517

$

преди 11 години

Ако се приеме закон , според който за да гласуваш се иска задължително основно образование,всичко ще си дойде по местата. Тогава СКАПАНИТЕ политици , ще спрат да гледат на МРЪСНИТЕ *** като сигурни платени гласове, и ще спрат да ги лансират.Пълно е с примери от последните седмици, в които *** си правят каквото искат, а държавата в лицето на МВР бездейства. Ако бяха българи на мястото на ***, щяха да бъдат съдени по бързата процедура. ИМА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ,а не на ромите!

516

Съдия

преди 11 години

Интересно, защо един път полицията не сбърка ***. Не ме интетесува мнението на Брюксел, Европа, права на човека /ама Човека, за *** не се отнася/ и не ги одруса - един път завинаги.

515

Мислещ

преди 11 години

ТИЯ РОМИ СЕ ХВАЩАТ И СЕ СЧУПВАТ ОТ РАБОТА. ТЕЖКА ФИЗИЧЕСКА РАБОТА, ДОКАТО НЕ ЕВОЛЮИРАТ ОТ *** ДО ХОРА.

514

Балканджията

преди 11 години

Защо близките на пострадалите още не са обесили черните маймуни? Жалки импотенти, само за *** мирни протести ви бива.

513

Анонимен

преди 11 години

vi4ko e laja

512

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се линчуват такива животни ,това са правили в Америка преди демокрацията!

511

Анонимен

преди 11 години

Абе 20 *** да съберат изпадали мамули, бая мамули са изпадали от тия разбрикани комбайни бе !

510

Анонимен

преди 11 години

Абе тия *** мръсни тряя да се махат нещо много почнаха да се проявяват в Франция за 1 година ги разкараха а тука 20 години стоят. То не е само да строиш метра и магистрали

509

Анонимен

преди 11 години

Абе много мамули изпадат от комбайните когато прибират царевицата бе !

508

Анонимен

преди 11 години

Кога ще се разреши правото да защитиш собствеността си? Дали щяха да влизат безнаказано в къщите ни или да ограбват продукцията на хората. Независимо дали са *** или българи.

507

Ф.С.В

преди 11 години

Значи полицията казва на кражбата на царевица --СЪБИРАНЕ НА МАМУЛИ- а сигурно боя на хората е по "погрешка" --докога ще търпиме тези ***? в Ямбол цял блок изядоха (бл21) като ги хванат че крадат тухли .те викат -ами ние ги берем!! ---не крадем !!!

506

Анонимен

преди 11 години

Цветанов що не каже нещо по въпросаБорисов и той мълчиАми не са лекарки

505

Анонимен

преди 11 години

*** не трябва да имат право да гласуват и тогава политиците няма да ги защитават

504

Темида

преди 11 години

По случая е образувано досъдебно производствоУх , колко ми олекнаДаже очаквам развитие по темата Ще ги осъдят, ще отработят кръвнинатаТежки телесни повреди са нанесли, а и в момента са крадяла. Това , дето събирали останалите мамули, не означава, че имат право да го правят

503

???

преди 11 години

Spored men trqbva da stane kato vuv Franciq ... ne sum rasist i nikogo ne mrazq , no OBICHAM BULGARIA a vijdam kaka te qdat piqt i ni se podigravat v ochite tolkova li e slqp NARODA NA tazi veche nz dali e durjava ili mahala na evropa

502

123

преди 11 години

Пием, пеем буйни песнии зъбим се на тирана;механите са нам тесни -крещим: "Хайде на Балкана!"Крещим, но щом изтрезнеем,забравяме думи, клетви,и немеем, и се смеемпред народни свети жертви!А тиранинът върлуваи безчести край наш роден:коли, беси, бие, псуваи глоби народ поробен!О, налейте! Ще да пия!На душа ми да олекне,чувства трезви да убия,ръка мъжка да омекне!Ще да пия напук врагу,напук и вам, патриоти,аз вече нямам мило, драго,а вий... вий сте ***!

501

aнонимен

преди 11 години

До Луиза има интеграция за ***,и Адолф Хитлер е показал как бързо и ефикасно се Интегрират

500

Анонимен

преди 11 години

Пак дискриминация над роми.

499

Ескобар

преди 11 години

Мръсният и нагъл *** НЯМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА!Мръсният и нагъл *** ВЪН от България!Мръсният и нагъл *** е ЖИВОТНО,*** И ГНИЛОЧ!Мръсният и нагъл *** в урановите мини,както и мръсната и нагла *** и малките мръсни и нагли ***.Да прочистим родината от тези олигофренийски маймуни!!!

498

18

преди 11 години

Кога ще се изтребва тая гад гнусна?!!