6

Анонимен

преди 11 години

2, никой не ги задължава гърците да играят по свирката на САЩ и ЕС. Гърците са свободни да излезат от ЕС, да си върнат драхмата и да мизерстват като българите! Малко нагло е да живееш на гърба на ЕС и когато финасиращите ти кажат да се разпростреш според чергата си, да ги обвиниш, че те колонизират!

5

Анонимен

преди 11 години

ЕС подарява помощи за милиарди евро на гърците да изсичат и да изкупуват на безценица български дърва и гори, докато слугинската политика на ГЕРБ към ЕС спира българите да не получават никакви помощи от ЕС и да не могат да си купят даже дърва за огрев през зимата.

4

Анонимен

преди 11 години

Тия хартийки горе на снимката скоро ще стават само за селски ***.

3

Анонимен

преди 11 години

2, като не искат колония да си въведат драхмата и да усетят какво е хиперинфлация! На България 1996-1997-*** година никой не и помогна и имаше пълен национален суверенитет! Не мисля, че българите се чувствахме много щастливи с този суверенитет!100 пъти по добре е на балканите да командва Меркел, от колкото свързаните с мафията местни политици!

2

Анонимен

преди 11 години

Гърция се превръща в колония на ЕС и САЩ, която се управлява от Берлин и Вашингтон чрез гръцкия слуга и марионетка Самарас.

1

chach

преди 11 години

teia samo prebirat parite i pak revat.