78

Националист

преди 11 години

БОСФОР ТВ какво реват , да си гледат Ромолюба Бенатова да не усети някъде народната любов . Който гледа тази подмазваческа телевизия , значи не уважава себе си . КАЗАХ !!!

77

Paolo

преди 11 години

Джуди казал че предаването му имало свой облик, ще падна. досега беше едно към едно със Стриша, живял съм 4 години в италия и не виждам нито една разлика между господата на ефира и Стриша. Чудят се как да изманипулират и да се извъртят в тая неудобна ситуация, не разбрах не им ли стига срама дето браха с измислената цензура на Битивито

76

Анонимен

преди 11 години

Халваджан освен че е алчен, ами е и лъжец, баси срама, че излъгал цяла медия братче

75

Гошо Тъпото

преди 11 години

Последният...Анонимен 82 е от приятелските...централи,които ръсят...приятелски коментари.Обобщават на...ангро и винаги...изкарват,че народът ни е...*** и пр.Абе аланкоолу,вземи се...образовай и поне малко разбери,че всяко стадо си има...*** и там от където идваш и ти...плащат,сигурно мършата е...повече.

74

Анонимен

преди 11 години

Тъпо предаване, *** водещи. Не ме интересува кой притежава правата за тази простотия и по коя телвизия ще го предават.

73

Анонимен

преди 11 години

типично българска работа. толкова умно изостанали хора че единственото което им остава е да се бутат да плащат авторски права... нищо ново, някой да е чул българин да е открил нещо? *** консуматорска връзкарко-чалгаджийска нация!

72

Светльо

преди 11 години

... и да... "като екипът на медията (Босфор ТВ) ще заведе дело срещу продуцентите, за да защити доброто си име от техните клеветнически твърдения и абсурдни обвинения в цензура"... Алоуууу, със съд може да се спечели дело, но не и уважение. А доброто име отдавна е мит.

71

Анонимен

преди 11 години

Бтв не е свободна телевизия.. там има страшна цензура.. А Нова тв пак ще ни залива С ПОМИЯТА "ВИП БРАДЪР" ТАМ НИ ОЧАКВАТ ИЗКУСТВЕНИТЕ ЦИЦИ НА НИКОЛЕТА И ГОЛЕМИЯ "ФУТБОЛИСТ ВАЛЕРИ

70

Светльо

преди 11 години

Поредният автогол от Босфор ТВ. Не бих им гледал идиотското предаване.

69

Анонимен

преди 11 години

Значи Халваджян е лъгал като дърт циганинин.

68

Васил Петров

преди 11 години

Бсофор ТъВъ, ***!Не стига, че манипулирате рейтинг агенциите за да ви се качват цените за реклама ама и май рекламодателите вече не ви вярват. Вашето шоу ще бъде с гледаемост 0,04% а на Нова с 6-8% реални. Хайде в кереча. Аз съм хулиган и акстремист според вас с този коментар, който правя.

67

Анонимен

преди 11 години

По тъпо предаване от Господари на ефира е само Пълна лудница. Рачков вече няма с какво да ни изненада. Втръснал е до болка.

66

Зрител

преди 11 години

Нещата са прости - който е по-кадърен ще има по-добър рейтинг и съответно ще привлече повече зрители. Останалото са приказки и някакъв извратен вид надплюване между конкурентни медии.

65

АТИЛА

преди 11 години

Само Робското и Безмозъчно Славянско *** може да гледа *** на Държавна Сигурност незнайно защо наречен телевизия БИ ТИ ВИ, собственост на Красимир Гергов - Милиционер от Симеоново, агент на ДС и Доказан Престъпник. В БУНАК ТВ освен Руски и Сръбски славянски *** набедени за журналисти друго не вирее.Е има и някоя Рязана швестерка като на Евгени Минчев прислужницата Юксела, но това е само за цвят да не ви заблуждава.КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

64

Sante_dog

преди 11 години

До Жана ТВ 7 - Прав си но само донякъде - Жана и семейството и си имат достатъчно пари за да д*ха на Бареков, и надали апартамент в София е голямата и мечта. Общо взето само си оплюваш (не че е голямата водеща, не съм я и засичал защото не гледам ТВ7) и е малко подло да ръсиш глупости за някои без да го познаваш и без да знаеш нищо а само слухове...

63

qze

преди 11 години

до 64 и 65 - жалка история...използваш най-редовния подход за събиране на плюсове в коментарите - казваш нещо от името на някого с ирония. Е, да, събрал си някакви плюсчета там, но само защото звучи иронично и остричко, а не защото е истина. Пропускам частта, че трябва да използваш времето си за часове по български език, за да се ограмотиш. бтв - великите манипулатори. Най-ясният пример е следният - това, което сега гледате като поведение на бтв към господарите им е отдавна поведение към народа.

62

до Проф.Вучкоф

преди 11 години

Професоре,гледам и не вярвам на ушите си.

61

Ескобар

преди 11 години

Виждам,че в БГ няма водещи на ток шоута,затова ще опра до уинфри

60

Проф. Вучкоф

преди 11 години

Ако мен ме вземат за...водещ на това...пошло предаване,ще го направя най...културното и интелигентно...шоу.Но имам няколко...условия:първо да се махнат веднага смешниците Рачкоф и Васил Зуекоф;фторо,адреналинките да станат...четири(това е любимото ми число) и няма да се...кълчотят,ами ще четат...приказки,в минутата за децата;и трето,в студиото да мирише на свеж...боров въздух,че някой път памперсът ми...изпуска.

59

ля ля

преди 11 години

долу телевизията!!!!