38

Анонимен

преди 11 години

Тия значи са били леви резби , така ли ?

37

До 38

преди 11 години

"Добре, нормално ли е текста на статията от средата надолу да е абсолютно еднакъв с този на статията на Vesti.bg."За Днес.бг е нормално, ти виж как са замазали и снимката, за да не покажат реклама за която не им плащат.

36

Baceto

преди 11 години

Няколко години прекарах в щатите. Завърших гимназия и колеж там. Мога да ви кажа, че престъпността и жестокостта на престъпленията там са В ПЪТИ по големи от тукашните. В гимназията имаше хора които са убивали и се хвалеха по случая. Сигурен съм, че и в Германия е така. Да, възможно е да се бият некви пияници по дискотеките тук, но в САЩ те гърмят дирекшън. Да, ние Българите в цялоста сме "тарикати", царе на дребната измама, но не сме убийци. Помислете дали сме *** преди да дрънкате.

35

Анонимен

преди 11 години

До зийг, Германците си имат Хитлер, Руснаците - Сталин, Чикатило и тнн, Либийците- Кадафи, Ние си имаме Жоро Павето, Всички наций раждат изцепки. Всички нации раждат и убийци. Едно дете оставено в нездрава среда с насилие като порасне е вероятно да тръгне по лошия път. Вчера лепяхме етикети на Бургасдидасците , днеска на Германците. Сигурно само такива като тебе са съвършенни.

34

Анонимен

преди 11 години

Добре, нормално ли е текста на статията от средата надолу да е абсолютно еднакъв с този на статията на Vesti.bg.

33

Анонимен

преди 11 години

ХаХаХа защо сте замазали рекламата по съблекалнята бе.Една минута гледам и се чуда какво става и защо се "движи" съблекалнята... много непрофесионално. Да сте виждале сериозни репортажи от местопрестъпления да замазват реклами, пътни знаци и т.н.Ама така действат сериозни медии, останалите правят като вас ... просто погледнете водещата снимка.

32

Анонимен

преди 11 години

До ЕлфСтига бе, навярно си живял в някой *** катун там в Германия. Единствено за доносничеството мога да се съглася с тебе. И това е причината за железния ред там. А си кривнал а са те изпели на секундата. Звучи гадно но помага много държавата да е подредена и всичко да си е на мястото. Не можеш да си вадиш генерални изводи за нация от един нейн представител. Хиляди одобни истории има с българи, американци, корейци и квит други се сещаш. Ревност + алкохол- какво очакваш.

31

зийг

преди 11 години

Германците не са стока, все пак родиха Хитлер и направиха ВСВ. Сега се преструват на много културни и префинени, но ако ги провокираш дори и малко, показват жестокия си нрав. Нация от убийци.

30

Елф

преди 11 години

Живях в Германия дълго време.Казвам ви да го запомните-немците са работливи ***.Измамата ,доносничеството са нещо естественно за тях.Само в Германия на измамата казват ,,добра бизнес практика,,!Няма човек наил квартира и неизвамен от хазяйна.Често вече мамят със заплатите.А всеки лесно може да попадне в затвор в Германия за дребни неща.Това са работливи ***-развратни,алчни,лицемерни,често с психични болести от тяхната тежка действителност.Децата са им последна грижа.3 милиона неграмотни!

29

така излезе

преди 11 години

Още вчера изказах мнението си, че най-вероятно "неговите" са си го заклали! Преди да има каквато и да било официална информация. Начинът и броят на нараняванията по тялото на швабата красноречиво говореха за "небългарска работа"! Айде сега всички българомразци и плювачи да си преглътнат отровната слюнка, че да имат за следващия сгоден случай да плюят България и Българите!

28

Гошо Тъпото

преди 11 години

Ето,един за които...писах,сега с псевдоним Gleo, се...обади;и веднага извади...извода,че сме"деградирала нация".

27

Анонимен

преди 11 години

Тия дето леят много злоба из форумите са едни безработни мързеливи неудачници от дълбоката провинция, които не са виждали море от 15 - 20 години. Затова като чуят за Бургас и полудяват. Иска им се и на тях почивка, ама няма.

26

прасчо

преди 11 години

Голям сеир....Оплюхме род и родина,градове и паланки,някои стигнаха до Сталинград и 1943,а тя ква стана....неуспешно лечение в клиника за алкохолици,демек Обичайните заподозрени........

25

Cleo

преди 11 години

Къде са сега тези които защитаваха позицията колко добре било за България да идват туристите на пиянски туризъм? Най-големите *** и откачалки се изсипаха, днес се клоят помежду си, утре някой психопат ще почне да коли и вашите деца ...Поне парите да отиваха във вашите джобове, а те отиват в джобовете на мутрите ... Деградирала нация ...

24

Анонимен

преди 11 години

Кво стана с батките с адидаса, Бургаските перничани и т.н. Казах ли ви да изчакате да видите първо кой е убиеца. За пореден път се убедих в тъпотата на дадени индивиди из форумите, които венаги само леят злоба. Мога да ви кажа че сте жалки, защото злобата ще ви изяде един ден. Продължавайте в същия дух, но после не се чудете, защо ви е гаден живота..

23

Психоглог

преди 11 години

Поредното доказателство какви са прехвалените европейци, идващи на почивка у нас: измета на собствените си нации! Та помислете си, преди да оближете нечий европейски ***...

22

Соиален

преди 11 години

В общи линии до това води западняшкият упадък - пиянство, базразборно менкане на партньорите, последващи от жестоки убийства...

21

Анонимен

преди 11 години

Не ни занимавайте с немско порно, напишете за случая от Бяла Слатина от вчера при който, *** са пребили 3 *** полицаи!

20

Haho

преди 11 години

До Р.Г.Бе колкото да го въртял вътре е с двата крака , поне за 15 години. с повече късмет за 45 тия си рожде ден ще излезе.

19

Чужденец

преди 11 години

до 14Германците са кофти хора в 95% от случаите. Тотално деградирала нация, интересуваща се само от поркане, сексуални извращения и пари.