41

Р-29РМУ-2

преди 11 години

Ако има класация за най-вредно правителство след преврата от 89г. то това е на оня мигащият бай ви Симо. Той и неговите юпита окрадоха и разпродадоха на безценица държавната собст. - БТК беше прод. за жълти стотинки, Свиняров пък наряза ракетите, Миленчо пък врътна дълга в интерес на лондонските си господари, като ни набута с 1млрд шефа пък им си върна и тези имоти дето не е притежавал и след всичко това имат наглостта да прединдират за властта, наглост жълтурска ..

40

Анонимен

преди 11 години

НАИВНИЦИ !!!

39

Анонимен

преди 11 години

Пак повтарям за СПИНозните, жълтите и бея -хидроинженер от тройната обирджийница - много ви се иска ББ да е *** като вас,ама не е.Така че колкото повече подчертавате червеното му минало,толкова по-симпатичен става на хората,защото ви е бил шута о време,ако ще с партийната книжка от едно време на врата си като бадж да я носи,пак за него ще гласувамЕ..цоциалиста серГЕЙ да му го *уха!

38

Царска партия ли

преди 11 години

Че то в България цар няма, за каква партия говорим?

37

DO 43

преди 11 години

ЗА ОПРЪСКАНИЯ СЪС СЕМЕ ЛИ ПЛАЧЕШ?Я ВЗЕМИ ДА ГО ОЛИЦЕШ,ЧЕ Е МНОГО ОЛИГАВЕН...ПОНЕ ДА БЕШЕ БЪЛГАРИН,ДА ТЕ...И ТЕБ...

36

понтиак

преди 11 години

И така драги ологофрени,сиви кардинали,дрисльовци !Ако бяхте си направили труда да прочетете поне един буквар по педагогика нямаше да *** многовековна държава!

35

Are we

преди 11 години

Тая как се е ухилила, сякаш току що е освободила "напрежението"!Колкото и усмихнат да пръднеш- все си мирише!

34

дрън дрън

преди 11 години

Кви са тези бендели дето бяха назначени от ДС-БКП преди с оня *** дето лично Сталин се е застъпил да не го линчуват шумкарите?

33

говорещия с кучета

преди 11 години

Аман от ***

32

bolka

преди 11 години

до 25 - *** отговор, защото колкото единият е цар, толкова и другият.А за Стоичков да не кометираме ...ветропоказател.

31

Анонимен

преди 11 години

Тогава обяснете си при толкова големи Досиета,като досиетата на "нашите" управляващи се държат в трезорите на Световната банка,МВФ,както и в централите на Мосад и ЦРУ. Как толкова престъпления на вътрешния министър,министърпредцедателя,Флоров и др от сорта,как си мислите,че още са медийни герои ?

30

e

преди 11 години

Днес.бг,ви показва как вие трябва да лишавате децата си от закуски и банички ,за да им купите по около 6 жилища,както по примера на Цветанов.ЩО се отнася до изборите ,те се МАНИПУЛИРАТ ЖЕСТОКО,по външно нареждане. Е ,нали Борисов много споменаваше за израелски инвестиции.Тези от МОСАД и ЦРУ,постваят такива низки хора като човекът откраднал лентите на Нешка Робева,Цветанов,Първанов,Сакскобурготски и всеки,които има заслуги в "прехода".А защо ли се "самоизбиха" групировките и как ? Тук,както и манипулиране на изборите има участие ГДБОП,Данс,както и в ЧИСТКИТЕ-ЛЕТАЛНИТЕ в близкото минало.

29

Анонимен

преди 11 години

eii aman ot pozitanovi draskachi- kak ne vi pisna vse edno i sushto vuv vsiak atem. ako si mislete, che taka shte spechelite izborite- lujete se. de*ba i neshtastnicite- tolkoa ne moje kakvo drugo da napish, vse edno i sushto. aman ot gnidi pozitanski

28

До 37

преди 11 години

Благодаря,но е едно и също.

27

Иванчо

преди 11 години

Тези пък кои са?!?

26

2

преди 11 години

тези пък са е*ати нещастниците-НДСВ-само като си го преведа и ме е срам....

25

Анонимен

преди 11 години

Тия па кви беха ? А а а а а една групировка от крадците...сетих съ

24

Анонимен

преди 11 години

Едно изследване има.При НДСВ корупцията била на най ниско ниво -0,3.Най високо е при ГЕРБ-1,3 .При БСП-1.При СДС- 1,1

23

Анонимен

преди 11 години

Мадридската *** още ли *** я пази?Телохранител искам да кажа.

22

Анонимен

преди 11 години

Хопала,едни изгладнели *** виждам.Марш на бунището на Историята!Апропо,оня проскубан пяница да ВЪРНЕ всичко дето открадна!