен

преди 11 години

Ама Mindo, успокой се де. Супер нервно скачаш, не се ли усещаш колко смешен ставаш? Краден модел, друг им го разработил, сравняваш продадени бройки от десет различни серии с iPhone. Я се скрий, че злобата ти вече става пословична. Да ти е честито пластмаовото телефонче;) Епъл в съда доказаха колко време са работили над iPhone, a Samsung казаха, че тяхната технология не струвала и затова нямало как да е изкопирана от Епъл. Еми доста са жалко, но ти си ги ползвай, отиват ти;)

99

бай ганьо

преди 11 години

алчноста на епъл няма граници ,никога няма да купя нещо от тях ,не само защото продуктите /да не каза ***)им са излишно скъпи ,но и защото са нагли,нима всичко те са измислили ?мисля че си правят само реклама с тези фарсове

98

mindo

преди 11 години

Не знам от къде си черпишн статистиките, но самсунг продават с над 45% повече. Провери си пак цифрите и се обади като си готов. С един модел на 1.5 години не можеш да конкурираш никого, дори нокия. Че то и не е техен модел, а краден. Че то и не е с техни части, а с разработени от някой друг. Че то не е и с техн и технологии, а с разработени от някой друг...

97

Анонимен

преди 11 години

Ама те и Самсунг си обявиха продадените бройки само дето хич ги нямаше пред тези на Епъл. А изказването "Самсунг пак ще си е Самсунг" прозвуча сякаш иде реч за култов производител с високо реноме, ха ха.

96

Анонимен

преди 11 години

Та значи Епъл загиват? Лъжат за продадените си бройки, лъжат и за печалбата си.?А това, че са най-скъпата компания в историята сигурно пак сами са си го обявили. Ха, ха, ха. Я се вземете в ръце и не се излагайте така, че ми дожалява ;)

95

Анонимен

преди 11 години

Който не пройзвежда така,че да продава успешно и така да е конкурентен плаща на съдии да задържат продажбите на конкурентите.Името му започва с Е и завършва на пъл ама как ли се казва?Това е временен успех,утре Самсунг ще сие пак Самсунг а наръпаната ябълка бавно и сигурно отива при създателя си!Епъл ако можеха да излъжат,че са патентовали и откритието на кислорода биха искали от всички ни данък кислород!

94

Анонимен

преди 11 години

Реално погледнато Епъл нищо не произвеждат, добре, че в САЩ операторите ги дават за по 200 долара иначе не виждам кой ще ги купува толкова, тези дръвчера с претенции за нещо бутиково. И да определено сами си измислят продадените бройки. Другите компании не ги броят, просто пускат в продажба единия и започват работа по другия.

93

mindo

преди 11 години

Твърдят, че произвеждат бутикови телефони, въпреки че ги пускат в серии от по 20 000 000! Интересното е , че има хора подкрепят това твърдения, а не че епъл го твърдят. За тях е нормлно да твърдят неверни неща. Представи си една бутикова дреха, произввдвна в 20 000 000 екземпляра...

92

mindo

преди 11 години

Ами патентоваха форми, които познавам от десетилетия, пробваха се да патентоват технологии, които съществуват от десетилетия, пускат слухове, че те са създали А4 и А5 процесорите, а те на практика никога не са създавали процесор. Откраднаха от моторола патентовани технологии, от линукс организация и дизайн, не плащат дивиденти, а твърдят че са свръхпреуспели... Какво те кара да мислиш че не лъжат и за продажбите? Не вярвам да са толкова големи. Няма толкова балъци просто :))

91

Гост

преди 11 години

Ха ха. Значи Епъл вече си измислят продадените бройки и печалбата. Много жалки станахте в отчаяния си опит да казвате на черното бяло:))) Та как така стана, че хем били гниеща ябълка, хем продавали много и така загниват още повече??? Момчета, дали се усещате???

90

mindo

преди 11 години

Анонимен 92 е стандартен епъл фен - чете само заглавието и си мисли е знае всичко. Ами пич, да беше прочел по надолу за ядрото и графичния процесор и да проследиш линковете... Посовам ти твоят източник, който в действителност отхвърля твоето твърдение. Толкова за някои от епъл феновете.

89

Анонимен

преди 11 години

Cortex-A9 MPCore ядрото е проектирано от ARM Holdings . PowerVR SGX543MP2 е проектиран от Imagination Technologies Group Ябълката само патентова движението на пръста от ляво на дясно, правоъгълната форма и прочие глупости. После действат с промиване на мозъци, гледам успешно се справят особенно сред потребителите с вакум между ушите като тези в САЩ :))

88

Анонимен

преди 11 години

Че е загниваща ябълката то се вижда, не само по измислените патентни дела в ХАМЕРИКАНСКИ съд хаха:). То и макдонладс всяка година продават повече от предната, но това не ги прави добри, просто са популярни макар и сред ***. То само балъците са повече от Китайците :).Ябълката със своя един телефон на година впечатляват само гаргите :)

87

Мишо

преди 11 години

Всъщност какво става с дивидента, за който говорят че ще раздават от 3-4 месеца? Раздадоха ли го най-накрая? Ако дадат ще им за първи път от 1000 години, но лично аз не вярвам да се случи. :-)