149

Анонимен

преди 11 години

Светът прогресивно оглупява хахахах, а "Ну Погоди" е велика анимация...гледал съм ги хиляди пъти и не омръзват

148

Анонимен

преди 11 години

И Азис трябва да го изместят след 23:00, щото е лош пример за подрастващото поколение

147

Коко

преди 11 години

Цели поколения с Ну погоди израснаха навремето, а сега анимацията им виновна, че младото им поколение не го слуша главата и се наливат с водка още от 13-14 годишни... Като малък ми беше любимо т'ва детско... То не че имаше много по Kанал 1 де... :D

146

Емил

преди 11 години

"Тримата ***"трябва веднага да минат след 23.00ч. и те пишат мамка им

145

Емил

преди 11 години

Тия в Русия пак са пияни

144

Анонимен

преди 11 години

Верятно и картууните на Дисни сега ще махнат. Там зайчето Бъни скъса прасенцето от прецакване. А пък за Том и Джери да не говорим.А може би това е целта?? Ограничаване на западно влияние, също като и пролсувутите "чужди агенти".

143

писателят Вазов

преди 11 години

Добре, че сте уточнили за кой ГОГОЛ става дума, че ако не бяхте сложили "писателя", щях да си помисля, че говорите за композитора или за художника Гогол!...То наистина, при днешното образование и да уточнявате кой е Николай Василиевич - няма смисъл, едва ли някой го е чел, или ще го чете......

142

Анонимен

преди 11 години

"Ну, погоди!" влезе в категорията "18+"----------------------------А управлението на герб бе поместено в рубриката "Хумор сатира и забава"

141

Анонимен

преди 11 години

Ну *** :)))

140

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До 191Русия доставя 30(тридесет)% от горивата в Европа, останалата част се доставя от една друга държавица, намери си я коя е.Освен това, не всички изкопаеми горива се сипват в резервоар, има промишлености, използващи метан, там водород не може да се прилага. Ама какво ли обяснявам на *** с Голф? А напоследък нищо качествено не се произвежда, нали качественото може да служи 5 години, а търговецът иска да увеличава оборота всеки месец? Помисли малко!

139

Анонимен

преди 11 години

А с Попай моряка к'во ше правим

138

emo

преди 11 години

Някой е попрекалил с водката

137

Анонимен

преди 11 години

хахаха тия са луди, толкова хубаво анимационно, с кеф бих го гледала и сега

136

д. Данчо

преди 11 години

До Анонимен 184-Имаха 70 години Комунизъм,ние развит социализъм!Сега си имат прогресиращ социализъм,на нас ни спретнаха див капитализъм!Разбирай геноцид.Заплати и пенсии там нарастват,тук въ фризера ,докато пенсионерите отлетят.За бъдещите просто няма да има пенсии.Само за държавните тунеядци!Мислете му Вие след двайсеттина години.Както са я подкарали,може и по рано пенсии да няма,както е било преди 67 години!

135

винету

преди 11 години

ну погоди ,зима .дерево нет ,*** тоже ,денги мало,НО ТОВА СА ДРЕБНИ НЕЩА ЗА МАТРИАЛА ,ИМА ЛИ СМИСЪЛ ,КАТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

134

лека нощ ЗАЯЦ

преди 11 години

Труно ми е да схвана логиката и морала на "новото време". Дребните пороци се осъждат жестоко, а големите- които убиват душите ни процъфтяват. Няма да задълбавам в подробности- оойто ве разбере- разбере. Запалвам си цигара и отивам да спя. В моите сънища предпочитам да среща Вълка от "Ну погоди" отколкото гейовете, проститутките, мутрите, наркоманите и насилниците...Не знам накъде върви света, но съм убедена, че доброто и истината накрая ще възтържествуват! Лека нощ на всички

133

до 182

преди 11 години

Наколко пъти изчетох коментара ти и те съветвам...да не припарваш до компа, когато имаш световъртежи. През живота си не съм чел по-голяма глупост. Уж били едни и същи, а пък забраняват нещо след цели 30 години масови прожекции...

132

Анонимен

преди 11 години

Имаха 70 години Комунизъм-какво да очаквате!

131

Анонимен

преди 11 години

До Подходящ за лица 1+Заекът винаги е бил ас-хол и всички го знаят! Оценявам посланието ти, но не е честно да изкарваш заека жертвата. Той, Туити, Роуд Рънър и, на първо място, Джери заслужават *****!

130

преди 11 години

До Лека Нощ, Деца!Първо, да, комунизмът е по-либерален от демокрацията по дефинициятъй като комунизмът е крайно ляв, либерализмът е просто ляв, а демокрацията е баланс мейду лявото и дясното (което е изначален антипод на либерализма). Второ, това в Русия е толкова далече както от либерализмът, така и от демокрацията, че няма на къде. Това е държава, в която ляво и дясно, консерватизъм и либерализъм и пр. не са имали почва от много време... Русия е същата, както и преди 20 години - с нова кожа.